Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sb

    veterán

    válasz Throme #67961 üzenetére

    Ez így van. Tök más gyártói/költség oldalról a döntés mint vásárlói oldalról.
    Ami szempontunkból az a lényeg, hogy erre is figyelni kell/lehet. Amúgy továbbra is k nehéz optimálisan összehozni egy ilyet, még a normál elemösszetételre is, ha pedig még nekiáll az ember variálni... de 1-2 kiugró tételre biztos megéri ill. muszáj ha nincs más, mint az ábra is mutatja.

    @Gizmo86
    Köszi a leírást, ilyesmiben gondolkodom én is, úgy általánosságban is. WV szetteknél néztem még hasonlóan, hogy 1-2 spec elemmel vagy cserével és a figurákkal nagyon sokat lehet fogni. Óra van itthon, papagáj helyett bagoly :), szürke szobor helyett félig esetleg egy ezüstös-szürke minifig fej is akad. Ablakból van egy fél doboz, barna, fekete tuti, talán épp sand blue is, azt néztem, hogy a nemlétező sand green helyett az lehet, hogy valóban jól mutatna. Felülre nincs semmi de ez a csákányos megoldás szerintem jó lett. :)

    Nekem is kimaradt jó pár régi szett ezekből és kb. mind tetszik. Viszont akár modulart, akár mást (WV) többszörös áron biztos nem veszek meg, ahhoz túl jók az új szettek is relatíve olcsóbban. Ilyen kompromisszumos válogatás viszont nekem belefér, egyedül kivitelezni nehéz kissé.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák