Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    Taric egy hidden gem, kár, hogy meleg. :D
    Ő az első olyan support, akivel sebzés nélkül is hasznosnak érzem magam. Kár, hogy kevés a jó ADC Bronze-ban. Sokan össze-vissza last hit-elnek, hagyják, hogy szúrkálja őket az ellenség ADC-je, közben ők csak farmolnak és futkosnak jobbra-balra. Múltkor kifogtam egy jó Varust és Draven-t, álom volt supportolni őket. Az ilyeneken tényleg lehet segíteni, mert adsz nekik kis buffot és torony alól szedik ki az ellenfelet. Nincs menekvés! Draven szörnyen erős, megölte a supportot, ADC-t és a JG-t is mikor az jött gankelni.
    Varus is tuti smurf volt, nagyon pontosan skillshotolt és rendkívül jó helyzetfelismerése volt. Azon a meccsen 17 perc alatt sikerült beverni őket, pedig 5v5 volt. Akkor van baj, mikor ilyenek jönnek velem/velünk szembe. :D

    Amúgy ez az 50% közeli winrate-en tartás működik. Volt egy rossz szériám, meg próbálgattam a champeket/magamat és 28-cal több veszteségem volt, mint győzelmem. Utána ráfeküdtem a témára és csak olyanokkal játszottam, akikkel tudtam, hogy jobb vagyok. Sikerült felhozni magam 1:1-re és azóta teljesen random, hogy nyerek vagy vesztek. Egy-két jó meccset követ egy-két rossz és kb. 40 meccs óta megy ez. Most is egálban vannak a győzelmek a veszteségekkel (normálon 380-380) és nem akar kimodulni sajna. Nyilván tetszene, ha többet nyernék, de asszem' erre mondják, hogy fair. :) Bár kár, hogy a csapat MMR-ek számítanak és nem azonos MMR-ű játékosokkal dob össze.

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák