Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz blattida #55513 üzenetére

    Szerintem félreérteted a cikket! Maga a sandbox nem újkeletű megoldás, ez tény! Elég régóta létezik. Az viszont, hogy egy AV önmaga sandboxban fut, az valóban világelső, mert eddig ezt egyik sem tudta. Nem is olyan rég tele volt az internet azzal, hogy a vírusírtók többsége a nagy nevekkel együtt rendre elbuktak, mert egy kártevő simán blokkolta őket, és ezzel olyanná tette a gépet, mintha nem lenne rajta víruskereső.
    Szóval ez egy nagyon jó megoldás, és reméljük, hogy hatékony is lesz!
    Azt meg sajnos nem tudjuk, hogy voltak e arra biztosan kérések és lépések a 3rd party gyártók felé, hogy tegyenek lépéseket afelé, hogy futassák virtuális környezetben a termékeiket! Azt viszont le kell szögezni, hogy az elmúlt években olyan egetrengető változást egyik av gyártó sem tudott felmutatni. Azt meg nem hiszem, hogy az AV termékek piaca esetében nem lehet további fejlesztéseket eszközölni. Egyszerűen megálltak és átmentek marketing cégbe, mert manapság a marketingbullshit inkább a vezető szerep, nem pedig a védelem erősítése. De, ez az én véleményem.

    Az igaz, hogy a Windows nem ingyenes, de ha már megvásárolja az ember, akkor a Defender igen, mert a rendszer része! Míg egy 3rd party fizetős terméket még külön meg kell venned!
    A bugról meg annyit, hogy mindegyik bugos valamilyen szinten, csak kérdés, hogy melyik bug mit okoz a felhasználó életében!

Új hozzászólás Aktív témák