- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Instagram közösségi fényképezés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
baltom
csendes tag
-
tahepa
senior tag
Üdv mindenkinek.
Frissítettem a készüléket.Eddig jó. DE. A névjegyekhez nem tudom hozzárendelni a fotókat úgy hogy híváskor a hívó fél fotója látszódjon. Leszinkronizáltam a névjegyeket gmailból. Kijelöltem hogy a gmail híváslistát használja..semmi..
Lementettem a névjegyeket a telefonra és kijelöltem a telefont hogy onnan használja a névjegyeket..de kép a híváskor nincs..
Csináltam egy fotót a kamerával , hozzárendeltem a névjegyhez de a híváskor fotó még sincs...
Kifogytam az ötletekből.
HELP...HELP -
Hawaii2249
tag
Sziasztok!
Apámnak keresek dual simes telefont. Mik a tapasztalatok Lenovo A328? Akkumulátor idő, mennyire optimizált a rendszer? Bug, hibák?
Illetve mi a különbség a Lenovo A328 és a Lenovo A328 Lite között?
A válaszokat előre is köszönöm!
-
Yvette169
újonc
Sziasztok! Lassan 4 hónapja használom a telefont. Alig van rajta pár app meg játék, de csak 200 MB szabad helyem van. Az alkalmazásokat nem tudom már frissíteni, a rendszerfrissítést végképp nem tudom letölteni. Van-e bármi lehetőség rá, hogy felszabadítsak helyet a rootoláson kívül? Okozhatok-e bármiféle problémát, ha a nem használt gyári alkalmazások frissítéseit törlöm és le is tiltom? Egyáltalán le kell-e tiltanom, vagy elég ha csak a frissítéseket törlöm? Előre is köszönöm a segítséget!
-
Tóth11
csendes tag
Sikerült már valakinek normálisan telepíteni valamilyen IGO navigációs rendszert? Ami normálisan működik. Nekem csak úgy sikerül, hogy kikapcsolás után nem őrzi meg a beállításokat. Minden újra indításkor ismét végig kell zongorázni a beállításokat. Az előző telómnál nem volt ilyen.
-
Gery1987
őstag
-
MadGame
senior tag
A Google alkalmazás a Chrome-hoz (is) tartozik vagy az egy külön alkalmazás, amit a képernyőre lehet tenni?
-
Sándor -P20-
senior tag
Bocs hogy ezt írom, de szerintem azt a navit felejtsd el úgy ahogy van..
Én is sokáig azzal kínlódtam (pedig rendesen működött), de elegem lett belőle miután nem lehet normális térkép adatbázist rárakni.
Szerintem tedd fel a WAZE-t. [link]
Legális, pontos, gyors. Naprakész térkép adatbázis.
Egyetlen negatívumként azt tudom a számlájára írni, hogy vannak helyek ahol nem pontos (vagy nincs) a házszám adatbázisa...[ Szerkesztve ]
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
-
Tóth11
csendes tag
válasz Sándor -P20- #1073 üzenetére
Köszönöm! Telepítettem. Jónak tűnik. Hamarosan kipróbálom.
-
bgyg1
aktív tag
Sziasztok!
A páromnak van ilyen telója, ha rezgőn van azt mondja sokszor lefagy. Valaki találkozott ilyen hibajelenséggel?
-
Gery1987
őstag
Én nem amíg megvolt. Ott valami nem stimmel. Feltetted a frissítést? Mindegyiket? Ha nem akkor azt tedd fel. Ha az nem segít akkor gyári beállítások vissza. És utána szűz rendszerre kell frissíteni. Ha az sem akkor szerviz.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
GhanBuri Ghan
őstag
Ismerősömnek A328-asa van, nem tudják az alkalmazásokat az SD-re telepíteni, a belső tárhely gyárilag szét van particionálva, és lényegében betelt.
Van valami megoldás arra, hogy az SD-re lehessen telepíteni?
A Lollipop frissítés esetleg hoz erre valamilyen szintű megoldást?Visszaolvastam, azt láttam, hogy ez többeknél probléma, de megoldást nem láttam.
Köszönöm!
-
Apollyon
Korrektor
válasz GhanBuri Ghan #1077 üzenetére
A link2sd nevű program fizetős verziójával. Nincs a telefonhoz lollipop frissítés, de ha lenne is ez nem oldaná meg a problémát, sőt lehet még tovább is rontaná.
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Apollyon
Korrektor
válasz GhanBuri Ghan #1079 üzenetére
"App2SD gondolom nem játszik"
Nem, mivel az más megoldással helyezte át az SD kártyára az alkalmazásokat. A link2sd meg ahogy a nevében is benne van, linkeli, de most már nem vágom pontosan mi az eljárás, én nem használom.
Szerk.: természetesen a link2sd-hez rootolni kell a telefont.
[ Szerkesztve ]
#1) Respect the privacy of others. #2) Think before you type. #3) With great power comes great responsibility.
-
Gery1987
őstag
Szia! Alapvetően igaz. Tényleg nem lehet sd-re telepíteni max átmásolni. De szerintem azt sem mert fura megoldást raktak a szoftverbe. Ezért is váltottam a nagytesóra. Max root segít meg egy plusz program, de csak telepítés után. Egyből sd-re nem lehet tenni semmit. Sajnos ez KitKat/Lenovo megoldás. És mivel alapon is kicsi a szabad terület (kb. 1,7 GB) az utólagos áthelyezés se tuti megoldás.
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
bbgin
tag
Sziasztok!
Segítségeteket kérném! Bár lehet, hogy nem kifejezetten az A328-hoz kapcsolódik, de a Párom telójával gondban vagyok.Hibajelenség! Wifi kapcsolatban CSAK a facebookos linkeket nem nyitja meg a készülék, helyette egy üres lap található, ellenben ha megnyitok egy böngészőt azzal pöpecűl működik. Mit tanácsoltok? -
Léon99
újonc
válasz Gery1987 #1082 üzenetére
Ja. Hát rootolás az nálam felejtős , annyira nem mélyülnék el a dolgokban , mivel eleve csak netezésre kell a teló. Még azt is mindig csak wifivel . Nagytesó az melyik lenne ? Nem vagyok annyira lenovo ismerő. S mennyire vagy megelégedve vele ? Amúgy szerinted az A606os nem lenne okés ? Csak , de tényleg csak netezésre kell . Nem szoktam játszani , fotózni meg van egy Sony Cybershot H7esem Üdv
-
Gery1987
őstag
Nekem az A536 van. Semmi bajom nincs vele. Tök jó. Az A606 semmivel nem több. Csak 1 SIM-es és IPS kijelzős. Minden más ugyanaz. Ha Telenoros vagy akkor jó lehet. Ha nem akkor az 536 is szóbajöhet. Előbbit csak a Telenor forgalmazza utóbbi kártyafüggetlen dual SIM-es. Nézd meg őket és döntsd el melyik tetszik.
-
bevandorlo
csendes tag
Sziasztok !
A kérdésem az lenne, hogy alapból hol vannak tárolva és hová települnek az új alkalmazások a belső memórián ? Esetleg megpróbálnám áthelyezni őket a külső sd-re.
-
samatsunyo
újonc
Sziasztok!
Lenovo A328-nál be lehet állítani, hogy melyik sim-nek mi legyen a csengőhangja? Csak olyat találtam, hogy a telefon csengőhangja... Az előző telefonomon lehetett ilyet állítani, és így már a csengésből tudtam, hogy melyik számomon hívnak...
Ha van ötletetek, plíz help!
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
MadGame
senior tag
válasz samatsunyo #1088 üzenetére
-
Tóth11
csendes tag
válasz samatsunyo #1088 üzenetére
https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.gg.dualsim
Ezt töltsd le a Play áruházból. Itt a két simnek lehet külön csengőhangot beállítani. -
Jim1978
újonc
Sziasztok!
Vettem egy Lenovo A328-as telefont.Media markt-ban vettem,független.Egy bajom van vele,nem tudok sms-t küldeni vele! Kapni kapok,de senkinek nem tudok küldeni,mintha valami blokkolná a kimenő sms-eket.Elvittem már a szolgáltatóhoz,de ott sem tudtak segíteni,annyit mondtak,hogy szerintük a telefonon lévő security alkalmazással lehet összefüggéssel.Nem tudom,hogy volt e már valakinek hasonló problémája,vagy esetleg valami ötlete,hogy ezt hogy lehetne megoldani.A segítségeket előre is köszönöm!
-
MadGame
senior tag
válasz Jim1978 #1092 üzenetére
Szerintem, amíg nem jár le a 3 nap, vidd vissza és cseréltesd ki. Én karácsonykor vettem az elsőt, tök jó volt, de nálam a Bluetooth nem működött, ott megnézték és valóban a telóval volt a bibi. Ha kicserélik, mindenképp még ott a boltban próbálj ki minden funkciót, amit csak lehet!
-
takcscsab
csendes tag
Sziasztok!
Telefonálás minősége milyen? Jelenlegi telefonom ("Akai" Glory G2 PHA-4802) mint utóbb kiderült, eredeti nevén LongShengFa 820. A telefonálás minősíthetetlen...egy törött szokol rádiónak jobb minősége van...minimális háttérzajnál, már nem lehet érteni, hogy mit mondanak a telefon másik végén...Tegnap sikeresen fel is idegesített, és betörtem véletlen, a kijelzőjét. Nem akarok vele vesződni, hogy pont jó kijelzőt találjak...kokinkínából rendelni hozzá. Ezzel nincsenek ilyen problémák? -
Gery1987
őstag
válasz takcscsab #1094 üzenetére
Nincsenek, de fel kell hívnom a figyelmed, hogy csak 4GB a belső tárhely mérete melyből 1,7 GB szabad. A KitKat miatt nem is lehet SD-re telepíteni és ennél a készüléknél nem is működnek más megoldások.
-
Kywyy
csendes tag
Sziasztok.
Anyunak néztem ezt a telefont, de nem tudom jó lenne-e neki. Szerintetek? Pár alkalmazást használna csak, időkép,recept,zenefelismerő... + max. 3 játék. Netezni ha nem is gyakran, de azért szokott.
Ennyit bírna a telefon?
Egyébként szokott akadozni? -
Gery1987
őstag
Szia!
Ennyi bőven bír. Egyedül a kicsi tárhely a gáz(1,7GB), de ha anyud valóban kevés appot használ elég a fent maradó is. Akadozni nem szokása, ahhoz elég jól optimalizált.
[ Szerkesztve ]
-
Sándor -P20-
senior tag
Üdv mindenkinek.
A párom telójára érkezett egy frissítési lehetőség. Hogy mikor, azt nem tudjuk.)
A múltkori frissítés helyretette az akkutöltöttségi szintkijelzés problémákat, és a teló is alaposan felgyorsult..
Jelenleg az A328_ROW_S327_150212 (0.93 GB) várakozik letöltésre.
Szal először a kevés tárhely miatt hisztizett a telepítő. Ezt egy takarítás megoldotta.
Jelenleg az SD kártya nem tetszik neki. Ez a hibaüzit egy 16GB-os új kártya sem tudta megszüntetni.
Ha nincs kártya a telóban, akkor azonnal felugrik az üzenet. Ha visszarakom a kártyát, akkor elindul a letöltés, és pár pillanat múlva reklamál az SD kártya miatt.Szal valakinek valami 5lete?
Esetleg változtassam meg a kártya formátumot valamire? Jelenleg fat32 asszem.Előre is köszi a válaszokat.
40 feletti kornak megvan az előnye és hátránya... Igaz, a betűket csak közelről látod, viszont az idiótákat már messziről észreveszed.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Formula-1
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- REpont és hulladékgazdálkodás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- PlayStation 5
- Philips LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest