- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
RealTedMosby
tag
Globális hashrate rendesen leesett 590 TH-ra... Difficulty is 7.6 körül.
-
Dr. O.K.
tag
válasz Hohocali #67946 üzenetére
Komoly érv a munkád, nagyon köszi, hogy számokkal is alátámasztottad, amit az Ezil ígért. Akkor jó helyen kaparászok. Ráadásul simpleminingel dolgozok, tök egyszerű az egész. Kérdés: A zil alatti Dag gyorsbeolvasást alkalmazod? Amennyiben nem, akkor érdemes lenne, akár megismételni a mérést ezzel a plusszal.
-
Hohocali
aktív tag
válasz Dr. O.K. #67953 üzenetére
"Kérdés: A zil alatti Dag gyorsbeolvasást alkalmazod?"
Nem állítottam be ilyesmit, kifejtenéd - akár privátban - ezt?Az eredménnyel kapcsolatban szerintem hosszabb távon érdemes konklúziót levonni. Majd beírom pár nap múlva az eredményt.
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
Hohocali
aktív tag
válasz viharhozo #67954 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Rákérdeztem a boltban, szerintük nem, de nem biztosak benne (lehet, hogy nincs rajta semmilyen jelzés). Visszaküldeni akkor lehet, ha nem céges számlára veszi valaki (ezt mondták).
[ Szerkesztve ]
"az armos chipek minden szempontbol elavultak, csak tok hulyeknek tudjak eladni oket , lasd ipad userek" by vers :)
-
ReFleXx
addikt
a molylepkek szeretik az RGB-t. nem sajat kep
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
szabeska
addikt
[link] PhoenixMiner_5.7a
Lehet visszatérek erre, mert t-rex kb minden indításnál más mh/s-t produkál. Este elindítottam, 100,7 ment reggelig. Újraindítottam, azóta is 100,99... Ez mitől lehet egyébként?
[ Szerkesztve ]
F1
-
cof
veterán
válasz szabeska #67966 üzenetére
Lehet a fórumhoz fenn van, de ez a github csak pár napja lett létrehozva, én biztos nem szedném le, nem csak a topikot kell nézni, hanem, hogy ki a hozzászóló, mert nem a phoenixminer az.
Aztán lehet hogy ő is egy fejlesztő, de nekem a github is gyanús na... nem követem a dolgot, de ilyen esetben minimum várnék 1-2 napot addigra kiderül, hogy scam-e vagy nem, ha valami trójai akkor úgyis törlik a hsz-t. Mert egyébként a hivatalos minerre is van 48 riasztás virustotalon.
[ Szerkesztve ]
Eladó cuccok: https://bit.ly/cofcuccok
-
ReFleXx
addikt
kivancsian varom hogy nap kell majd hogy ezeknel is megkeruljek az emberek a limitert
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
fahrii
őstag
Kérdés: 3070Ti megérheti 500k áron? Más kriptot bányászva hoz annyit legalább napi szinten mint egy 3070? Van aki már ennek utánaszámolt?
-
x_pnK
tag
válasz szabeska #67965 üzenetére
Nincsen baj a bitcointalk fórummal, csak mindig a legelső hozzászólást nézd minerek letöltésénél ([link]), azt frissíti a dev, abból tudod letölteni a legfrissebb verziót is.
A többi link ami későbbi hozzászólásban előkerülhet, azok vírusok/scamek általában, és nem köthetőek a fejlesztőkhöz. -
-
Dr. O.K.
tag
válasz Hohocali #67955 üzenetére
Itt is, hátha segít még valakinek.
Speed up switching between the rounds
You can speed up DAG file generation for ZIL. It will help to switch between the rounds faster.
You can find more information.
https://help.ezil.me/l_eng/knowledge_base/item/234047vagyis a miner oprionsban kell megtoldalni programtól függően egy paranccsal a vezérlő sort a gyorsított Zil Dag file betöltés érdekében, hiszen csak 1 percig bányászik Zilt.
[ Szerkesztve ]
-
disko
csendes tag
Ebben tud valaki segíteni? Azóta beszereztem egy m2-pcie adaptert, az eddig hibásnak gondolt alaplapi pcie slot üres, de az egyik kártya így is csak 2/3 teljesítménnyel termel. Akárhogy cserélgetem a kártyákat az egyik mindig lassabb. Mi lehet a hiba? Eddig gond nélkül ment hónapok óta.
-
F_Balazs
aktív tag
3080-nak mi a minimum sávszél igénye a full hashratehez? PCIE 3.0 x4 elég, vagy x8 kell?
-
koko52
nagyúr
válasz F_Balazs #67988 üzenetére
Új beszállóknak: 3070 napi 1000ft mínusz villany.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
sittes79
addikt
Hi,
Hol tudom megnézni a hive os-ben az error log file-t vagy ilyesmit. mostanában elkezdett a rig pontban reggel 8 körül offline-ba menni és nem reagál semmire, szét fagy.
Köszi
-
sittes79
addikt
Köszi megnézem..
-
Laraxior
titán
Ez a vacak már fel sem bújik 2800 fölé vagy mi a jóisten lesz?
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sittes79
addikt
Aki binancera poolban kapal árulja már el nekem melyik minerrel és melyik porton, egyszerűen beszarok, hogy mennyi rejected van és valamikor nem is kapal hanem inactive. Most ez a hálózat vagy mi a túrós jó verés ez?
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz JohnyBlue #67997 üzenetére
Végülis kb annyira lehet megbecsülni a végkimenetelt, mint a sportfogadásnál. A bundáról ne is beszéljünk.
Coinbase rendesen lezabál az "ingyenes" crypto/crypto konverzióért.
Mikor véletlen sikerült is eltalálnom a mozgásokat és Tetherben kibekkelni a zuhanást majd emelkedésre vissza a konverzió rendesen megcincálta.
Ha arra mennék rá hogy 1% bukót kibekkelek Tetherben majd 1% emelkedőre visszaváltom kriptóra már buktam is mindent. Márpedig ritkán emelkedik pár százaléknál többet bármi egyszerre.https://tinyurl.com/rasoapro
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen légkondit a lakásba?
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Elemlámpa, zseblámpa
- Egérpad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Apple asztali gépek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok