- Poco X6 Pro - ötös alá
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
Én hülye stablecoiból átpakoltam ETH-ba pár napja. Van itt még visszaút? Már ott tartok, hogy annyira kevés hogy nem éri meg kiszállni inkább várni a csodát.
Közben a bányát leállítottam mert szombatig a géppel egy szobában alszom légkondi nélkül és így is rohadt meleg van.[ Szerkesztve ]
https://tinyurl.com/rasoapro
-
Frozen
addikt
35 fokban 2. Emeleti tetőtéri lakás
Klima nélkul
3080. 101mh. 74 fok
3070 strix. A forro pont 55 fok 59mh
3070 suprim. A forro pont 52. 59mhA gpu minden esetben 50 fok alatt van.
Nem tudom nálatok milyen idő van vagy milyen beállítás,hogy klima kell[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
2018
senior tag
Rendben , irom majd. Klimas 2.6 kw teljesitmenyut ajanlott , de az kulteri egyseggel lett volna. Ennel a mobilnal csak kivezetest kell az ablakba hot air stoppal. Es kesz. 12 nm kisszobat siman le fogja huteni. Whirpoolt rendeltem 2.6 kw a energiaosztaly, max 50 db hang.
[ Szerkesztve ]
-
Emperor_
addikt
viabtc pool-on csákányolok egy ideje 2 db 1660-assal. /64-65 MH/s/
gigabyte 58C
msi gaming x 48CNémi növekedést látok a napi bevételben én is az utóbbi pár napban.
06.18 0,001577
06.19 0,001561
06.20 0,001594
06.21 0,001864Az utóbbi 24 óra átlaga meg ez: 0,002254
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi Note 4 | Topping A30, D30
-
3800+
őstag
válasz Frozen #68360 üzenetére
Hat nalam igy alakulnak a hofokok:
RX580 ROG Strix 50 fok
5600XT Gigabyte Gaming 46/86 fok
1660S 1 ventis Asus Phoenix 60 fokJatekos gepben egy 1660S Ventus XS 61 fok.
Es a ventik meg nincsenek szethajtva a ket 1660S-en tekernek 70%on.
A 32 nm-es kislakasban viszont 29 fok van, szoval nem a kartyaknak kell a klima hanem nekem, mert a pusztulat kerulget.
MSI Z370-A PRO, XFX 6700XT, Intel i7-8700, AIO, 2x8+2x16 GB 2400Mhz
-
fireman123
őstag
Én 63 m2-es hőszigetelt társasházi lakásban klímázgatok, de gondolkodom, hogy kiviszem az udvaron lévő kis faházba. Még tavasszal előkészítettem, a ház hátulján vágtam egy 70*70 cm-es lyukat és onnan akartam álló ventivel külső levegőt befújni közvetlenül a rigre (venti fedett de oldalról nyitott térben) és a faház bejárati ajtajába tennék egy másik ventit amivel kifelé fújnám a benti meleget. ....ez volt a terv, de most rig nélkül is 36 fok van a faházban , tartok tőle, hogy nem lenne működőképes a dolog, ....de lehet kipróbálom , ...aztán ha melege lesz, akkor jön vissza a nappaliba és megy tovább kis teljesítménnyel a klíma, most 26 fokon tartom a kis fogyasztás miatt a benti hőmérsékletet.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Tuti, hogy valami nem kerek a storyban, mert kint nálam is 35 fok, split klíma 22 fokra állítva megy az átpadozott strix 74 fokon, az EVGA kártyák meg 92-94-en de azok még érintetlenek.
23-24 foktól fixen nincs több a lakás egy pontján sem (ahol az asus van ott most 23,4) szóval bármiben lefogadom, hogy klíma nélkül lehetetlen amit ír.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
Fetyoka0
tag
"Mindig lehetne rosszabb.
Pl. mit mondjon Hanyecz László, aki pizzára költött 10 000 bitcoint?
Vagy pl. Peter McCormack (ismert angol podcaster 'What Bitcoin Did'), aki kriptokereskedésen bukta el az összes vagyonát.
Vagy a sok ezer korai bitcoint vásárló, akik 2012, 2013, 2014 stb. során mondta be: 'Ennél feljebb nem megy, eladom'?
Gondolj arra, aki már átélt 2 ciklust, vagy akár egyet, ők miképp tekintenek a mostani korrekcióra. Szerinted mennyire hagyja hidegen őket, ami történik?
Csak a nagyon új moonboy-ok és girl-ok cidriznek, az eszement megtérülést hajszolók, a több ezer shitcoin egyikében hívők, mert ők tényleg a legnagyobb kockázatot vállalják a szektorban.
A trend 12 év óta töretlen. Let that sink in (meme it)." -
-
Laraxior
titán
válasz EQMontoya #68372 üzenetére
Vagy éppen semennyit...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
Februárban még örültünk, hogy 1700... most meg...
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
Frozen
addikt
válasz F_Balazs #68361 üzenetére
Miért Is?
74 celsius a memorián teljesen rendben van a gpu meg 41-meg 46 fok mi a probléma?
Mások ettől sokkal jobban hajtják a kártyákat....
Ahoz képest hogy sok kártya 95-meg 100 fok körül ketyegteti a tulajdonos.....
a 3070 ek is rendben vannak egyik hátlapja sem túl forró és nincs a szeműk sem kinyomva mások ezeket a kártyákat is bőven 60 felett nyomatják...Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
Frozen
addikt
válasz Shkiz0 #68368 üzenetére
Lesz újra 35 fok kint akkor majd lövök képet a kedvedért kiveszem a hűtőből a hőmérőt ,hogy lásd mennyi van a szobában.
"Na de hol lesz az alja ? Tipp ? Szerintem 15K. Ether meg 1000 dodó"
Tavalyi évet meg kell nézni honnan indult arra rá kell tenni egy keveset és kb megkapod,hogy meddig fog vissza esni. Ez nem azt jelenti,hogy jövő héten vagy most esik le erre a szintre de be fog következni ha tetszik ha nem csak idő kérédse.. Ahogy eddig mindig vissza estek az árfolyamok most is visszafog.[ Szerkesztve ]
Ha már tisztogatod a topikot akkor másokat is kellene fegyelmezni,főleg a rendszeres offolokat......Nem csak bizonyos embereket.
-
SzlobiG
félisten
Kettő riget átraktam 2miners poolra Ethermineról az normális hogy a sebesség csökkent? Kb 4-6 mh/s-el kisebb a sebesség mint ethermineon volt.
-
GabeE3e
tag
Végre történik valami
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Elemlámpa, zseblámpa
- Apple asztali gépek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- LEGO klub
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Mozilla Firefox
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- További aktív témák...
Állásajánlatok