Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz general #35214 üzenetére

    Nálam VideoProc-nál N/A a videókártya, mégis zöld minden.
    Nem vagyok akkora szakértő a témában, én is csak próbálgatok ezt azt amit olvasok/látok a neten, aztán ha vmi nagyon elromlik, bedugom a pendrive-omat, hogy arról visszabootolva visszaállítsam a régi állapotokat.
    Én pl. WoW-ozgattam tavasszal, azóta jött talán 2 catalina update, és se nem updateltem a mac-et, se nem wowoztam. Nemrég újra előfizettem, és konkrétan el sem indult a retail wow (de a classic működött), és néha a classic is furán beakadt. Frissítettem legfrissebb catalinára, minden probléma megoldódott, sőőőt, most hogy átraktam macpro7,1-re, sztem egy lehelettel folyékonyabb is lett minden játékon kívül is. (tudod mint amikor tuningolod a procit, és már bootolás után érzed h huh ez mintha gyorsabb lenne, na ilyen érzés, szóval simán lehet placeboo)
    Tehát csak arra akartam kilyukadni, hogy nálam a wow igényelte a legfrissebb rendszert, lehet h a programok amiket használsz, azok is igényelnék, viszont mivel korábbi rendszeren vagy, simán ez lehet a hiba oka. (csak találgatok persze)

Új hozzászólás Aktív témák