Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim Tonic

    nagyúr

    válasz F34R #6685 üzenetére

    Majd mikor tobbet leszel linuxon
    Te már megint látnok szerepében érzed magad. Otthon is Linux van, több gépen is, munkahelyen pedig projektjeim voltak Linuxra történő átállásra. Próbálok minden újabb területre Linuxot erőltetni, most éppen terminálokra. Ma kezdek egy újabb program fejlesztésébe, Linux + ARM.
    Szóval évek óta linuxozok, más kérdés, mennyire ástam bele magam azokba a területekbe, amibe mondjuk Te.
    Az igazság meg az, hogy telepítéskor mindig sokkal több szívás volt Linux-szal, mint a Windows-zal, és ez csak azóta enyhült jelentős mértékben, mióta megjelent az Ubuntu. It's just working. Éppen ezért, amikor az őslinuxosok szidják, és azon is mosolygok, mert rohadtul megkönnyítette a munkát vállalati környezetben. Ennek ellenére is óriási szívások vannak, egy sima érintőképernyő bekonfigurálása csak 50%-os sikerrel kecsegtet, akkor is, ha van driver. Így hiába próbálkozom, marha sokszor az lesz a vége, hogy akkor Windows.
    Szóval nekem teljesen mindegy, mennyire féltek a systemd-től, és magam sem tudom megjósolni, mi lesz a végeredmény, de a Linuxnak meg kell újulnia. Méghozzá alaposan. Engem nem érdekel a KISS, sem a többi félelem.

    Alcohol & calculus don't mix. Never drink & derive.

Új hozzászólás Aktív témák