Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • chab7

    addikt

    válasz w333 #27507 üzenetére

    Az könnyen lehet hogy lekéstem, főleg hogy kb egy hete keresem, de sem egerben sem gyöngyösön nem kaptam, nincs üzletekben egy darab sem. Ma azt mondta az ügyintéző eddig is csak 1-2 darabot kaptak.
    Mivel számhordozással szerettem volna így az üzlet volt az első.
    Aztán mondom egye fene akkor lesz új számom, jöjjön csak webshopból. Hát addigra nem elfogy onnan is. :F
    Átbaszás ez én mondom. Hogy aztán vegye a paraszt kicsit drágábban mikor már lesz. Sajnos tudom mert volt szerencsém kereskedelemben dolgozni.
    De akkor így jártak (de főleg én) mert 35760-től egy fillérrel nem adok többet érte, még ha meg is érné, mert ennyi volt az az akciós ajánlat ami még napokig élt mikor már meg szerettem volna venni de sehol nem volt. (Nem elfogyott, mert minden üzletben azt mondták, hogy 1-2 darab volt csak eleve !)

    (#27508) GhostVampire: Nálam még nem mutatja a webshop :F továbbra is csak Jelenleg nem kapható, újabb készlet várható felirat. De a díjcsomagválasztónál meg meg sem jelenik.

    Más: Ez a SGS3 LTE miben másabb a sima S+-nál? Van valahol valami összehasonlító táblázat?

    (#27510) mczuzlak: Mennyi???? :Y Akkor az bukós. Annyit nem :( Marad kína. Ezek a Q szolgáltatók csak szopatni tudják az embert.
    De ezt hogy csinálod hogy nálad mutatja, nálam továbbra sem szerepel a webshopban. Pedig már másik böngészővel is nyitottam az oldalt.

    [ Szerkesztve ]

    Lenovo ThinkPad T500 (Win10) | Huawei Mate 9 (8.0)

Új hozzászólás Aktív témák