Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • vlezsak1993

    csendes tag

    válasz Huroq #25653 üzenetére

    Én Szombathelyi vagyok, egy maszekhoz vittem, tegnap délelőtt adtam le, és délután fél 4-kor már jött is a telefon, hogy készen van. Hangszórót cseréltek, jack csatlakozót, meg a bekapcsológombot. 14500-ért csinálták meg, úgy tűnik, hogy minden rendben. A hangszóró cserét én azért vonnám kérdőre, mert ha nem mindig süket akkor értelemszerűen nem rossz a hangszóró, de mind1, szervíz óta úgy tűnik, hogy jó, de lekopogom.:D
    Ugyanakkor mondtam, hogy igaz, hogy csak amióta az ICS V30b van fent időnként előfordul töltési gond is.
    Ilyen pl., hogy 20%-nál kiírja, hogy akkumulátor feltöltve, és nem tölt tovább, csak ha lehúzom a kábelt, és visszadugom. Erre úgy igazából, vmi. olyasmit mondott, hogy minden verziónak meg van a maga fogyatékossága, hááát.. Másnál is előfordult már ilyen ICS V30b-vel?
    Az SD kártyát am. nekem is gyakran eldobálta régebben ICS V30b alatt, de egy jó ideje már nem fordult elő. :)
    Olyan is volt régebben többször is,hogy a térerő rendben volt, és visszadobálta a hívásaimat, akár kit próbáltam hívni, az üzeneteim nem mentek el, és engem sem tudtak elérni, de újraindítás után ez mindig megoldódott, tehát sztem. nem lehet azt mondani, hogy a t-mobilenál zavar volt, de szívesen hallanék erre is vmi. magyarázatot.
    Remélem, hogy most egy jó ideig nem lesz vele komolyabb gondom. :)

    A kérdésed alapján én max. arra tudok gondolni, hogy talán tesztelték a SIM/SD kártya csatlakozóját, vagy kipróbálták másik kártyákkal, és úgy vélték, hogy a telefon ilyen szempontból nem hibás.. Ez csak egy tipp.

Új hozzászólás Aktív témák