Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TBT

    addikt

    válasz Mister_X #30501 üzenetére

    Nem azért kérdeztem, hogy lejárassalak vagy hogy a képességeidet kétségbe vonjam.
    Csak meglepődtem, hisz a Riot szerint a magyar játékosok átlaga a legjobb - EUNE szerveren ők vannak a legmagasabb divíziókban és más hazai fórumokon is csak top játékosokkal találkozom.
    Viszont én csak azt tudom javasolni, hogy Gold divízió alatt ne supportot mainelj, hanem mást. Akivel nagyban tudod befolyásolni a játékot. J4, Evelynn, Vi jungle jó választás lehet. Alacsony divízióban a support még nem annyira kiemelt fontosságú, mint mondjuk Platina divízióban. A goldról nem nyilatkozom, borzalmas, ami ott megy. Tavaly is az volt. :(

    Engem az idén Silver 1-be sorolt a játék, de ugye ebben én is ludas voltam erősen. Rossz időpontban játszottam (délelőtti órákban hétvégén - minden meccsre jutott egy AFK csapattársam), én sem tudtam hozni a saját lane-met, mert mindig premadeket kaptam, akik "elsőbbséget" élveztek, illetve én sem voltam mindig a helyzet magaslatán. Felküzdöttem magam Gold 5-ig, de azon a pár meccsen, amin voltam, siralmas volt a helyzet. Nem a játékstílus, hanem a kommunikáció szempontjából.
    Bőven lenne még mit javítanom a játékstílusomon, de én már nem találom a helyem a játékban. Stream-eket nézek még, és néhány ismerősöm meccsét is nézni szoktam, de én már ritkábban játszom. A legfőbb problémám az, hogy nem szórakoztató már számomra a játék. Lehet, csak az egyedüli játék égetett ki teljesen. De ugye az ismerőseim, akikkel 2011 végén elkezdtünk játszani - szinte már mind elhagyta a játékot és mással múlatja az időt. Már csak néhányan maradtak. Lemorzsolódott a "keménymag". És azt hiszem, hogy én is ezt az utat folytatom. :D

    Sok sikert és kitartást neked a mérkőzésekhez!

    [ Szerkesztve ]

    "I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."

Új hozzászólás Aktív témák