Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mzx

    senior tag

    válasz sh4d0w #25704 üzenetére

    Értelek, sh4d0w, csakhogy ekkor kiléptem a torrentkliensből, sőt, mindenből ,csak a tűzfal maradt (késobb még az sem), meg egy web böngésző! Weboldal mégsem jött be. Sőt, reboot-oltam, ekkor csak böngésző indult, de megint nem jelent meg egy weboldal sem, hiába nyomtam rá tobbre is. Teszteltem Mozillán is, Chrome-on is.

    Ráadásul, mint írtam, a torrentkliensben csak másodpercekre állitottam át az említett opciot, majd vissza (titkosítás endedélyrol kényszeritettre, majd vissza). Sőt, ezen kivul pár napja tök ugyanazok a torrentkliens beállításaim, mégis le tudtam hívni weblapokat - míg ma 20 ora korul kb fél ora kisérletezés után sem. (Mire gondoltam egyet, kikapcsoltam a modemet negyed orára, majd vissza, és csak ekkortol tudtam ujra webezni.)

    Szóval nem tartom valoszinunek, h csak ugy lefogta volna a torrentkliens a böngészomiet... máskor miért nem fogta le? Soha nem tapasztaltam olyat, h weboldal nem megy, miközben torrent megy. Néha valami gebasz volt a netszolgáltatónál, akkor SEMMI nem ment percekig, aztán ment minden a maga rendjén ujra. De ilyet, mint ma 20 ora korul tapasztaltam, még nem pipáltam. Baromira izgat engem, mi okozhatta. A régi szolgáltatomnál is mondták az ugyfélszolg-on, h modem kikapcs 15 percre, majd bekapcs: van, h megoldja a problémát, és most ezt a kivételes szitut megoldotta.

    Na de mi okozhatta... szoval ne mtudom, merjek-e a tuzfalamon zárni kifele mindent , ahogy bob irta, avval a 3 port kivételével? Bár te viszont azt reagáltad bob hsz-ára -ha jol értettem- hogy valami nem tokéletes benne(?)

    Szoval tanácstalan vagyok, visszaállithatom-e a bob féle tuzfal setet, vagy h ne tegyem, mert netán az okozta? Vagy a torrentkliensem okozta? De utobbi miért? Csak mert a titkositást kényszeritését bekapcsoltam fél percre,majd ujra engedélyezettre nyomtam? Vagy más miatt? Tényleg sose akadályozta a torrent kliensem (mult hét kozepeig a Transmission kliens sem) a weboldal lehívásomat (bongészést).

    MÁS:
    Mint elég gyors? Melyik verziójára mondod? Na most kinek a meglátására építsem ezt? :D
    (#25700) Syl az ellenkezojét irta.

    MÁS 2.:
    "5 KB/s-t állítok be az egy megás feltöltésemen"

    Ezt nem értem, részletezd, kérlek. :)

    (#25699) Videl :

    Mi a kulonbség az "asztali környezet" és a GUI kifejezések között? Vagy ezek szinonímák? Én eddig a gui kifejezést használtam csak a kettő közül. Nem kötözködöm, hanem érdeklődöm, csak a félreértés elkerulése végett jelzem. ;) Szóval elbizonytalanodom, amikor az "asztali kornyezet" kifejezést olvasom, mert nem vagyok benne biztos: az a gui?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák