- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Mobil flották
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz Stukker1987 #25551 üzenetére
A Gépen mindig más azt ne vedd figyelembe. Nekem is 10-12 mg másol az adapterben a telon csak 8-9 mg-tal.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
DonMaster
addikt
válasz Stukker1987 #25549 üzenetére
a teloban formáztad mert akkor jobban kezeli mint win alati formázást és utána rá másolni mindent ami rajta volt
LG V30-> Iphone 12 Pro Max
-
tomic
addikt
Tudja valaki mennyibe jönne ki egy komplett kabát csere?
-
Brianko
tag
Sziasztok!
Feltettem az egyik frissítést(V30B) a telefonra. Sajna csak az elején volt gyorsabb. Most rendkívül gyorsan merül és folyton eldobálja az SD kártyát. Tud valaki egy jobb és főleg megbízhatóbb szoftvert?
-
tomic
addikt
Milyen programot kell feltelepìtenem,hogy a veb oldalakon a videok lathatòak legyenek. Chromot hasznàlok.
-
bubus66
nagyúr
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
josha
tag
hali van olyan progi ami lementi a jelszavakat az appokkal együtt?
-
firemanus82
senior tag
Sziasztok.
ICS-nel ugy nez ki, hogy minden ujrainditasnal visszaall az alapbeallitasokra. Ezt vajon miert csinalja??
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
tzsolesz
nagyúr
válasz firemanus82 #25570 üzenetére
Hát én ezt nem tapasztaltam. Próbálj egy full törlést.
-
alolamkrem
csendes tag
válasz firemanus82 #25570 üzenetére
én is ezt tapasztaltam v30b-n csengőhangok teljesen visszaállnak alapértelmezettre.de ezt megoldottam egy roottal és beraktam az alapértelmezett csengőhangok helyére a kívántakat.kicsit más:a fényérzékelő nálatok működik?mert nálam teljesen halott az ics óta
-
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok!
Friss tulaj vagyok, és lenne pár kérdésem.
1. A widgetek között találtam időjárást. A problémám az lenne, hogy az időt nem jól mutatja. Budapestre van állítva, de egy órával többet mutat. Miért?
2. Szeretnék rá egy progit, amin látszik a hívások időtartalma és a forgalom. Tudnátok segíteni?
3. Alapesetben a kijelölés ilyen zöldes-kékes. Lehet valahol állítani a színt?Előre is köszönöm a válaszokat.
-= Honor 7 =-
-
bubus66
nagyúr
válasz IcePrincess #25573 üzenetére
A Hívások időtartam alapból látszik rajta. Dobd le a gyári időjárás widgetett, és tegyél fel másikat.
-
tzsolesz
nagyúr
válasz IcePrincess #25573 üzenetére
Nekem a gyári is jól mutatta az időt. Lehet át kell állítani a nyári időszámításnál valamit.
-
firemanus82
senior tag
válasz alolamkrem #25572 üzenetére
Na majd meglátjuk....
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
bubus66
nagyúr
válasz tzsolesz #25575 üzenetére
(#25575) tzsolesz
Hát igen általában mindegyik alkalmazásnak vannak beállításai, csak restellik meg nézni.
Viszont a Blacké sem az L9 ICS-je sem ismert fel sehogy sem az én kis városom. A Jelly Bean meg kapásból tudta, hol van Barcs a Dráva fővárosa.
[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
Sajna a telefonom ismét szervizbe került. Hibajelenség: gondolt egyet és ok nélkül újra indult és az LG feliratnál kifagyott. GPS nem működött. Töltés rádugtam elindult a vibra motor, de nem mindig. Én gyanakszom hardveres hibára, de az ORION-OKTOGON központi szervizbe aki átvette szoftveres a gond, ő szerinte. Majd leírom mit csináltak vele.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
tzsolesz
nagyúr
Hát ez nem jó jel. Azon gondolkozok lecserélem én is ha a hűségem lejár. Nem azért mert nem jó, hanem azért mert nem akarok hasonlóképpen járni. Nem mai gyerek már azért az enyém sem. 2011. novemberi. Igazság szerint sokkal többet kellene bírnia ezeknek a kütyüknek, de mostanában nem ezt tapasztalom. Ezt gyártótól függetlenül persze.
[ Szerkesztve ]
-
tjnet
aktív tag
-
tlala
addikt
Nekem pedig ő a következő LG jelöltem...
Lehet, hogy a sokat utazó barátaimmal behozatom külföldről 75e Ft-ért. -
paca93
csendes tag
Nekem is a Nexus 4 a kiszemeltem, az én Black-em 2011.szeptemberi tehát még szeptemberig garis, t-mobilnál vettem domino csomaggal! Hardveres és egyéb komolyabb baja még nem volt, így szervízben még sosem járt szerencsére, de úgy érzem megérett a cserére
LG KM900-->Galaxy Spica-->LG Optimus Black-->LG 4X HD-->HTC One X-->Z1 Compact
-
Mr. Nimbus
senior tag
Egyáltalán nem fórum téma, de keresek blackhez gyári headsetet. Akinek van felesleges eladó, megkeresne privátba?
-
firemanus82
senior tag
Az Oktogon szervíz csak ilyet mond: szoftveres, meg szoftvercsere!
Elvittem a Telemax-hoz anno, és láss csodát: a kijelzőn és a burkolaton kívül mindent ki kellett cserélni! Mellesleg 4 nap alatt rendbe rakták a telcsit!LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
IcePrincess
csendes tag
Sziasztok! Most vettem egy LG Optimus P970-et. 2.3.4-es android van rajta? Hogyan tudom a frissíteni 4.-ra? van aki segítene milyen lehetőségek vannak és hogyan tudom ezt lépésről lépésre megtenni? Előre is köszönöm
-= Honor 7 =-
-
tjnet
aktív tag
válasz firemanus82 #25585 üzenetére
Most hívtam őket kb. 3 perce jövő hét eleje és panel csere.
SAMSUNG QE75Q85RATXXH - Samsung S20+ - K1Pro - ACER H6810 - MARANTZ 5012 - DALI Spektror
-
tzsolesz
nagyúr
válasz IcePrincess #25586 üzenetére
Függő, vagy független?
Ha független, akkor alap, hogy lefrissíti a gyári frissítő is, ha nem akkor 2 esélyes. T-seket is leszokta. -
-
firemanus82
senior tag
Akkor ok is kikuldtek a Telemaxba, azert tart ilyen sokaig!
-
salvadorE51
tag
Van egy dolog, amire régóta nem találok megoldást (gyári v30b ICS alatt):
Ha új névjegyet adok a címtárhoz alapértelmezés szerint a Telefon memóriájába menti. Emiatt jártam már úgy, hogy elmentettem egy névjegyet, majd romot cseréltem utána és elveszett a kontakt, mivel azt hittem szinkronizálva van a gmaillel.
Elvileg ugye mindig be kellene állítani manuálisan, hogy a gmailbe mentse csak hát van, hogy az ember elfelejti átállítani ezt az opciót.
Sehol nem találok rá működő megoldást, hogy a default mentési hely mindig a gmail legyen.
Szerintetek hol lehet? Tudnátok segíteni ebben?
Köszi![ Szerkesztve ]
Hungarian Fanatec Fanatics facebook csoport: https://www.facebook.com/groups/hungarianfanatecfanatics
-
tzsolesz
nagyúr
válasz IcePrincess #25589 üzenetére
Passz, marad az első hozzászólásban leírt leírás.
-
IcePrincess
csendes tag
-
IcePrincess
csendes tag
-
PapírVilla
tag
Sziasztok!
Ki milyen bluetooth-os fülhallgatót használ ehhez a telefonhoz?
Nekem autózáshoz kellene, de olyan ami automatikusan fel tudja venni a telefont.
Van valakinek tapasztalata? -
tomic
addikt
Múlt héten kérdeztem ,hogy mennyi lenne egy teljes kabát csere fekete színben de nem kaptam választ Valaki meg tudná mondani?
[ Szerkesztve ]
-
tlala
addikt
Végre sikerült egy jó navigációt feltennem a Black-re.
Tudnátok egy jó autós tartót ajánlani, ami már bevált nektek?
Köszi. -
firemanus82
senior tag
En a Samu unisex meretu autostartojat hasznalom. Eddig tokeletes. De keress vissza a forumban, mert volt mar errol szo.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest