Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz csabsz13 #4670 üzenetére

    Nem ezt mondtam. Azt mondtam, hogy hibastatisztikát nem érdeems csinálni, és abból kiindulni, mert messze lenne a realutástól az eredmény, így félrevezető lenne. :U Nem tudom, feltűnt-e, hogy oldalakat írtam a kártyámról, csomót teszteltem is vele, szóval én amit lehetett az bőséggel leírtam a Toxicomról és a Vapor-X-emről is. Sőt, a 7970 topikba elég sokat írtam a refi 7970-emről, a Powercolor 7950-emről, a Sapphire 7970-emről is. Igazán nem mondhatod, hogy nem tettem bele a részem a közösbe.

    (#4671) deadwing: Épp ez a gond, amit leírtál. Különböző emberek írnának, különböző korábbi tapasztalatokkal és különböző elvárásokkal. Nekem pl. szempont, hogy alulfeszelhető, monitorozható legyen, és csendes terhelés alatt, és abszolút full-kuss üresben. A tesztek alapján én pl. a falra másznék az Asus kellemetlen hangjától, akármilyen halk, míg másoknak lehet nem tetszene, hogy a Sapphire műterhelésen (furmark pl.) VRM terén meleg gyárilag. Én full elégedett vagyok a Vapor-X-el, míg más lehet full elégedett az Asus-al, és egymás karijától meg a falra másznánk. :)

    (#4672) baratod: A tesztek alapján gondolkozás nélkül a Tri-X. Az MSI Game-t is dícsérik, nem tűnik rossznak. Kérdezd inkább a 290 topikban, ott vannak tulajok is. ;)

Új hozzászólás Aktív témák