Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • teleahocipöm

    senior tag

    spammer
    Nem írtam el. De hogy tudom lekérni a proci adatait? Olyan gyorsan indul a GRUB -ból, hogy csak most vettem észre, hogy a Debian PAE változai indult el, eddig azt hittem non-pae gépem. Az antX pae Live módban el sem indult.

    Bekapcsoláskor a CPU 1%, ha böngészőben megnyitok több ablakot akkor ingadozik 45-70% között. Tény, hogy tavaly gyorsabb volt a gép. Most vagy meghalt az VGA-kártyám, vagy a proci. Van még egy 3GHz procim, de a bus vagy ok miatt csak 2GHz-en ködött a Lubuntu alatt.

    Fenyő
    A Mint Cinnamon-t próbáltam Livemódban, de már az egér húzása is furcsán akadós volt. Ha lehet maradnék a stable -nál, ezen a gépen ez üzembiztosabb. Köszi, eddig nem figyeltem, hogy a Synapticból is lehet frissíteni, megszoktam a startmenüt. A sima Chromiumot raktam fel, akkor most felrakom a -l10n -t is, hozzá írtam a ....non-free sort is.

    ubyegon2
    A jessi -ből letőltöttem egy lib6 ...i386.deb csomagot, de ha rá kattintok az Xarchiver jelenik meg ...tar.gaz fájlokkal, ki kellene csomagolni a nem tömörített fájlokat??

    Csináltam updet -t:
    Letöltve 59,0 kB 16mp alatt (3.530 B/s)
    Csomaglisták olvasása... Kész
    W: Duplicate sources.list entry http://http.debian.net/debian/ wheezy-backports/main i386 Packages
    (/var/lib/apt/lists/http.debian.net_debian_dists_wheezy-backports_main_binary-i386_Packages)
    W: Próbálja futtatni az „apt-get update” parancsot ezen hibák javításához :F

Új hozzászólás Aktív témák