- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Honor Magic V2 fél év után
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RG4L
őstag
válasz Aldo Novares #23197 üzenetére
Gelesztaa
Még régebben rádírtam egy ARAM-on, hogy PH Fórum?
Kikaptatok.War Thunder: Gelesztaa
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz n a x v i L #23200 üzenetére
Köszi ha jól emlékszem tavaly vagy előtte Judgment Kayle skin jutott aki nemtudom mennyi ranked meccset lejátszott De most ezek után Elissel többet fognak játszani akinek meglesz ez a skin rá ?
Szerk:
#23201) RG4L : így már emlékszek rád, még arra is h én Twitchel , te meg Elissel voltál
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz Aldo Novares #23202 üzenetére
Season 1 végén volt Kayle.
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok duo társat keresek plat elérésre jó lenne ha mides vagy adc szegődne mellém. Illetve az se lenne probléma ha már bőven platos vagy .
El. Psy. Congroo.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz adamkaa777 #23204 üzenetére
Minek akarsz duozni 10/9 winnel wtf?
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
adamkaa777
senior tag
válasz ClydeBeka2 #23205 üzenetére
Csak szerencsém volt szeretek biztosra menni.+már 26 pontok helyett már csak 10 eket ad nem akarok gold1 ben rohadni.
[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
RG4L
őstag
válasz Aldo Novares #23202 üzenetére
Jaja, és direkt mindig téged akaratlak kiszedni
War Thunder: Gelesztaa
-
Kanczy
Topikgazda
Más is szétlaggolja az arcát Westen? Ranked közben jó volt...
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Lokids
addikt
De rossz nyert meccset elbukni, mert a Rivenünk hiába goldos, semmi csapatjátékott nem mutatott. Folyamatos 1v5-be ment bele. Csak azért, hogy leüthesse caitlynt, akit gondolom ismert valahonnan, mert bármi áron focusolta.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
NOKA32
aktív tag
válasz Mottie #23215 üzenetére
Sziasztok keresek duo társat EUEA-en.Bronze 3 ban vagyok de silver 5 be lenne a helyem.Még nem veszem komolyan de ha van megfelelő társ határ a csillagos ég.[link]Szívesen beprobálkoznék akár silver 3 tol felfelé egy két proba menetre.Skype,ts3 sajna nincs de megoldható.
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
-
WinnerB0Y
senior tag
Tegnap megfogtunk egy elég jó win streaket cbr688 al.
Silver III promo:
Rammus Thornail és egy spectre's cowl semmi más. Bot lose, de 1 ganket nem kaptunk.
(Most néztem meg, hogy a srácnak rammussal 1 win 6 lose a statja.)EUNE: iNeeko
-
Dinter
addikt
Kaylet hogy kell counterelni lee-vel?
-
Dinter
addikt
válasz neato3loco #23227 üzenetére
Blind.
-
Cyberneko
tag
válasz Kanczy #23222 üzenetére
Hat akkor az ugy szomoru
Neztem a linkelt acc runait, masteryket, meg a buildokat, es ha komolyan gondolja, hogy azokkal a silverben lenne a helye, akkor ott valami tevedes lehet...
(legutobbi support karma bulild, hat az valami nagyon... iron5 ligas ^_^°)
Es ezt komolyan mondom, ugy hogy en is a bronzban vagyok. Ennel sokkal jobb jatekosok is ertelmszeruen a bronzban vannak, olyan dolgok miatt, hogy nem tudnak fokuszolni, rosszul lasthitelnek, nem tudnak celozni (mint peldaul en sem, bah :/ ) de legalabb nagyjabol mar tisztaban vannak a mostani metaval, es a szerepekkel.
Na mindegy, ez csak egy kis puffogas volt tolem, a "nekem nem itt a helyem, hanem a "silver-gold-platina-a riot vezetosegi szekeben" dologra.
Valoszinuleg azert, mert mostanaban tul sokat hallottam ezt... -
NOKA32
aktív tag
válasz Cyberneko #23230 üzenetére
A karmas mecs azért lett elbaszva mert jinx afk volt és nem birtam tartani support buildal de sehogysem yit is szét feedeltük.Nagyon geci enemyk voltak trynda,yi,lux esélyünk sem volt.A buildel mi a baj?Ritkán karmázok suppként nem is nagyon van igazán jó supportom.
-
sagit
veterán
Ashe supp? Eléggé bejön
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
NOKA32
aktív tag
Hecarim gankjei menyire jók?Meg akarom venni van jó pár jungle .
-
Kanczy
Topikgazda
-
NOKA32
aktív tag
Jarvan,Lee,nocturne Meg van még zac en gondolkozok fun champ.Szerintem inkább zac lesz minidg is akartam lane en apra épitve ér valamit vagy esetleg adra?
Shyvana 6 ostol tud csak jol gankelni az ugrás és a lökés miatt csak mire oda érek a blue tol vagy redtöl lemegy a 100 fero és ulti paszos nem?[ Szerkesztve ]
-
Cyberneko
tag
válasz NOKA32 #23231 üzenetére
Az uj Karma nem support, hanem egy elegge eros, de unalmas apmider.
(Ide jon a megegyzes, hogy lehet, van aki szerint az uj Karma is jo supportolasra, veluk nem ertek egyet. A regi jobb volt.)
A legutobbi mecset nezve, amit felhoztam, az a baj, hogy supportkent semmit nem adtal hozza a csapathoz. A sima ward helyett jobb lett volna egy sstone, lenyegesen gazdasagosabb. Azt mondjuk nem tudom hogy mennyire jol wardoltal, szoval lehet, azt siman jol csinaltad.
A Karma mastery lapnal, erdemesebb offenziv dolgokat is valasztani, hiszen az pont egy olyan karakter, aki sebezni is fog - foleg, ha ap-t epitesz.
Runak. Alapvetoen fontosabbak, mint a hosok, mert elobbutobb ugyis megtalalod azt a 2-5 host, akivel a legjobb vagy, es mindig vannak ingynesen kiprobalhatok, ha az ember funozni akar.
Az ad-runapaget nezve, azt latom, hogy gyakolatilag semmire sem igazan jo. A armor jol hangzik kezdetnek, de sokkal tobbre mennel amor pennel, lifesteal-el, olyan dolgokkal, amik hosszutavon is adnak valamit a sebzes kiosztashoz. Esetleg az atk speed runak is mehetnek oda, a ap helyett - tenyleg nem tudok elkepzelni olyat, ahol a ap+atkspeed igazan hasznosabb lenne mit.. barmi mas. Ami alatt magicpen-t vagy pont armort ertek, barmi ami segiti a legfontosabb szabalyt: "Ne halj meg".Ezt csak igy, nem igazan hozzaertokent, egy gold es afeletti biztos tobbet is tudna irni a dologrol, de ezek azok, amik nekem, ugyancsak bronzoskent feltuntek.
Ps: Amugy de, pont a runak azok, amikkel lehet gyozni, mert rendesen lehet veluk kompenzalni a hosok gyengeit. (mannahseg, brutalis cd, lassusag.) Siman armort, ap,ad-t lehet itemekbol is epiteni, problema nelkul. Legalabbis en ezt gondolom.
-
NOKA32
aktív tag
Az ap+ast én dianal szeretem mert paszivja miatt még pluszba veszek bonetooth ot és az as+60ap kb lvl10 ig engem kihuz a szlamasztikából.Értem kösz lehet megcsinálom ezeket.De oylan drága a runa
[ Szerkesztve ]
-
Dinter
addikt
Ismertek olyan programot, amivel lejjebb tudom venni a pingem, hogy ha twitchre tölti fel a meccset, akkor se menjen ~80 fölé a pingem? Régen nem volt ezzel baj.
-
Pantal
senior tag
Nem szoktam szerver lagg miatt panaszkodni, sőt, kb sose tapasztalok, de az durva, hogy most ARAM-ban egyszerre disconnectelt mind a 4 csapattársam és 1v5 volt utána.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Eredeti játékok OFF topik
- Spórolós topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- DIGI kábel TV
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- XBOX SERIES S KONZOL 512GB-os Játékkonzol - Azonnali termékcsere garanciával
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest