- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
hugi0
őstag
válasz Ganz-[HUN] #58647 üzenetére
Build nem erdekel azt enemyhez igazitom.
Csak az erdekel, hogy az adott champot menyire ismeri amivel ellenem jon.
Ha first play nyilvan agresszivebben jatszom ha van vardom, ha 50+ os a champ akkor pedig inkabb torony alatt bevarom a junglert."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
PuMbA
titán
válasz Imilenni #58654 üzenetére
Supportként én is alig kapok S-t, pedig OP.GG alapján 2. vagy 3. legjobb ember vagyok a 10 közül Sajnos, ha egy statisztikában nem éred el a szintet, akkor hiába vagy a többiben toronymagasan jobb, nem kapsz S-t.
Tegnap sem rakott top-ra a matchmaking és úgy kikaptam supportként, mint te. Gold 2-es Twitch dzsungeles semmit nem csinált, ugyanannyi damage-et tolt le, mint én Bronze 1 supportként. 20 percnél feladtuk, köze nem volt egymáshoz a két csapatnak, szóval az MMR most is kiválóan mutatja az erőszinteket. Ja, nem. Remélem berak most már top-ra a gép, mert supportként csak "tétlenül" nézhetem az eseményeket.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
Topikgazda
válasz Imilenni #58657 üzenetére
Orianna nem support karakterként van számon tartva, ezért a rendszer rettenetesen lepontoz a 70 farmért. Ráadásul még sokat is haltál, és valsz. ez a két dolog elég volt
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Raptor™
tag
Végre meg lett a gold, már régóta vártam erre a pillanatra.
Első 2 promót lose-al kezdtem aztán sikerült behúzni 3 gamet zsinórban. Season elején bronz1-2 ben kezdtem aztán feljutottam silver 1-be utána jött egy nagyobb zuhanás egészen s4-ig, nem tudom mi volt velem.
Remélem az új seasonben is meg lesz aztán irány előre.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
EUNE-n valaki be tud venni magyar klubba?
-
Gentlelelele
aktív tag
válasz Ron Swanson #58661 üzenetére
Ha a ph-s klubra gondolsz, akkor adj egy ign-t (Vagy az enyém : gentlelelele)
[ Szerkesztve ]
twitch.tv/gentlegg “Evil is Evil. Lesser, greater, middling… Makes no difference. The degree is arbitary. The definition’s blurred. If I’m to choose between one evil and another… I’d rather not choose at all.”
-
senior tag
válasz Gentlelelele #58662 üzenetére
felvettelek
-
Kasya
nagyúr
-
hugi0
őstag
válasz Gentlelelele #58671 üzenetére
Ha junglet nyomod vele az elejen csak farmra mesz, es ket KN el kezdesz
. . . Imbalanced[ Szerkesztve ]
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
PuMbA
titán
Nagyon régen Sonáztam már, vagy háromnegyed éve, de a kedvenc hősöm volt Braum előtt. Most az első meccsemen op.gg szerint MVP lettem úgy, hogy ellenfél csapatban Gold 4, Silver 3, Platinum 3, Silver 3 és Silver 2. Mondom én, hogy nem Bronze 1-be illek én, hanem Silver 1 körül
Egyébként az a poén, hogy van, hogy ugyanilyen szintű csapat ellen játszok, de erősebbek és látszik, hogy más a tudás szintük. Van, hogy szétizzadom magam egy Silver 3-as ellen és van, hogy egy Gold 4-est könnyedén kijátszom. Nagyon össze-vissza vannak a játékosok szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
Ha eddig valaki megkerdezte tolem,hogy mi a minimum konfig a lolra, akkor azt mondtam neki,hogy vga nelkul min. egy 4. generacios i3-i5 (vagy 6-8 gen pentium/i3), vgaval meg mindegy a proci.
Egy i5 4590 utan kiprobaltam intel g870,g2120 es i5 2500 procikkal a jatekot.
A vga egy 1050ti 4GB volt vegig,ram 8GB,ssdre van telepitve.Aramon vga miatt 1080p maxon is 60-120fps kozott ugral a gyengebb procikon ,i5on nem nagyon megy 100 ala.
Ezzel nincs is gond.A problema ott kezdodik, hogy az ablakoknak nem eleg a 2 mag, 2 szal
Sajnos i3-at nem teszteltem,igy nem tudom,hogy eleg a 2 mag+HT, vagy kell a 4 fizikai mag, de mindket G procin akadozott a kliens, hiaba a 3GHZ feletti orajel.
Nem is az akadozas a jo szo ra,mert az valami hibara utal.
Itt arrol van szo,hogy champ selectnel a runak, vagy a jatekban a shop megnyitasa az i5-oson azonnali, a g-s procikon pedig 1-1.5 masodperc.Ezutan azt mondom mindenkinek,hogy meg egy viszonylag eros vga melle is kettonel tobb szal kell.
Ha az a cel,hogy minimalis legyen a koltsegvetes,akkor nem para a pentium/regi amd,mert maga a jatek siman megy 60-120 fpst,de 10-12 ezer forint egy i5 2500, szerintem az ala 2019-ben mar egy youtube-facebook-lol gepnel sem erdemes menni.
Par eve megy i5 egy egy i7 (azonos orajelen) 10 bol 7-8 jatekban ugyanannyi fpst hozott,ma mar a pentium is 2 mag,4 szal, mert elkezdtek durvan kihasznalni a programok.Vgabol egyebkent nyilvan nem kell 1050ti, mar 1gigas gtx 460-on, vagy egy radeon 5850-en is megvan a 60 fps medium-high beallitassal,de ha azt akarod,hogy a kliens is "smooth" legyen, akkor kell neki a proci.
Ha meg nyitva van 8-10 chrome tab,es fut par torrent,esetleg zene, akkor ugye alap.Ami meg kerulendo, az irodai, youtubeos dedikalt vga.
PL nvidia gt210-220, radeon 5450,6670,r7 230 es tarsai.
Ezeken hiaba van 1-2 GB ram, olyan gyenge a gpu, hogy egy eros integralt vga is elveri oket.[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz kenwood #58676 üzenetére
2609v2+980Ti kevés neki az biztos, értelem szerűen combos CPU limit. SR-en ha beindulnak a dolgok akkor leesik 30 alá.
Viszont 9600GT és i3 3220 már fix 60fps max grafon, vagy nem tűnt fel az fps dropp (inkább utábbi), mert nem olyan vészes.
de nem baj, mert jön a e5-1620v2
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
nuke7
veterán
válasz Ganz-[HUN] #58677 üzenetére
hmm én tegnap néztem rá sokidő után az fps merőre... nem ment 220 alá nexus blitz-en a 1070-en...
viszont a kliens az laggol ha streamelek, pedig 12 szálam van
https://youtube.com/user/nuke7
-
kenwood
veterán
válasz Ganz-[HUN] #58677 üzenetére
2.5-rol 3.9-ra ugrani azert erezheto- raadasul ugy tudom,a 1620 meg tuningolhato is megfelelo lapban,hutessel.
Mondjuk ha hibas a kod,akkor SUNWAY TAIHULIGHT-on szaggatni fog a kliens
En azert ereztem kulonbseget.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
PuMbA
titán
válasz kenwood #58676 üzenetére
Elég a 2 mag, 2 szál. Kliensben, ahogy írtad, több művelet nem azonnali, de egyáltalán nem frusztráló. 0,5-1 másodperc alatt bejönnek a lassabb dolgok, de például a rúnák azonnal. Nekem Intel G4560 van 8GB RAM-mal és amikor a beépített Intel grafikával nyomtam, akkor FullHD Medium-High-ban volt 80-130fps-em, míg most RX460-nal van 200-240fps-em, ami valami beépített korlát lehet, mert sokkal erősebb gépeken sem gyorsabb a játék. Játék betöltésnél az elsők között vagyok 100%-on, 1-2mp kell hozzá. Nem tudom milyen gépük lehet sok embernek, akiknek csak vánszorog a dolog és 10x-20x több idő a betöltés.
[ Szerkesztve ]
-
Bennyboy
őstag
csak nekem tűnik úgy, h a mm egy kalap szar? 10 meccsből kb 3 amire azt mondom szoros vagy izgalmas, a maradék az teljesen egyértelmű stomp duo-ban. Siralmas, h képtelenek egy normális rendszert csinálni pedig ez lenne a legfontosabb. Lassan teljesen időpazarlásnak érzem a rankedet.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
PuMbA
titán
válasz Bennyboy #58683 üzenetére
Duo-ban rosszabb a helyzet, mint Solo-ban Sok duós azt képzeli, hogy ők a menők, közben ők a leggyengébbek a csapatban és teljesen elvesztik a fejüket a meccsen, viszont van sok duós, aki smurf, azok pedig aláznak mindenkit. Ezért nagyobb különbségek tudnak lenni csapatok között.
Én mostanában csak Draft-olok és sokkal jobb, mint a Ranked. Ranked teljesen szétb*szódott az utóbbi évben Silver / Gold szint körül, pedig tavaly előtt még teljesen jó volt, de ezért jönnek a következő szezonban a javítások, amik talán javítanak a dolgokon.
[ Szerkesztve ]
-
kenwood
veterán
válasz Bennyboy #58683 üzenetére
Akkor uninstall,es keress olyan jatekot,amiben 100+ karaktert 5v5-re jobban ki tudnak balanceolni.
Teljesen eselytelen a dolog.
Eleg ha egy embert counterpickelnek,banoljak a mainjet,vagy rossz napja,es rogton esett 2-300at a team mmretek.tul sok a tenyezo,az is kisebb csoda,hogy minden karaktert sikerult 60% winrate alatt tartani.
Wowban van 8-10 karakter,es meg 2v2 re se sikerult soha balanceolni, pedig joval oregebb a lolnal a jatek.
[ Szerkesztve ]
Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
PuMbA
titán
válasz Ganz-[HUN] #58675 üzenetére
?
-
grimm2015
senior tag
Ez már meg van oldva...
Nem számít a kapott posztod, meccs végén mutatja, és volt, hogy meg is kérdezte, hogy azt a posztot vittem-e.
Pl én supp postra választottam zigget, mert aki adc postot kapott suppnak akart menni, és felismerte, hogy alsó ösvény meccs végén, annak ellenére, hogy AP-t mentem égetéssel boton.
Battlenet: Grimm#22690
-
Bennyboy
őstag
válasz kenwood #58685 üzenetére
nem a hősük op-k hanem a játékosok agyhalottak rankeden. Ha egy nem agyhalott játszik és netán meghal párszor a lan-en akkor elkezd csak torony alatt farmolni és nem megy rá eszetlenül az elfeedelt enemy-re, nem push-ol vision nékül stb. Nekem is vannak gyengébb meccseim de nem halok meg 8x, 10x, 15x egy meccs alatt. Erről a meccsről beszélek: [kép] Az is furcsa, h egyedül én vagyok silver 2-es, mindenki más gold4. Mind1, elengedem. Ilyen a rendszer meg én is játszhattam volna jobban. Bár a junglerünk egyszer sem jött topra és szokásom szerint nem szálltam be a szokásos flame-elésbe csak megkértem őket a játék felénél, h játszanak óvatosabban.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
PuMbA
titán
válasz Bennyboy #58692 üzenetére
Ez van nálam is. Legjobb játékos vagyok a csapatban, de Gold 4-es Rengarnak csak annyi a damage-e, mint nekem supportként, pedig heal Nami voltam. Az elején vezettünk, de ahogy jött a csapatjáték fázis, mindenki ment amerre látott. Az enemy team meg 4-es vagy 5-ös csapat volt, mert láttam a klub nevüket és simán behúzták csapatjátékkal.
Szánalom, hogy Bronze 1-esként én vagyok a legjobb a csapatban, mikor vannak Silverek és Goldok. Ha elfogadod, hogy a rendszer teljesen rossz, akkor jót tudsz játszani, egyébként kuka a game, mert semmi köze egymáshoz az rangnak és a tudásnak.
[ Szerkesztve ]
-
minek?:S
őstag
Srácok, erről hallottatok már? [link]
Üdv.:M.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz minek?:S #58694 üzenetére
Bár a jó ég mentsen meg tőle, hogy magyarul nézzek streamet, dícséretes, hogy majdnem 8e ember (köztük én is) aláírta a petíciót. Nem lesz semmi eredménye sajnos, de a kezdeményezés remek
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Ganz-[HUN]
addikt
Nekem még dedikált egérpadom is van a srácoktók! Nyáron rengeteget néztem a magyarloltv-t, de cska az S04 meccseket. Nincs bajom velük, kedvelem a bandát.
ty gentle
[ Szerkesztve ]
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
grimm2015
senior tag
Szerintem te nem jól látod EZT a meccset, gondolom az indokolatlanul sok kontrol ward (rálátási pontszám) miatt lettél a "csapatod legjobbja" 0/4/8 stattal. De tényleg olyan sok kontrolwardod van, hogy az itemeid kárára megy.
Én am naminak más itemeket vennék, és más sorrendben is, + a másodlagos rúnának az elszántságot választanám, valószínűleg kevesebbet halnál.
Csak, hogy ne a levegőbe beszéljek:
Az meg hogy kinek mi a rangja egy dolog, pl ha te elérnéd platinát a toppal, az még nem jelenti azt, hogy te azt mondjuk adcvel is tudod hozni. (Lásd amit írtál az új rangsorolt lista).
[ Szerkesztve ]
Battlenet: Grimm#22690
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Házimozi belépő szinten
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- További aktív témák...
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs