Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    válasz Frawly #132169 üzenetére

    Na, meghánytam, vettettem a dolgot. Annyira jutottam, hogy kiesett a Meizu M6 Note és a Xiaomi Redmi 5 Plus is, mivel azokban Snapdragon 625 van, ami nem támogatja a Netflix HD-t. Vagyis lehet támogatja, de a hivatalos támogatási listában se a modell, se a chipset szerint nem szerepelnek.

    Így egyelőre csak a Xiaomi Mi A2 játszik, az Snapdragon 660-nal van szerelve, ami benne van a hivatalos Netflix HD támogatási listában. Az Aliexpressen 166-176 GBP között meg lehet kapni a 4GB RAM/64GB táras verziót, a 10 font különbség valami csukható külső és egy átlátszó belső tokot takar, az nem tudom megér-e ennyi árkülönbözetet, szerintem ezekkel együtt rendelem.

    Még mielőtt megveszem, megkérdezném, hogy Android One-os, tehát elvileg gányolásmentes, normális Androidnak kéne rajta lennie, de nem tudom hányas verzió. Ez a készülék megkapja az újabb Android-okat? Mert vannak oldalak, amik emlegetik, hogy OTA képes, és elérhető lesz rá az Android 9 (Pie).

    Egy negatívomot vettem észre, a leírások szerint ezen már nincs audio jack, de létezik hozzá USB C-s átalakító, ami 2-5 GBP között mozog árügyileg. Ez mennyire rontja le a hangminőséget? Egyáltalán milyen DAC van ebben a készülékben?

Új hozzászólás Aktív témák