Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • czsolti

    csendes tag

    válasz cen0bite #1005 üzenetére

    Szia!

    Én nem találtam rá megoldást hogy eltünjön ez a durva búgás. A telefon fizikai kialakítása miatt a mikrofon viszi át a hívott félnek azt a rezgést ami a kimenő hívás felépülését jelzi. Ez kb 500ms hosszúságú, és egy jó kis röfögés, böfögés hangot hall a hívott fél.... Elég vicces, mi?
    Root, és különböző rezgést állító progik mind reménytelen. Az eddigi telefonjaimon 4.4 alatti droidok voltak, de egyik se rezgett ekkorát. Huawei Y530 4.3 droid, egy nagyon diszkrét kis zizzenés érződik., HTC-k különböző típusai alatt is épp érződik. Tapasztalat szerint 4.3-tol felfelé nem kapcsolható ki.
    Az hogy a Lenovo A328-nál ez ilyen brutális, számomra is meglepetés, méginkább az hogy a droid ennyire elveszti a skálázhatóságát.
    A telefon karácsony óta van a családban, mostanra utáltuk meg, szóval megy a piacra. Nem is értem hogy akinek itt tetszik ez a készülék, az mit szeret ebben az átlagon aluli készülékben.
    Jómagam körültekintés nélkül vettem meg a páromnak, gondolván hogy a Lenovo elitebook, és probook gépek remekül szuperálnak, telefonnal se lesz gond.

Új hozzászólás Aktív témák