Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sinu

    senior tag

    Sziasztok!

    Árkategória: Szeretném kihozni 120 EUR-ból(~37.000HUF) de nagyon maximum 150 EUR-ig (~46.000HUF)
    Használt vagy új? Alapvetően új készülék, de a pár hónapos használttól sem zárkózom el.
    Hol vennéd meg? Aliexpresszről akár, bár még sosem rendeltem külföldről, nem tudom mennyire biztonságos, az hogy lassan ér ide nem baj, időm mint a tenger. Mivel UPC-s kártyám van így leginkább a független telefonok jöhetnek szóba. Előfizetésem korlátlan netet tartalmaz de max 3G hálózaton, így a B20 hiánya nem probléma (ha jól értelmezem).
    Hosszú vagy rövid távra tervezel: Nem szoktam idő előtt cserélgetni a telefonokat, nem nyúzom. Bírja 2-3 évig és én leszek a legboldogabb.
    Mire használnád? Telefonálás, rengeteg internet (hírek minden mennyiségben, spotify). A tárhely annyira nem fontos, csak a frissitések férjenek el, tartalmat nem szoktam telefonon tárolni. A zene fontos, a kamera nem. Márkához nem ragaszkodom, szimpatizálok a Xiaomi készülékekkel.
    Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? iPhone sajnos az ára miatt kizárva, WP-t használtam az elmúlt 4 évben, most egy Doogee telefonom van, maradnék az Android-nál.
    Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? Jelenlegi az 5", ez kényelmes de hozzá tudok szokni az 5,5" vagy 4,4"-hoz is.
    Fonots még, hogy ujjlenyomat olvasó legyen benne, esetleg NFC de az nem létszükség.
    Aliexpresszen nézegettem Xiaomi készülékeket, csak nem teljesen világos ez a ROM meg Play áruház, ha onnan rendelek akkor végül is használható lesz hazánkban vagy sem ?
    Köszönöm mindenkinek a segítséget! :)

    No Future

Új hozzászólás Aktív témák