- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #25505 üzenetére
Te sem jártál mostanában itt a topikba.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
embe
nagyúr
válasz kriszpontaz #25505 üzenetére
Fel-fel nézek...csak nem vagyok aktív, nem nagyon írogatok be. Inkább csak olvasgatok.
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #25508 üzenetére
Az nem jó ha valakinek fáj a dereka.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
GAbre
veterán
Üdv!
Valaki tudja,hova veszik el memória?
Ha bekapcsolom,230 körül van szabad,de ahogy telik az idő,max 180 szabad memóriát tudok csinálni.
De van,h 160 körülre lemegy.És sehogy se tudok többet felszabadítani :SAvatar
-
bubus66
nagyúr
(#25512) GAbre
Milyen alkalmazások vannak fent? FB app googlemaps google+ ezek vannak mert a FB app az szereti zabálni a ram-ot Ezeket ha nem használod akkor töröld vagy tiltsd le. Meg ilyenek, hogy LGWord, SmarthShare stb ezek csak vannak.
-
firemanus82
senior tag
válasz kriszpontaz #25517 üzenetére
Parom panaszkodik, hogy miota visszakerult a v20s azota baromira merul a telo. Pedig volt wipe meg cache urites, meg factory reset Korabban valoban jobban birta. Otlete volna valakinek?
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
tzsolesz
nagyúr
válasz bubus66 #25516 üzenetére
Igen. De nem nincs minden ott, sőt. Ha megnyitjuk az össze alkalmazás fület, ott egy csomó még fut.
firemanus82 Mikor raktad fel rá? kell egy kis idő neki, mire beáll. Meg a v20s is csak úgy a jó, ha ki van takarítva. tedd fel a LITE-t, vagy tzsolesz félét.
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
válasz tzsolesz #25519 üzenetére
Ics elott ez volt fent es akkor tuti volt. Mar van egy hete hogy felraktam
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz firemanus82 #25520 üzenetére
Hova tetted fel?
-
DonMaster
addikt
nektek nincs ilyen a fejlesztöi opcioba az alkalmazásoknél hoyg ne tartsa meg a müveletet az azt csinéja hoyg kilövi amint meg nyomod a home-ot vagy a vissza gombot a mostani v28b-p920-on ami elvileg tegnap jelentmeg azon van ilyen nézétek meg aval hoyg menyit eszik a ram meg hogy menyivel gyorsabb hátha tudtam segiteni
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
tutis
őstag
újra kellene tennem a rom-ot mert lassul a teló, van valami új rom most amit érdemes feltenni?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
hedges
csendes tag
..
[ Szerkesztve ]
-
-
erkxt
tag
Sziasztok ,nekem mostanában kezd szétesni az ics!
Például az mutatja ,hogy be van kapcsolva a wifi ,de nem kapcsolódik a hálózatra és nem is lehet kikapcsolni csak ha újraindítom a telót . Állandóan elállítódnak a csengőhangok teljesen kaotikusan van ,hogy egy letöltött csengőhang szól üzenethang ként . Tegnap teljesen behülyült! az érintéseket nem úgy érzékelte ,ha például rányomtam az üzenetre a telefon naplót nyitotta meg meg 1000 másik dolgot csak úgy !! össze vissza jelezte az érintést egy érintésre 5 x rezgett és mindent megnyitott csak az újraindítás segített.
már az sd kártya eldobást abbahagyta szerencsére. Volt ,hogy még újraindítás után is azt írta nincs benne kártya... -
bubus66
nagyúr
Az LG Optimus L9 a mai nap meg kapta a JELLY BEAN OFFICIAL UPDATE Most az egyszer betartó az ígéretet az LG.
-
tutis
őstag
erre valaki? Gyári? Zeusz? Marvel? Akármi? Mi számít most jó romnak, megbízhatónak, amiben minden működik? A lassúság az én legfőbb bajom...
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
firemanus82
senior tag
válasz bubus66 #25528 üzenetére
Bezzeg a zaszloshajohoz, 4x-hez meg csak unofficial jb van.
Jah, a polcra raktam fel Bubus
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
válasz firemanus82 #25536 üzenetére
De legalább van hozzá
-
bubus66
nagyúr
Mert várni kell rá, ellehet adni 40-42-ért igaz én is 35-ért adtam el, viszont abban nem volt bent a kettő tartalék fólia meg a tok, azokat külön adtam el.
-
tlala
addikt
Ha esetleg valaki még nem akarja eladni a Black-et, akkor jó szívvel ajánlom ezt a vékony, finom de erős kemény tokot.
Nekem nagyon bevált - egyáltalán nem lesz robusztusabb vagy nagyobb tőle a teló, annyira vékony.
A fogása viszont remek lesz, és megjelenésre is elegáns a hátlap, elölről/oldalról pedig szinte nem is látható.
És tényleg 2000 Ft volt házhoz szállítva, egy hozzáadott minőségi fóliával. -
Zsocajoca
csendes tag
Sziasztok. Valaki fel tudná rakni a g gombra való felélesztést v30b-hez? Egyik link sem elérhető sajnos. Köszi.
-
-
Stukker1987
senior tag
Sziasztok!
Vettem egy 16Gb-os mem karit az OB-be,de lenne egy kis problémám vele.
Lényeg h újraindítás után mindig dob egy hibaüzit,hogy kevés hely szabadítsak fel.
Nem értem a dolgot,mivel kevés adat van az új karin,szóval nem ez a gond.
Egy 2 GB-os darab volt benne eredetileg.
A csere úgy történt h mindent kimásoltam a régiről az újra.Valami ötlet?
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
Stukker1987
senior tag
Jah és azt sem értem,hogy miért 1,5Megával tudok csak rá másolni???
Eredendő bűnünk: vagy mindenben hiszünk, vagy semmiben sem.
-
gabancs
addikt
válasz Stukker1987 #25546 üzenetére
Ez az ICS "specialitása".
-
bubus66
nagyúr
válasz Stukker1987 #25546 üzenetére
Nem ártott volna előtte megformázni a Sd kártyát,sajnos a másolás az ilyen.
-
bubus66
nagyúr
válasz Stukker1987 #25549 üzenetére
És akkor úgy sem lett jó, hogy meg formáztad?
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Okos Otthon / Smart Home
- SSD kibeszélő
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- PlayStation 5