- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
félisten
válasz Creepy #43600 üzenetére
Mi a kérdés? Avira egy jó vírusírtó, de ne innnen töltsd le, amennyiben ki akarod próbálni hanem írd be hogy AVIRA a keresőbe és lehetőleg az egyik első találat a hivatalos oldala lesz és onnan.
Kipróbáltam a google keresőjével az első találat a hivatalos oldal tehát nem lőhetsz mellé.
[ Szerkesztve ]
-
daimonion
senior tag
Ransomware Interceptor (Pilot)
Ransomware malware has evolved to be a tremendous threat over the last few years. Such malware will install on your system, encrypt or damage data on your system in a way that in many cases is irrecoverable unless you have a decryption key. Consumers may have to pay the malware authors hefty amounts of money (varies from a few 100 to a 1000 USD) to obtain the recovery key. Failure to do so typically results in permanent loss of data.
Interceptor is an Anti-Ransomware tool. Interceptor is an early detection tool that prevents file encryption attempts by ransomware malware. This tool leverages heuristics and machine learning to identify such malware.Ezt a progit tesztelte már valaki ?
Ja a McAfee cuccosa [link] -
dogab93
tag
Sziasztok!Milyen vírusirtót ajánlanátok ami jó felismeréssel bír és nem zabálja fel a nasa gépek erőforrásait is?Zemana AntiMalware mellett használnám .
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
törölt tag
Mikor fog az ESET 10-es vírusírtó családja megérkezni?
Köszi a választ!
-
törölt tag
Az új Winantiramsom-nak nincs trial verziója?
-
daimonion
senior tag
válasz #41473792 #43610 üzenetére
Miért ne lenne ? Installálod aztán kérsz egy trial kulcsot adnak és elkezd visszaszámolni 15 naptól.Viszont ha van pár ezer forintod akkor érdemes beruházni a WAR-ra mondjuk a winpatrol-ra lifetime licensz -et kaptam a WAR-ra meg "csak" egy éveset de így is baráti áron jutottam hozzájuk.A Kettő került 5.000 Ft ban.
-
Kékes525
félisten
válasz daimonion #43612 üzenetére
WAR -ra is van lifetime licence, csak több PC-re, de még úgy is megéri. WinAntiRansom
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Kékes525
félisten
válasz #41473792 #43614 üzenetére
Ha jól emlékszem, a telepítés után a programon belül kell aktiválnod a trial periódust az e-mailed megadásával. Erre az e-mailre fogják elküldeni a kódot, amit beírsz a programba.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz #41473792 #43616 üzenetére
Ezen az oldalon van a link: WinAntiRansom 2016.10.580.0
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
válasz SharpSA #43618 üzenetére
Erre nincs egyértelmű válasz. Sok függ a programkörnyezettől és a felhasználói szokásoktól is. Másrészt ha lenne is abszolút sorrend, az minden kisebb nagyobb frissítéssel is állandóan változna. Én az ESET-re esküszöm, mivel évek óta azt használom.
-
junior11
veterán
Nekem eddig a legjobban a Bitdefender és a Kaspersky csomagjai váltak be (2016-os verzió), de nagyon jó az Eset is (talán a legkevesebb erőforrást igényel a 3 közül), de ahogy már írták, erre nincs egyértelmű válasz, mindenkinél változó. Kíváncsi leszek az ESS 10-re is.
[ Szerkesztve ]
The Truth Is Out There - Az igazság odaát van
-
dogab93
tag
Én végül a legújabb AVG mellett tettem le a voksom.Amit az avast leszart ez megtalálta ,és nem zabálja annyira a gépet viszont egy elég komplex védelmi rendszer ,nekem eddig tetszik valószínűleg ha lejár a 30 napos próbaidőszak akkor meg is veszem.Régen mindig avast-om volt de a legutóbbi csalódás volt számomra akár csak a hitmanpro és a malwarebytes ,felraktam a zemanát és egyből talált 4 malware-t amit sem a hitmanpro sem a malwarebytes nem vett észre.
"Jó, ha az embert emlékeztetik rá, hogy a legerősebb is elgyöngülhet, és a legbölcsebb is tévedhet" Mahatma Gandhi
-
degu611
újonc
Az ESET 10-es már német nyelven is van,nálam a 9-es kulcsot simán elfogadta.
Szerintem kevesebb erőforrást használ mint a 9-es. -
Jack Oneill
veterán
-
SharpSA
veterán
Köszönöm a hozzászólásokat, ezek szerint akkor továbbra is puding próbája az evés... Az ingyenesek nem játszanak nálam, mert szerintem bár a semminél többet érnek, de amúgy nem sokat. Korábban az eset volt nálam, azóta a win10-ben lévő van csak. A kaspersky jó, de úgy tudom kissé több erőforrást használ...
Mindenki a maga korlátja és lehetősége is egyben
-
motacilo
aktív tag
Sophos Home esetén hogyan lehet a vírusnak minősített (vakriasztás) fájlt visszaállítani. Csak Clean funkció volt, karantént sem találtam. Vagy legalább a kivételek közé tenni.
[ Szerkesztve ]
-
Pano
addikt
válasz motacilo #43629 üzenetére
lépj be a sophos home webes dashboardra és ott tudod.
-
okay
aktív tag
válasz blattida #43454 üzenetére
Egyszerüen nem tudok mit kezdeni vele. Comodoval se.
Felvettem a két IP-t, portot, a tüzfal menüben több helyen, de semmi. Irtók nem találnak semmit, Újratelepítés után nem sokkal újra töltött. Nem tudom hogy a kép segít-e.[ Szerkesztve ]
Nagyon jó Football Manager: http://www.powerplaymanager.com/r421088
-
tpeter77
addikt
válasz degu611 #43622 üzenetére
saját tapasztalatom tudom leírni, 3 gépen próbáltam ezeket.
HP 6000 SFF 4GB ram, E8400
otthoni Giga LGA775 E5700 majd E8400 rpci 4GB ram.
új tesztgép LGA1150 egy celeron G1840 procival, 4GB ram
Nálam az Avira jelenlétét alig lehetett észrevenni. Utána jött a Q360 az alig terhelt jobban, ezeket szinte észre sem lehet venni, akár elemzés közben sem.
Köv. lépcső az ESS9, majd a Bitdefender, és K7 TS. Ezek mellett lehet nyugodtan használni általános célokra a gépet, csak elemzés közben fogja jobban, még a boot időt sem sokkal növelik.
A köv. lépcsőben már az általános működésnél és boot időben is észrevenni a progikat. Érdekes, minden gépen az Emsisoft volt a leghosszabban bootoló, de használat közben nem ez fogta legjobban vissza a gépet;
csak kicsivel terhelt jobban mint a BD vagy K7 netezés mellett.
Kaspersky meg még páran elemzés közben 100% terhelik a cpu-t és szinte nem lehet mellette dolgozni sem.más meg mást tapasztalt, talán blattida írta hogy nála az Emsi nem fogja ennyire a gépet, kiváncsi lennék a hardverére!
-
tpeter77
addikt
válasz tpeter77 #43594 üzenetére
szia!
visszatérve a múltkorira:
Receipt 21-26902.xls vírust tartalmazó fájlt még most is hagyja elindítani a BitDefender!
hogy tudok a vírustotálon rákeresni erre, hogy felismeri-e már a kártevőt a BD?
Nem mertem az igen gombra még rányomni legalábbis az otthoni gépen nem.hogy tudok feltölteni a Bitdefender szerverére egy vírusos fájlmintát, ha magától nem ismeri fel a szoftver?
-
dogab93
tag
Nem fals riasztás volt.4 malware-t talált a zemana a malwarebytes és a hitmanpro egyet se.Az avast meg nem vett nálam észre egy trójait amit az avg igen.
Nagyon meglepődtem,hogy bármit is találtak mert azt hittem elég komplex védelmi rendszerem volt és próbáltam/próbálok oda figyelni mit szedek le ,milyen oldalakat böngészek.[ Szerkesztve ]
-
dogab93
tag
Én nem fogok vitatkozni,nem akarok senkit sem meggyőzni én a saját tapasztalatomat írtam le.Attól még mert a malwarebytes és a hitmanpro a legismertebb malware gyilkosok még nem jelenti azt,hogy a legjobbak is.
-
dogab93
tag
Szerinted igen.Felőlem legyen Egyik sem tévedhetetlen az előbbi kettő ezt nálam be is igazolta.
-
lacoka007
tag
Üdv. Én az ingyenes Bitdefender Anti-Ransomware programot használom. Ér ez valamit.?
[link]Ha rövid a karod, akkor dobd el a francba!
-
tpeter77
addikt
Holnap a Tencent progit fogom tesztelni Ransomware vírusokkal.
melyik változatát próbáljam ki, a normált, vagy a TAV-ot? -
tpeter77
addikt
válasz Jack Oneill #43642 üzenetére
Mai eredményem:
Avira Free AV - minden vírust elkap, elemzés után pedig karanténozza mindet.
AVG Anti-virus (free) 2016
Kicsivel növeli a bootolást. Elemzésnél és írásnál nem terheli nagyon a cpu-t, de a sok vírustalálattól lefagy, többszöri újrafuttatás után sem távolított el mindent. Kevés mintánál viszont jól működik. Komplex védelmet nyújt, az értesítések testreszabhatók. Magyarul tud.Ransomware teszt:
AVG AV = a Petya víruson kívül mindent letörölt, vagy blokkolt.
Sajnálatos tény, hogy jelenleg 2016.10.10 van és a Petya ellen még nem nyújt semmilyen védelmet, pedig nem olyan túl friss ez a kártevő. -
walter70
tag
-
salaud
aktív tag
válasz tpeter77 #43645 üzenetére
A normált válaszd, az tartalmazza a bitdefender motort is, a TAV a saját motorjukat csak. Ezenkívül a beállításokban tedd fel a fájlrendszer védelmet High-ra, így sem fogyaszt sok cpu-t.
[ Szerkesztve ]
A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!
-
tpeter77
addikt
válasz walter70 #43648 üzenetére
Avast-ot választanám, ha magyar de ingyenes kell.
Fizetősekből sok nagyon jó van. Bitdefender, Emsisoft, Eset SS9, F-Secure, Kaspersky tettek rám jó benyomást.
milyen hardvered van? mert ezek közül az Emsisoft erőforrás zabálónak bizonyult, viszont remek védelmet nyújtott!
Sajnos csak 2 magos intel platformokon teszteltem a programokat. Ki tudja, hogy 4 magos Intel vagy egy AMD procival mit művelne ugyanez a program...salaud
köszönöm, akkor azt fogom letesztelni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest