Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • .Szaki.

    addikt

    Sziasztok!

    Éds.anyámnak szeretnék ajándékba venni egy új mobiltelefont. Tudni kell, hogy eddig csak butatelefonja volt, most is egy Alcatel butafont kéne váltani. Pár éve vettem neki egy Androidos tabletet, így mivel azt már egészen megtanulta használni, szeretnék maradni ezen a vonalon.

    Ami fontos lenne:

    - Minél kompaktabb méret (szerintem nagyon max 5" és itt szerintem már borzasztóan le is szűkült a kör)
    - Kiváló kijelző, jó betekintési szögekkel, pixelek ne látszódjanak.
    - Erős akkumulátor
    - Szép forma
    - Értékelhető kamera

    Igazából a legmegfelelőbb telefon neki egy i5S, vagy iSE lenne a méret miatt, de mivel már van tapasztalata Androiddal nem szeretném összezavarni, a másik pedig, hogy mivel ő tömeg közlekedik nem nagyon merek neki mutatós telefont venni, félek, hogy ellopnák, vagy valami nagyobb baj történne miatta, ezért nagyjából 50.000 Forintnál meghúznám a határt. Természetesen kizárólag új telefonban gondolkodom.

    Én ezek alapján a Motorola Moto C Plus-t szemeltem ki, de sehol sem lehet róla olvasni, csak a kisebb testvéréről, ami sok dologban elmarad a Plus-tól, (szerintem pont a lényeges dolgokban) a Plus viszont egy kifejezetten korrekt készüléknek tűnik. Annyiban tér el a GSMArena-s linken látható készüléktől egyébként, hogy az itthon kapható Plus-ok nem 2, hanem 1GB RAM-mal kaphatók, de a belső háttértár 16GB. BKK Futár használatán kívül szerintem időnként böngészésre, e-mailezésre lenne használva, ezen kívül telefonálás és SMS, esetleg ha utazik, akkor a normális fényképezője mellett ha gyorsan le akar valamit kapni, akkor arra alkalmas legyen a készülék kamerája.

    Mi a véleményetek róla, vagy van esetleg még valami más tippetek? Azt hiszem valami Xiaomi-t láttam még, ami értékelhető (4A talán?), valamint a Huawei P8 Lite, ami szimpatikus.

    Köszönöm előre is a segítségetek!

Új hozzászólás Aktív témák