Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • juliensorel

    senior tag

    Hello!
    Inkább csak méltatlankodni jöttem, bocs ha valakit untatok...
    Vettem ma egy új mobilt (htc U play)...5 év után, egy htc one m7-et váltok, ami mai napig tökéletesen működik egyébként, kinyírhatatlan, csak az autofocus rossz kb. másfél éve, illetve hamar lemerül, de ezek nem igazán érdekelnek, csak telefonálni, zenét hallgatni, emailezi, navigálni szoktam a telóval, de most úgy éreztem ideje újítani.
    Az új teló tök jó, majdnem ugyanaz mint az előző, csak nagyobb, ez remek, hiszen semmit sem kell megszokni rajta, nem szaroztam, kaja vásárlás közben megláttam a polcon, gyorsan elolvastam mit tud és megvettem, hiszen a one m7 szintet remekül hozza, a fent leírtak alapján pedig jó tapasztalatom van a HTC-vel.
    Miután belaktam a telefont, mindent átmásoltam stb., akkor vettem észre, hogy ezen nincs jack aljzat :Y mondom, jó ok, biztos lehet venni hozzá kb ezer ft-ért valami átalakítót, hogy tudjam használni a sony fejhallgatómat is hozzá, ami nem úgy szól mint a gyári mellékelt hulladék cérna...ja de várjál és még persze a kocsiban is jackről megy a zene...aztán ezt a gondolatmenetet továbbfűzve jutottam el oda, hogy na de, hogyan töltöm egyszerre a telefont és hallgatok zenét?! :F :O :W
    Mekkora faszság ez, ki találta ezt ki, hogy csak egy usb c type ki-bemenet legyen a telefonokon??!! mondjátok, hogy nem ez az új divat!!!!!
    Most komolyan vennem kell pl. egy ilyet [link] plusz 12 ezer ft ért, hogy a telefonból kilógjon 11cm-nyi kártyaolvasó szerűség, csak azért, hogy tudjam vezetékes zenehallgatás közben tölteni az OKOStelefonomat?????!!!!
    :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W :W

Új hozzászólás Aktív témák