- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Magisk
- Android szakmai topik
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pano
addikt
Néztem mostanában a globális kimutatásokat és meg kellett állapítanom, hogy a statisztikák szerint (a többi országhoz viszonyítva) elég jó helyen állunk a vírusok terén, mindig a legkevesebb fertőzési adatok között.
Kíváncsi lennék ennek mi az oka.[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
Sztem egyszerűen azért, mert Nálunk nincs még olyan technológiai cég vagy bármi más olyan vállalat amelyet célszerű lenne megtámadni.Meg egyszerűen az internet hozzáférésünk sem olyan még és a Pc-as dolgaink sem ,hogy érdemes lenne itt próbálkozniuk egy hacker brigádnak.ugyen magyarországon a potenciális asztali PC-s felhasználók nincsennek olyan relevánsan sokan, hogy érdemes lenne egy komolyabb kapmányt erre az országra építeni.Akkor inkább egy Brazilia vagy india , vagy Kína usa , oroszoreszág. Baromi sokan élnek ezekben az országokban és könnyebb összehozni egy botnet hálozatot.
De amit írtam szigorúan MAGÁNVÉLEMÉNY.nem tudom semmiféle adattal alátámasztani csak láttam pár globális fertőzési térképet azt azokat látva gondolom ezt. -
-
SP4C3
veterán
válasz daimonion #50557 üzenetére
"Nálunk nincs még olyan technológiai cég vagy bármi más olyan vállalat amelyet célszerű lenne megtámadni.Meg egyszerűen az internet hozzáférésünk sem olyan még és a Pc-as dolgaink sem"
Szinte biztos, hogy van olyan cég amit érdemes lenne megtámadni, kórházak, alpine, audi. Ezek mind egy csomót fizetnének ha titkosítanál minden adatot náluk és csak váltságdíj ellenében adnád meg a kulcsod (yay, ransomware).
Internet - Szerintem a világon a 3 legjobb közt van magyarország, lehet top 1.
Alattatok 50km-re hulladék vdsl van csak, gigabitről még csak álmodni sem merünk (állítólág húzzák az optikát (ja persze a fővárosban, még 100-150 év mire itt is lesz))Havi 20 eur = 20/2 helyett stabil 16/1 nulla-huszonnégy-ben
#2017#2018-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Dévacsen
senior tag
Különösen veszélyes karácsonyi vírus terjed.[link]
ཨོཾ་ཨཱཿཧཱུྃ་བཛྲ་གུ་རུ་པདྨ་སིདྡྷི་ཧཱུྃ
-
-
törölt tag
AVG Internet Security 2018 [Unlimited Devices] 1év
[link] -
Semplar
őstag
válasz Szellem. #50563 üzenetére
Igen, az EAM. Nekem is fura volt. Mikor régebben próbáltam úgy fél éve még szépen futott, viszont próbaidő nem maradt rá, mert valamikor még régebben feltettem szintén csak pár órára és megjegyezte a hardver-ID -t. Most meg, hogy lenne kód már a Comodo -t nem venni észre adatbázis frissítés alatt.
Akartam is írni, hogy már felesleges emiatt CIS helyett CCAV + CFW kombót használni, mert az új CIS már nem terheli a gépet adatbázis frissítéskor.Megérett az "AI" a pusztulásra.
-
ƵøŁĭ
veterán
Kártékony linkeket töltöttem fel Mega-ra.
(ง'̀-'́)ง(ง'̀-'́)ง
-
Szellem.
Topikgazda
Aki használ Ublock vagy Adgurad és társait, kapcsolja már ki!
Most a reklámblokkolót teszteljük, vagy az AV terméket?
Kettő használata együtt nem ad valós eredményt! -
tonyqa23
senior tag
Sziasztok!
Nem tudom jó helyre írok-e, de az a problémám, hogy akármilyen böngészőt használok, szinte minden oldalra azt írja, h Insecure connection és nem hozza be az oldalt. 10 percet sz.roltam, mire behozza a mobilarénát, de van, h ettől tovább is tart, mire engedi. Valami norton nemtudom mit szokott még kiírni, de nekem nincs fent vírusírtó, csak a windows defender.Siemens M35i >> Samsung SGH R210 >> Sony-Ericsson K700i >> Nokia 6120 classic >> ZTE Grand X In >> iPhone 6s >> Huawei P8 >> Samsung Galaxy A50 >> iPhone XS >> iPhone 12 Pro >> iPhone 14 Pro
-
DIEGO15
őstag
Eset IS 3/20
Vagy egy amit még az adguard sem fog meg.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Próbáljátok a tesztet Internet Explorer-ben mindenki gépén ott van és max.a smart szűrő kavar be amit ki lehet kapcsolni.
-
tonyqa23
senior tag
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Semplar #50564 üzenetére
Azt én is észrevettem, hogy időnként, de nem mindegyik frissítés esetében nagyon megdolgoztatja a procit!
Írtam is tegnap egy levelet az Emsi supportnak!
Vissza is írt a Thomas Ott, hogy egy új, gyorsabb frissítési metódust készítettek. Másik is tapasztaltak ilyet, de dolgoznak a hibajavításon ami pár nap múlva kint lesz!Ez nagyon tetszik bennük, hogy a support nagyon kedves és segítőkész! Ha van bug, azt pedig nagyon hamar javítják a konkurens termékekhez képest!
Erős védelmet ad, sallangok nélkül, és a support pedig nagyon segítőkész és korrekt! Nem veszik félváról azt sem ha egy hiba van bejelentve!
Szerintem adj neki még egy esélyt! Nem rábeszélni szeretnélek, de ez a termék nálam a number one amióta használom! A feleségem gépén több mint egy éve ez van. Le sem cseréltem és nagyon meg van elégedve vele! -
tahepa
senior tag
Nekem a Windows Wefendert(Win10) nem kapcsolta le a telepítés közben és WD pörgette a procit 60%-on (valamilyen felhőbe küldte a fájlokat ellenőrzésre). Lekapcsoltam a felhőbe küldést és beállt a státusz quo.
-
Pano
addikt
Csináltam egy ilyen kis szösszenetet, fogyasszátok egészséggel:
-
Kékes525
félisten
Tényleg nagyon jó lett, gratula.
"A beállítás során ne adjuk hozzá a teljes rendszer meghajtót (c:\)," Ezt írod és nagyon igazad van ebben, viszont lejjebb a képen úgy mutatod be, hogy hozzáadod az egész "C" meghajtót. Habár látom, hogy itt is felhívod a figyelmet erre, de valaki esetleg ezt mégis félreértheti.
[ Szerkesztve ]
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Pano
addikt
válasz Jack Oneill #50589 üzenetére
Igen.
-
Kékes525
félisten
Igazad van, az tényleg csak a tallózó.
Azt megtudod tenni, hogy valamelyik programodnak engedélyt adsz a védett mappák kezelésére? Azaz tudsz teljes hozzáférést adni valamilyen programnak? Például a TC-vel törölni, vagy Word-el módosítani.
[ Szerkesztve ]
-
-
Kékes525
félisten
-
-
Pano
addikt
válasz Kékes525 #50595 üzenetére
Szerintem egy alap számítógép felhasználónak egy ilyen döntést illik tudnia meghozni
A Windows Defender mappa védelme amúgy kényelmetlenebb, mert az fogja és automatikusan tiltja a hozzáférést, minden kérdés nélkül. Aztán minden egyes alkalommal mehetsz be a defender beállításokba és adhatod meg a kivételeket. Ezt egy átlag user szerintem kevésbé tolerálja, mint egy eldöntendő kérdést tartalmazó ablakot
-
Szellem.
Topikgazda
Pont itt a lényeg!
Alapismereteket azért már illene tudni egy mai felhasználónak!
Sajnos itt a legtöbb bibi és fertőzés oka! Emberek nem gondolkodnak és nem használják az anyagot a fejükben. Nagyon sok cikk jelenik meg már minden hírportálon, hogy mik az alapvető dolgok amiket tudnia kée egy felhasználónak. És nem... -
Kékes525
félisten
válasz Szellem. #50597 üzenetére
+1
Másrészt azt megszoktuk, hogy az interneten nagyon sokszor feleslegesen kérdezgetnek tőlünk és megszoktuk, hogy csak nyomogatjuk az igent, az elfogadást. Ez az automatizmus van bennünk akkor is, amikor pedig lényeges lenne, hogy elgondolkozzunk a döntésünk következményeiről. Ez miatt a power user is hozhat rossz döntést. Hogy ne csak a kezdőket bántsuk.[ Szerkesztve ]
-
Szellem.
Topikgazda
válasz Kékes525 #50598 üzenetére
Nyilván mindenféle trükkös megoldásokkal próbálják rávenni a usert, hogy kattintson, töltse le, nézze meg, stb.
Viszont az elmúlt jó pár év tapasztalata alapján, nem kell nagy tudás és ráfordítás, hogy az ember alapvető módon megvédje magát a gépét és az adatait!
Követhet el figyelmetlenségből vagy türelmetlenségből valaki hibát. Nem állítom, hogy nem.
Viszont én azt gondolom az adatok drágák, főleg ha már nem lehet visszaállítani őket.
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- DIGI internet
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs