Új hozzászólás Aktív témák
-
kengyel
nagyúr
-
-
bubus66
nagyúr
Remélem nekem az a furcsa, hogy nem kell nyomni semmi gombot, hogy csatlakozzon csak úgy simán
Van egy Preload driver amit nem ismer fel és nem is talál a netem valószínű az a hiba mert azt nem telepíti fel
[ Szerkesztve ]
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Rá jöttem el rontottam a aláíratlan driver telepítés, az kéri akkor utána menni kell a 8.1 ezt manuálissan kell meg csinálni. mindjárt meg generálozom.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
bubus66
nagyúr
Parancsolj kész nézd meg, hogy nincs-e benne hiba
Ha nem tudsz belépni akkor át küldöm nyersbe, mondjuk egy leírásnak így kellene kinézni
[ Szerkesztve ]
-
bubus66
nagyúr
Köszönöm, ha nem kérnek fel egy bővebbre akkor ott az oldalamon ha valakinek kell akkor el küldöd neki. Még ha lesz időm az aláíratlan driver telepítést is meg csinálom külön hsz-be.
Érthető? Meg lehet a leírás alapján csinálni? Nem akarom el venni senkinek a kedvét a Téma Összefoglalókba meg belefáradtam, kaptam hideget meleget köszönőm-öt meg nem ismerik (tisztelet a kivetélnek). Elég volt akinek kell az meg keres vagy téged vagy engem , és meg kapja a linket ahol mindent meg talál.
[ Szerkesztve ]
-
-
bubus66
nagyúr
Oké rendben azért én lementem azt egy word be ha meg valakinek kell akkor szól és meg kapja a leírást. Nem szeretném másnak a leírást iberelni, meg új vagyok ebbe a fórumba nem akarom mindjárt mély vízbe menni
-
bubus66
nagyúr
-
Gery1987
őstag
Nagy valószínűséggel törölni fogom a cikket. Mindenki leolt hogy volt merszem az Op3n Dott-al egy lapra tenni és épphogy nem anyáznak le. Legközelebb ír ezeknek a bánatos aszott majom. A blogbejegyzés marad.
Meg is tettem és el is ment ettől a kedvem. Tudást meg minden, az megy. De hogy az mellé milyen minőséget tálalnak az le van...áh. Kész feladom.
[ Szerkesztve ]
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
BigManus
addikt
válasz Gery1987 #749 üzenetére
Ne töröld!
Ezek a leoltós trollok mindenhol jelen vannak. Nem találsz a PH-n olyan cikket ahol nem jelennek meg és nem lesz ilyen.
Bele olvastam a hozzászólásokba, egyszerűen más véleményen vannak. Nézd meg annak arányát, hogy mennyien olvasták a cikkedet és mennyien kritizálták. Nincs arányban. Többeknek tetszett mint akinek nem.
A cikk jó! Ez a lényeg... Ellenvélemény mindig volt és mindig is lesz.Nem kellett volna... Későn olvastad amit írtam...
[ Szerkesztve ]
Nem a győzelem a részvétel hanem a fontos...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs