- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
m4rk_
aktív tag
Viszlát pénztárca: [link]
-
WinnerB0Y
senior tag
...és most boldogan megyek aludni a 91 pontommal silver IV ben
Először 2 hét alatt XDEUNE: iNeeko
-
Kanczy
Topikgazda
1-0 vagyok promoban, erre megint eltörik a szerver
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
hugi0
őstag
Hogy a torony alatti trollkodast csokkentsek, ezt talaltak ki.
- akik edig sem ereztek hol a megalj eztan sem fogjak, akik meg belekalkulaltak a torony hatokoret, megkonyebben fognak dive-t nyomni.
- ugy velem, hogy aki nem erzi a tavolsagot es a pro kozt megnagyob kontraszt lesz."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
Mar 10 jatekot elbuktam sorba, es meg mindig nem tudok visszaesni bronz 2 be. ;(
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
Kanczy
Topikgazda
Szándékosan feedelő Lee Sin ellenére csak sikerült a promo. Fwuhh.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ClydeBeka2
őstag
Én a Lollipoppyt veszem meg csak magamnak, azt már rég kinéztem. Többivel nem játszok, akkor minek vegyek rá skint, Ezek amúgyse olyan hűdejó skinek a mostaniakhoz képest, ezek tényleg csak a ritkaságuk miatt jók, de már az se lesz annyira mérvadó.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
batai15
félisten
A tegnapi tresh supportkodás miatt,asszem top,mid,és support is lesz a fő vonal. Nagyon bejött tegnao tresh supp.
-
batai15
félisten
A következő a tervem.
még riven,jayce ahri és tresht akarom beszerezni lvl30ra, rune page van most 4. Rivenre v ahrira minjárt meg van az ip.
lvl30 ra össze gyűlik annyi hogy rakjam is kifele a rune page-t is ? Illetve rankedre egy lanet,vagy 1- champot tanuljak ki fayán vagy többet is? -
neato3loco
senior tag
válasz batai15 #22718 üzenetére
csak a nagy runakat vedd ki, rankedre meg minden lane-t ki kell tanulj, mert sose tudod milyen retardaltakkal dob ossze, akik ugyse hagynak last pickkent mid-top-ot valasztani. majd ha mar van minden lane-re 2-3 champ.-ed, meg vagod is oket, akkor kezd el a rankedezest.
bocs a csunya irasert, meg az ekezetek hianya miatt, csak angol bill.-em van es igy gyorsabb.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
batai15
félisten
Igazából a ranked attól is függ hogy fog menni majd. Mondjuk ugy gondolom hogy viszont nem akarok nagyon sokáig normalon lenni, nehogy meg rekedjek.akkor van idő, meg vesszem a hősöket etc.
-
Mottie
őstag
válasz Dani_kp #22720 üzenetére
Wtf?
Mi a fenének tanuljon szegény 12 hőst? Nagyon nehéz igazán jól játszani ennyivel egy kezdőbb embernek.
Nekem Bronve V (900 ELO) és Silver IV között kizárólag Cho'Gath, Taric és Ashe gameim voltak És most is csak 1-2 champ van akivel játszom.
Szvsz ha minél magasabb tierbe akar kerülni az ember, akkor ez az utóbi az út: 1-2 role-t, 1-2 champet NAGYON kell tudni, ha nem 90%-os ban rate-te rendelkezőket tanulsz meg akkor az esetek többségében játszhatod is őket. Persze nem hátrány, ha mondjuk (mint pl Cho'Gath) több helyen is megállják a helyüket.
Be Victorious!
-
LLaci89
tag
Én ahogy elértem a lvl30at elkezdtem rankedozni, eleinte alacsonyabb elon voltam(1000-1100 körül régi rendszer szerint), de már plat1ben járok. Szóval bármikor ellehet kezdni, ott legalább jobban látod h hogyan fejlődsz mint normál játékban(én már normál meccsre kb soha se megyek).
