Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fatpingvin

    őstag

    válasz sisi22 #84135 üzenetére

    biztos ez is csak valami optikai illúzió vagy nemtudom...

    igen, a netinst lemezképek nem a kezdőlapon vannak pont azért mert ehhez a telepítőhöz KELL internetkapcsolat ha egy nagyon minimál parancssoros alaprendszernél többet szeretnél, pl grafikus felületet.

    ha az is kell, a kezdőlapon vannak az installerek amik offline is mennek, nyolcszor akkor a lemezképük és csak egyféle asztali környezet van egy installeren.

    a fölényes, jobbantudó megjegyzéseidből pedig személy szerint most lett elegem, ha segítségre van szükséged keress valakit akinek ehhez van türelme és mondjuk emellé elegendő szakmai hozzáértése is hogy segítsen. többen, többször jeleztük hogy vegyél vissza és vedd észre a helyzetet hogy NEKED van szükséged segítségre, nem nekünk. itt mindenki a saját szabadidejéből áldoz arra hogy a jórészt önerőből, saját erőforrások árán megszerzett tudásával segítsen a kezdőbbeknek mindenfajta kompenzáció igénye nélkül, szóval egy minimális alázatot és normális emberi kommunikációra való képességet leszel szíves a magadévá tenni ha továbbra is segítséget szeretnél kapni.

    [ Szerkesztve ]

    A tipikus munkafolyamat legjobb tesztszimulációja a tipikus munkafolyamat. A "napi anti-corporate hsz"-ok felelőse :)

Új hozzászólás Aktív témák