Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bowser

    aktív tag

    válasz Yodamest #48462 üzenetére

    "A mostani rossz sorozatom azért is lehet, mert már valami 55%-os winratem volt és mondtátok is itt egyszer, hogy ilyenkor atom noobokat dob az ember mellé, hogy visszaálljon a "rendes" 50%-ra."

    Ezt nem nagyon értem. Vagyis értem de ki írt ilyet és mikor? :D Elolvasnám...
    Szerintem ez nem igaz. Tegnap promóban az enemy csapat elég durva stattal indult.(például Katarina 7/1 winrate átlag kill:21 átlag halál: 3 :U , de a többiek és megértek egy misét) Ez a meccs remake lett mivel az enemy Blitz akinek 50/23-as rátája volt ki AFK-olt mikor elkezdődött a meccs. A következő meccsen az enemyben mindenkinek rossz volt a győzelmi rátája. Szóval nem gondolom, hogy ilyen dolgok közrejátszanak.

    Megéri Suppnak lenni. Mondjuk egy Vayne is a megfelelő suppot kell pickelni.
    Igen leragadtam Zyránál. Vele már nyertem rankedet 5 vs 3-ba is és ezért ha ki AFK-ol valaki meccs közben, nem adom fel hanem bíztatom a csapatot és meglesz az a win. Mint régebben írtam túl kényelmes lesz az enemy kis ligában ha tudja, hogy van egy AFK az én csapatomban.

    Persze nem pickelek Zyrát ha Taric van boton vagy Nami de ha Soraka van akkor se. Nincs értelme osztanom boton a DMG-et ha ezeket pickelik. Ilyenkor jön egy Janna vagy egy Sona talán még Karma és rámozdulok az igazi Supp itemekre. Ha meg az enemy pickeli Zyrát akkor hozok egy Morganát és elbújhat a first pick Zyrájával :D
    Furcsa pár hozzászólással feljebb valaki írta "Zyrával könnyű nyerni". Szerintem a LOL-ban egy kijelentés, hogy könnyű nyerni egy adott champpel az nem állja meg a helyét. Milyen furcsa engem még Zyra nem vert el boton de még az ADC-met se. Mondjuk shieldet kell rárakni a megfelelő időben. Milyen érdekes...

    Nem értem azt se akkor az emberek miért nem pickelnek Zyra suppot. De ennyi erővel lehetne Brand, Lux, Annie. Hmmm :U

    Nincs szabad időm. Illetve ha van, az sem szabad.

Új hozzászólás Aktív témák