Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sordoran

    addikt

    Streamereket nézve azért látom, hogy néha ők is tanulnak valami újat hosszú évek után, így még nekem is sok minden fog meglepetést nyújtani. Tegnap sikerült egy nagyon poén mozdulattal tanulnom valamit:
    Vérhold játékmódban mentem Zed-el, harc után kevés élettel mentem volna haza, mikor látom, hogy csapattárs Fizz összeakadt enemy Lee Sin-el. Gondoltam bokorból még egy Q-val besegítek neki, erre a Lee Sin pont felém rúgta el a Fizz-t ultival, és megtanultam egy életre, hogy nem csak az elrúgottat, hanem azt is sebzi ilyenkor, akit eltalál az elrúgott játékos. :DDD Nálam jobban csak a Lee Sin lepődhetett meg, hogyan kapott egy kill-t, hiszen nem láthatta, hogy ott vagyok.
    A héten még AK volt gyakorló módban ahol tesztelgetett dolgokat, ő is tanult ezt-azt. Például neki új dolog volt, hogy Katarina E-vel át tud ugrani kisebb falakat, ha ott van fal mellett a tőr. Ez nekem cseppet se volt újdonság. De például az is érdekes (és felháborodott rajta), hogy Zed ulti bár tooltip szerint minden sebzés alapján sebez nagyobbat, de a use-olos tárgyak vagy ignite általi sebzésre nem (mint chat-en írták, csak fizikálist veszi figyelembe, bár a tooltip erre nem tér ki).

    Double rainbow... what does it mean? Well, a double rainbow is a phenomenon of optics that displays a spectrum of light due to the sun shining on droplets of moisture in the atmosphere. Does that explain?

Új hozzászólás Aktív témák