Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ice&Lime

    veterán

    válasz Ájvé #128374 üzenetére

    Azigen, kicsit akkor még a múltban vagyok (vagy mások vannak ott..) ezen a területen. Azt mondod, már minden ilyen ájfon jellegű, hogy se hátlap-se aksi csere?...ez komoly akkor.. lehet eldobhatós lesz a laptop is hamarosan..
    Dehogynem lesz ütésálló ha fém házban van, de még mennyire, attól függ persze milyen fajta, amit linkeltem, az olyan fajta, azzal még tudsz kapalácsolni is ha szeretnél, annyira tényleg normális az anyaghasználata. Az, hogy ez is már megintcsak egy hyper-super-ultra-extra igény lett, ehhez akkor no comment. Nyilván nem kalapács helyett kell egy telefon, de azért nem is olyan, hogy zsebben elhajlik, vagy leejtve deformálódik tok nélkül, ne már, ezt anélkül is tudnia kellene. De bocs, lehet, hogy az a telefon amit linkeltem véletlenül lett legyártva ezek szerint, mert olyat tényleg nem gyártanak, pedig nem CAT szerű, hanem teljesen olyan mint a többi.
    Az állításod szerint a g5 azért lett bukta, mert cserélhető volt a hátlapja/aksija, az meg hogy?... az inkább jónak számító dolog a többihez képest akkor.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák