- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android szakmai topik
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Švejk
őstag
Minden tekintetben 4x. A kamera bár nem a 4x erőssége, az SP-nél mindenképpen jobb. Netezni meg főleg jó lesz vele.
Ordowick: Nos, szerintem nem ér ennyi pluszt az One, akármilyen zseniális telefon. A G egy remekül összerakott szinte tökéletes modell, nagyon-nagyon megéri! A frissítésekben sokat fejlődtek az utóbbi időben, az Optimus L7, ami egy ritka rossz telefon 4.0-val jött, és még arra is kiadták a 4.1-et! Kalapemelés!
Bátran vedd meg a G-t!Fecniii: Nem kérdés, 4x
[ Szerkesztve ]
-
Fecniii
tag
Köszi, megpróbálom rábeszélni, de a Telenornál nincs fehér és a fekete meg túl "férfias" neki
-
eames
tag
Említettétek ezt a beégés dolgot az S Advance-nél. Ez milyen típusú kijelzőknél fordul elő? Vagy a Samsung hibája? És ha beég, garanciával megcsinálják? S2-nél tapasztalt valaki ilyet?
-
quailstorm
nagyúr
1 éves SGS2: [link]
De neten még hordányi képet találsz. [link]
S advance még pentile is: [link]
Kb olyan az mint az SGS volt.
Az összes AMOLED beég. Samsung prémium garanciával cseréli, házhoz mennek. (kvázi a fél telefont) Bár nem az első halvány csíknál. Viszont ha elfogy a garancia, vagy megunod a fostos gyári rendszert és maradandó nyomokat hagytál a telefonban, akkor szívás van. Meg akkor is ha a hozott kijelzőjük még rosszabb, mert "más a színhőmérséklete" by nggabi. Vagyis ami fehér az húgysárga. -
tresh
veterán
válasz quailstorm #21054 üzenetére
egy embernél volt ilyen kb vagy kettő
-
Magnum_
nagyúr
sziasztok!
Nőnek max. 50.000Ft-ért, függetlenül, újonnan mi a legjobb választás? WP-t nem igazán preferálná (nem tudom, miért..), Android fele húzna... nagy elvárás nincs, gsm, pár fénykép, kis whatsapp.
Előre is köszönöm!#edit: lehet dominós is a T-től.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
tresh
veterán
válasz quailstorm #21061 üzenetére
Evvel egyet értek és igen arra gondoltam. Amúgy vicces nekem eddig 3szor cseréltek és az utóbbi is hibátlan
-
roberto211
őstag
22-25ig milyen telót ajánlotok ami "best buy". Ismerősöm szeretne valami androidos cuccot. s5230at akarja lecserélni.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
w333
félisten
-
batai15
félisten
válasz roberto211 #21065 üzenetére
Újonnan leginkább semmit.
Használtan talán alcatel ot 995,de max 25ért talán nem kapni szép állapotút. -
roberto211
őstag
-
w333
félisten
válasz roberto211 #21068 üzenetére
Pedig nagyon jó telefon és "BestBuy" ha élőben látná szerintem tetszene neki
Vagy esetleg még OT995, de ez a Defy + nyomába sem ér ...[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
:-))
csendes tag
Sziasztok! 15 éves csajszinak milyen mobilt érdemes venni 40-50e.? A válaszotokat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
eames
tag
válasz quailstorm #21054 üzenetére
Ez elég riasztó. Pedig T-Mobile most igen jó áron kínálja, de hosszú távra kellene.
-
csendes tag
válasz roberto211 #21072 üzenetére
Ettől sajna nem lettem okosabb
-
csendes tag
Ballagási ajándék lenne most egy Sony xperia Mini proja van (vodás) ennél kellene jobb. 50ezer körül
-
-
phobeus
aktív tag
1 nap meló és 100 új comment, kifolyt a szemem mire végig nyálaztam Jelen!
LG Nexus™ 4
-
batai15
félisten
[link]
Én első körben ezt ajánlanám ha fontos a garancia is .Vodát élből kilőném mert ott ugyan ez a teló majdnem 70 ezer ha jól láttam nem rég.
[link]
Mondjuk ha már nem számítana az a 10 ezer akkor inkább a cloud mobile! nagyon jó kis ketyere és bivaly hardvere van! Ég és föld a külömbség az xperia u és az acer között.[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz batai15 #21084 üzenetére
Én 15 évesen i900 omnián romolgattam, meg akkor tettem rá anzo win mobile 6.5.-ét. Hűű de örültem mikor omniámon a wm 6.5 öt használtam. Akkor még nem volt ennyire "menő" a fb,meg semmi sem. Msn messengereztem rajta, skype, sms,böngészés,meg romolgatás,stb.
Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max
-
batai15
félisten
válasz roberto211 #21088 üzenetére
Én főleg phzok meg zene halgatás. Facebook csak annyira van megnézve hogy van e üzi .
hasznosabb dolgokra használom a telómat
Én lg kp500 al kezdtem a buherát mikor szifon launchert kapott. -
batai15
félisten
-
csendes tag
Acer cloud mobile tetszene csak azt olvastam róla hogy nincs benne agyar menü.
-
quailstorm
nagyúr
Nem kell aggódni, használatfüggő. Mint a képemen látod, azon telefon igen sokat volt Opera mobile-lal a képernyőn. Szinte csak az. Bár volt heti pár óra játék hogy kimozgassa, de nem volt elég. SGS-ek már szinte mind így néznek ki. S Advance-ot még így járni nem láttam, de csak mert frissebb, és nem volt sz@rráhasználva. Attól függ mennyit nyomod, ha éjjel-nappal, akkor inkább LCD-t vegyél. Kb a garancia lejártára jöhet ki a hiba, akkor meg cseréltetsz, ennyi. Ami visszatartson, az a pentile, mert az mindig jelen van, és ha az embert zavarja, akkor nem fogja szeretni nézni. Sokkal jobban bele kell nagítani a weboldalakba a pentile WVGA-n mint a simán.
-
Osric
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy egy Huawei Ascend G300-at megéri e megvenni teljesen újonnan, természetesen a tartozékaival, kártyafüggetlenül, 30 000 Forintért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- Robotporszívók
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Borderlands 3
- Apple asztali gépek
- BestBuy topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs