Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • daddy9

    tag

    Sziasztok!
    Sógornőmnek keresünk telefont az alábbi kritériumokkal.
    Árkategória: Mindenképpen olcsón. Első körben 25 ezer a felső korlát, de ez kitolható, ha a lenti feltételeknek csak így tudunk megfelelni.
    Használt vagy új: Alapvetően új, de ha hosszabb távon (2-3 év) működőképes használt alternatíva is van, akkor jöhet az is.
    Hol vennéd meg? T-mobile előfizetéshez. Nem vennénk új előfizetést, nem váltanánk csomagot. Gyártói garancia előny. Független is érdekel!
    Hosszú vagy rövid távra tervezel? Nyilván hosszú távra terveznénk, de tudjuk, hogy ebben az árkategóriában max. 2 évre számíthatunk.
    Mire használnád? Telefonálás és sms, fényképezgetés, internet (alap dolgok: e-mail, időjárás, menetrend stb.), csekély multimédia: zene hallg., rádió hallg., videókészítés (de nem számottevő a minőség), filmnézés minimális mértékben. Esetleg később szóba jöhet még olyan, hogy riasztó- és fűtésrendszer távvezérlése, de feltételezem, ehhez nem kell nagy tudású telefon.
    Ragaszkodsz valamelyik nyílt operációs rendszerhez, vagy jó neked a zárt is? Android vonalon maradnánk, ha lehet.
    Mekkora készülék lenne megfelelő számodra? A jelenlegi egy 4.3" méretű Alcatel. Női kézről lévén szó kis telefon kellene, egykezes használatra. (Gondolom max 5" még belefér)

    Tudom, nem könnyű ajánlani ilyen szűk kerettel, de előre is köszönöm a válaszokat! :)

Új hozzászólás Aktív témák