Teljesen mind1 hogy ha az elején alacsonyabb szinten vagy, ha fejlődsz úgyis feljebb fogsz jutni
[ Szerkesztve ]
-
Dolby
senior tag
Re.: batai15
Javaslom, hogy support mindenképp legyen a role-ok között amit játszol időnként, mert amennyire én látom elég hiánycikk a jó support. Ugyanakkor ha olyan kényszerül supportra aki nem gyakran játszik ott, az szinte biztosan bot lane buktát jelent amiből ritkán jön jól ki a csapat... (És akkor azt még nem is feltételeztem h akinek oda kell mennie pedig utálja esetleg rage-el, szándékosan feedel vagy kilép...)
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
Dolby
senior tag
válasz batai15 #22731 üzenetére
Sona, Leona, Zyra, Nami, Janna amit ritkán bannolnak és népszerű supportok szerintem, illetve még Blitzcrank, de azért ezt is szokták bannolgatni.
Szerk.: Fiddle, Nidalee még elég bosszantó support, de ritkábban találkozom velük.
[ Szerkesztve ]
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
deatom
tag
sziasztok!
nézegettem ezt az új Xerath-ot, egész jónak tűnik csak kérdezném, hogy ezek a változásokat a játékba kb. mikor rakják be?
Itt egy videó az új Xerathról: [link][ Szerkesztve ]
-
zone
őstag
válasz batai15 #22734 üzenetére
[link] - de nem mondanám, hogy erre nyugodtan hagyatkozhatsz, ezek közül legtöbbször csak 2-3-at bannolnak.
Egyébként nem csoda, hogy szarakodik az EUW, ha stimmelnek ennek az oldalnak a számai, többen játszanak ott, mint az NA szerveren és kétszer annyian, mint az EUNE-n.YouTube - https://goo.gl/bCKFYP
-
batai15
félisten
Persze,de azért ha csak azokat akiket sokszor, nem jutok előrébb.
nekem jax,riven,jayce,wukong,diana ,ahri, ikl tresh jelenleg akiket tanulni akarok(jax ,diana megyeget) -
sagem
addikt
Csodának tényleg nem csoda, de ekkora számokat azért ki kellene tudni szolgálniuk. Szerintem a probléma leginkább abból fakad, hogy a a kliens alapjai ósdik (ekkora állományhoz és egyebekhez), toldozzák-foldozzák, javítgatják, de ettől még az alapok ingatagok. Ez a kliens/szerver probléma mindig is jelen volt, sokkal kisebb számok mellett is, megoldás gyanánt egyre több vasat tolnak alá, lassan már egy atomerőművük lesz Arról nem is beszélve, hogy mivel anno úgy csinálták meg ahogy, most egy csomó mindent nem tudnak beletenni, hozzáadni, pl. az achievementseket (pedig jópofa lenne).
Talán egyszer rászánják magukat, hogy az alapoktól kezdve újraírják az egészet, mondjuk egy évük legalább rámenne az is biztos..
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
chosa921
tag
jinxről kinek mi a véleménye?van aki már megtalálta a tökéletes counterét?
Üdv.:Peti
-
thEndeR
aktív tag
Az biztos, hogy érdemes megtanulni supportolni ha rankedezni akarsz. Mióta westen vagyok 4 meccsből 3szor supportoltam, mind a 3x veszítettünk, bár nem én fogom le carryzni a gamet, de akkor is. Nem tudom mit érdemes neki venni (bár ott vannak a különféle oldalak), hova kell wardoni stb.
-
nike_
addikt
válasz thEndeR #22745 üzenetére
Az a gond, hogyha nem carryvel mész, nem várhatod, hogy a többiek lehozzák... ezért nem szeretek én se supportolni. Hiába kapom el az ellenfél adc-t a jungle-ben úgy, hogy mögöttem van az én adc-m, ha ő a pirosat üti és nem hajlandó odajönni.. ha az adc és a mides agyhalott, akkor esélyed sincs lehozni. 1-2 wardot persze mindig érdemes lerakni, hátha elkaptok valakit visszamenni bázisra vagy amikor jönnek ki a bázisukról, meg baron, dragon... de kb ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest