- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Otrodon
csendes tag
Sziasztok!
Még azt szeretném megkérdezni, hogy konkrétan bankkártyáról, hogy kell rendelni?? Tehát hova kell a pénzt küldeni, vagy hol tudom ezt mind megnézni, mert nem találom sehol.
A segítséget előre is köszi.
-
M@Db0Y
senior tag
válasz #56230144 #22945 üzenetére
Azért nem kell ennyire elszállni west-től. Mind2 szerveren van karim diamondban és olyan sok különbséget ezen a szinten nem látok. D1 végén és challangerben lehet hogy van. Én ugyanúgy találkozok trollokkal mind2 szerveren. Ami miatt west jobb az a több játékos, ott vannak a "prok".
Ha a szerverbontás előtt hagytad abba akkor van 1 free transfered egyébként. -
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #22953 üzenetére
Szerintem túl van lihegve ez az egész, aki szar úgyis szarokkal fog játszani, egyetlen különbség EUNE meg EUW között az a Diamond 1 - Challenger tier.
Amúgy semmi gáz, hogy többen felvettetek most, de aki felvesz írja már meg, hogy honnan és ki az, ne nekem kelljen egyenként ráírogatni mindenkire.
-
KYZRR
őstag
Nos, ezt is megeltem.
[ Szerkesztve ]
You can only die once, make sure it is worth it...
-
Dinter
addikt
Pentanap van ma, vagy mi?
-
batai15
félisten
Oo nekem még quadra se volt még a lvl23 pálya futásom alatt..
-
kexksz
addikt
Ma 8-kor játsszuk az első meccset PlayIT selejtezőben, ha hármat nyerünk bent vagyunk, szurkoljatok!
-
batai15
félisten
válasz neato3loco #22970 üzenetére
Csak az gondolom valamit team fightba rosszul csinálok..
ismerősök mind mutattak már pentát,nekem meg botok ellen se jött össze. Se jax,se diana etc. Ettől azt gondolom hogy szar játékos vagyok.[ Szerkesztve ]
-
sagit
veterán
Üdv
EUW-n holnap haverral letoljuk az első 10 ranked meccsünket. Kb 1 éve játszunk, ebben a szezonban nem is akartuk letolni az első tízet, de mivel meghosszabbították, és az egyetemen meg szünet van a héten hát legyen
Mire érdemes figyelni? Pár tipp?
Én top-ot fogok játszani Garen/Darius/Olaf-al, haverom meg midet Lux-al, meg amivel kedve támad ( persze ha sikerül elég gyorsan beírni )
Előre is köszi
Philips 65OLED803 || iPhone 15 Pro Max || Macbook Air M1 ||
-
Aldo Novares
aktív tag
válasz ClydeBeka2 #22953 üzenetére
Nincs már laggod ? Nekem néha fellép 300 ra a pingem , de ez nem minden játékba van
-
-
batai15
félisten
válasz neato3loco #22985 üzenetére
ne kínozzatok...
-
ClydeBeka2
őstag
válasz kexksz #22967 üzenetére
Ilyen kevesen jelentkeztek EUW-n? EUNE-n 5 vagy 6 meccs kell nekünk, hogy bejussunk. Azt hittem EUW-n van több magyar...
Megnéztem, szerintem elnézted. Mindkét ágon a döntőbe kell jutni, 2 csapat a rendes ágról és 2 csapat a vigaszágról, legalábbis szerintem.
[ Szerkesztve ]
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
hugi0
őstag
válasz batai15 #22971 üzenetére
Mint mar irtak, nekem is ez a velemenyem: ne halj meg !
- amit ezen felul nyujtasz az csak plusz lehet.Cirka egy eve kezdtem a jatekot, meg az elejen lvl 30 elott volt egy quadram.
Ha jol remlik level 25 voltam es Mundo top.
Bot-ok elen volt pentam, de nem jelent semit, es ezt is meg kezdokent, amikor meg en is kill-hajhasz voltam.Ma mar ez a mottom: Nem halok, ezen ido alatt a lane-n vagyok kapok XP-t, Goldot.
Ha a jatek elhuzodik ez kesobb nagy elony, mert nem marad ki 2-300 masodperc "farmolas".
- voltam olyan jatekban ahol az adc tobb mint 400 masodpercet volt hulla."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz ClydeBeka2 #22988 üzenetére
ClydeBeka2 kexksz !
Milyen korosztalyt kepviseltek ?
- ha bejuttok akor a belepes ingyenes szamotokra ?Ha valamelyikotok bejut, kimegyek en is, hogy lathassam eloben a mecset.
- a sok "kolyok" kozt en leszek a "ven huligan"."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
hugi0
őstag
válasz Mottie #22991 üzenetére
Szituaciotol fuggoen 2-3 kill meger 1 halalt.
- de ha adc vagy es nem first kill es csak ketto hal meg, akkor mar nem biztos, hogy megeri mert ilyenkor a support kovet meg a halalba is.Ha latom, hogy masodszorra is kamikaze az adc-m csak egy killert, akkor en inkabb nem halok.
- persze amit lehet megteszek, de nem megyek esz nelkul utanna."Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
ClydeBeka2
őstag
21 vagyok, és nem ingyenes a belépés (a véleményem szerinti okokat inkább le se irom...). A Pestre való felutazásról már ne is beszéljünk (250 km nekem), de ennek ellenére tavaly is ott voltam játékosként, és a Playit maga se rossz, nekem már megvan a jegyem.
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #22988 üzenetére
Igazából én nem néztem az ágat csak a haverom, hogy van pontosan? Nem értek a lovakhoz.
Belépés nem ingyenes, cserébe nincs nevezési költség és egész jó dolgokat lehet nyerni, asszem tavaly ilyen 15k körüli Steelseries egereket adtak, de nem vagyok benne biztos.
[ Szerkesztve ]
-
ClydeBeka2
őstag
válasz kexksz #22995 üzenetére
Te miről beszélsz? A legértékesebb, amit kaptunk az valami zombijátékos póló volt(amit gondolom kölcsönkértek másik standtól/kapták), járt még mellé talán 1 Monster és wowos kártya, ha jól emlékszem ennyi. Gondolom a többit a szervezők benyelték, vagy nem tudom... Wizard sajnos nagyon pénzéhes, ezt mindenki tudja..
Mondjuk az első nem tudom mit kapott(mi harmadikok lettünk), de nem hiszem, hogy 15 ezres egeret, lol. De ha fent lesz a srác megkérdem, mert ismerem.
[ Szerkesztve ]
-
kexksz
addikt
válasz ClydeBeka2 #22996 üzenetére
Lol, akkor mindegy, nem megyek el 2k-s belépő + útiköltségért nézni, ahogy 12 évesek fifáznak meg Narutot cosplayelnek.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz kexksz #22997 üzenetére
Igazából ez csak tavaly volt, idén lehet Riot támogatást kapnak, ha jól hallottam. Attól függ játszok-e kb. nekem is, hogy mi a nyeremény...
Cosplay amúgy annyira nem is volt rossz, mint hiszed
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs