Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    válasz Yodamest #50867 üzenetére

    Doran shieldes változtatásokat tegnapi pbe pathcben revertelték, tehát nem kerül be még következő patchben. A BotRK változtatás majd elválik, érdembe nem nagyon tudod nyilatkozni róla, az tény, hogy eléggé erős volt mostanság.
    Ami viszont a következő patchben kiakaszt kicsit, az LB változtatása. A W-t nagyon durván nerfelik, és persze a Q meg erősítést kap, de felborul az eddigi játék vele. Nem szoktam sűrűn játszani vele, de szeretem így kicsit szíven üt dolog. Eddig simán a W-t kellett húzni, volt dmg, és a cd csökkenés miatt a mozgékonysága is jó volt. Na most így viszont gondolom inkább a Q-t fogják húzni, és kevésbé lesz mobilis karakter. Az rendben van, hogy így a wave clearje azért még meglesz úgy ahogy (gondolom ez volt a cél), de unalmasabb lesz tőle. Persze amíg nem jön ki, nehéz megmondani, de papíron inkább tűnik rossznak a változtatás. (az ellene játszóknak persze jó)

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák