Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz umek #76446 üzenetére

    Nem tudom mennyire a gyűjtés a cél, akkor lehet értelme. Építésre szerintem nem lesz újdonság 1-2 autó után csak részleteiben.

    Nálunk a Technic építős móka, 80%-a mindig szétszedve. Ami egyben tartásra van itthon az:
    - dizájnra a GT (és még dobozban egy Batmobil amiből a régi és/vagy a Stingray lesz összerakva, ill. van egy Charger is de az sztem menni fog a fenti okokból)
    - funkcióra a távirányítós Audi

    Dizájnra sztem a Ferrari a legkevésbé sikerült az új, talán kidolgozottabbakhoz képest és a régiekből (pl. 911) is, de csak szvsz. Oldschool 1:10-esként én ezt a negatívumot látom benne értékként is, hogy szellősebb, motorizálni pl. egyszerűbb. Klasszik - első a funkció, kevésbé a dizájn - Technic vonal.
    Én erre a célra nézegettem ezt és az RSR-t, kinézetre pedig az újabbakat, de végül elengedtem ezt a motorizálás vonalat is az Audi érkezésével.
    (Ill. RSR-hez megvan itthon minden, tarka építéshez ha mégis kellene egyszer egy távirányítós sportautó is, de ez már csak extra.)

    TLDR: Gyűjteni bármelyik autó jó. Ha csakis Ferrari kellene és az 1:8 sok, akkor szintén adott. Építésben viszont nem lesz extra, más célra talán van jobb. Ezek alapján csak +1 autó lesz.

Új hozzászólás Aktív témák