Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ganz-[HUN]

    addikt

    Riot supportnak írt levélke (Tegnap Ollóczky jelenlétében írtam):

    Üdv!
    Csak visszajelzésemet, és tapasztalatomat szeretném írni a ha jól értem akkor bounty rendszernek nevezett fejpénzrendszerről.
    Mind szép és jó, rendben van... csak nem nekünk [low elo]. Hyper-carryként hatalmas előnyhöz lehet jutni, ezt hozzá kell tennem, és előnyös. Viszont nagyon de nagyon sokszor (túl sokszor) sül el fordítva a puska. Az emberek aránytalanul sok goldhoz tudnak jutni /fő. Így vagy solocarryzik akinél landok statisztikailag a több kill (utóbbi ADC meccseimen is ez a tendencia mutatkozik), vagy elbukjuk a meccset. Túl sok a comeback. Hiába szerzünk előnyt a meccs elején, ez elvész egy pillanat alatt. Utóbbi időkben volt 0(!!!)%-os Winratem. Vagy alapból darabosra vertek minket, vagy pedig felhozták magukat annyira, hogy utólérjenek, és ha olyan a teamcomp, akkor végünk van.

    Még egy kérdés: Remélem a lanekre szedett ranked bekerül az EU-ra, és nem ítélik meg azt, hogy mi lenne a jó az EU számára a koreai szerver alapján.

    Köszönöm a válaszokat, és remélem segítettem a visszajelzéseimmel a játék jobbátétele érdekében.

    Válasz:
    Szia casualdehid!

    Teljesen egyetértek veled, szerintem sem fer az új Bounty rendszer. :( Azonban nem a játékostámogatás fejleszti a játékot és mi sajnos nem is tudjuk továbbítani azt a megfelelő csapathoz. :(

    Ahhoz, hogy azok is lássák a véleményed akik változtatni tudnak ezen, kérlek oszd meg a visszajelzésed a fórumokon is. LoL Boards, Reddit stb. Előre is köszi, hogy ha ezt megteszed. :)

    Ne aggódj, nagyon gyakran szoktuk frissíteni a játékot, tehát ha valami nem jól van kialakítva akkor azt előbb vagy utóbb korrigálna fogjuk. ;)

    Azzal kapcsoltban, hogy mi fog történni a lanekre szedett ranked rendszerrel, sajnos nem tudok újat mondani. :( Mi is ugyan akkor látjuk az azzal kapcsolatos híreket mint a játékosok.

    Azt tudom neked javasolni, hogy próbáld meg te is taktikailag használni a nagy fejpénzeket és arra játszani, hogy megöld az értékes ellenfeleket, így a saját kezedben tarthatod a játék kimenetelét. ;)

    További jó játékot!
    Player Support Specialist
    Riot Games

    Most szórakoznak? LoL boards vagy Reddit? Komolyan? :U

    [ Szerkesztve ]

    Furry /// Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon /// ThinkPad T480s, T60 15" FlexView IPS SXGA+ /// Asus P9X79-E WS, Xeon E5-1620v2, Noctua NH-D14, 980Ti, Sony DTC-ZE700 DAT, MX Master 2S, Shure SRH-440A, OLED ToTK Switch

Új hozzászólás Aktív témák