- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolby
senior tag
válasz Lokids #21497 üzenetére
ha előre tudod h 2v1 leszel (pláne 2 ad-s ellen) akkor érdemesebb Cloth Armor-ral kezdeni és 5 potival indítani. (és persze tudatosítani, hogy csak akkor fogsz ölni, ha valamelyikőjük hibázik és torony alatt támad, vagy segítséget kapsz junglertől)
- Nyugalom, a hosszú élet ritka!
-
n a x v i L
aktív tag
Bugsplat errort kapok ahányszor (re)connectelni akarok egy meccsbe. Repair után is ez van. Más is tapasztalt ilyet? Lolreplay ki van kapcsolva.
Ha úgy érzed, hogy mindent jól csinálsz és mégis úgy érzed, hogy áldozat vagy, akkor valamelyiket rosszul érzed.
-
WinnerB0Y
senior tag
Tudna nekem valaki tippeket adni Ireliahoz?
Nagyon gáz, ha skinnel együtt veszem meg?EUNE: iNeeko
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz neato3loco #21507 üzenetére
Gondoltam megveszem a frostbladet.
Nagyon tetszik. Szerintem az egyik legjobb skin a játékban.
Csak nem akarok first time skines irelia lenni
Egyébként Lee buildet sem tudom[ Szerkesztve ]
EUNE: iNeeko
-
neato3loco
senior tag
válasz WinnerB0Y #21508 üzenetére
http://www.mobafire.com/league-of-legends/build/irelia-she-likes-you-182968
Ez tökéletes lesz. Még a moba is a skinnel van! Mi baj lehet? Én is sok hőst vettem már így.. ozt.. van akinek 500. meccse van epic skines heroval, ozt 0-20.. szóval ez ne legyen mérvadó.
~ Asszed mivan közbe' te vagy a sztááá'? ~ Pepsi Béla
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz neato3loco #21509 üzenetére
Köszi
Én nézegettem ezeket a buildeket, de nem tudtam, hogy melyik jó és melyik nem.
Ezért gondoltam, hogy megkérdezlek titeketEUNE: iNeeko
-
Kanczy
Topikgazda
válasz adamkaa777 #21512 üzenetére
Nem
WinnerBoy: Én 1st time Nocturne normal után vettem rá egy Eternum köntöst
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
WinnerB0Y
senior tag
válasz ClydeBeka2 #21514 üzenetére
Rájöttem, hogy nincs is annyi RPm
Aztán lett a frostblade irelia és így skinnel imádom ezt a karaktert.
Egyébként tanulóként is megdolgozok érte. (mármint úgy rendes munkám nincs, de családon belüli vállalkozási dolgok vannak, így marad havonta egy 10 eurós feltöltésre pénzem )EUNE: iNeeko
-
Lokids
addikt
Ezek a mobafire-s guidok mennyire jók rúnázás nélkül?
Mert már mondták nekem, hogy azok a buildok rúnához vannak belőve, ne másoljam őket.If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Kanczy
Topikgazda
válasz WinnerB0Y #21515 üzenetére
Én is nagyon gondolkodom a skinen, de annak ellenére, hogy jó ideig maineltem Jannát és imádom a karaktert, szerintem nem fogom megvenni. Alig látni a különbséget a legendary és a sima pajzs, ill. tornádó között
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
glacious
addikt
válasz ClydeBeka2 #21514 üzenetére
És vannak olyanok, akik tudnának venni, de nem vesznek, mert ez egy ingyenes játék
2350 ajándék RP-t költöttem eddig a pályafutásom alatt (amikor nagyon kezdő voltam elherdáltam xp/ip boostra, de azért van két skinem belőle).
-
adamkaa777
senior tag
Az emberek ennyire nem tudnak veszteni ?[link]
Sőt azt se nem értem hogy miért bannolnak embereket mert beírja hogy gg easy ... ott a ignore és elvan intézve... sok kisgyerek.[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
ClydeBeka2
őstag
válasz adamkaa777 #21522 üzenetére
Miért a te olvasatodban aki beirja, hogy "easy" az nem kisgyerek? Vagy ő udvariasan akarja, hogy easy volt? Bannolják is az összeset
LoL IGN: ClydeBeka3 / Xbox Series X: ClydeBeka / BrawlStars: PH! | ClydeBeka
-
trassher
addikt
Nem fértem bele a mod időbe.
Az új garen visual upgrade kinek hogy tetszik? Szerintem sokkal jobb lett.Redmi Note 7
-
RG4L
őstag
Nagyon pöpec lett az új Viktor skin és a Garen VU sem rossz
War Thunder: Gelesztaa
-
adamkaa777
senior tag
válasz ClydeBeka2 #21523 üzenetére
Az a gyerekes hogy mindenki azonnal REPORT ( ráadásul mindenért, pl meghal 2 szer az már feed, nélküle teamfightolnak az már report , elbasz 1 spell-t az is , másik kedvenc a flame pl sír hogy gankelik beírom hogy ward máris flame , ) Amúgy amit linkeltem ott nem is az easy-s ember van épp reportolva.
[ Szerkesztve ]
El. Psy. Congroo.
-
WinnerB0Y
senior tag
Hol kell írni a riotnak az miatt, ha vettem RP ből egy champet és most le van árazva?Pár napja megvettem eliset teljes áron 975 ép ért .
EUNE: iNeeko
-
RG4L
őstag
-
RG4L
őstag
válasz adamkaa777 #21532 üzenetére
Egyelőre semmi. Lehet a következő Patchel jönnek majd.
War Thunder: Gelesztaa
-
Kanczy
Topikgazda
válasz neato3loco #21534 üzenetére
Azért a Battlecast Chogathra nem mondanám, hogy nem extra
-
hugi0
őstag
Hat eljutottam ide is: Bronz 1 (Bronz 5-bol)
Akkor a hetvegen nekiruccanok majd hogy legyen egy kicsit fenyesebb a bronznal.De hogy eljonjo valaki ugy supportnak sonaval, hogy +1.5 MS meg +8AD es a legjobb: No Entry !
Katasztrofa. ;(
"Az arnyekom gyorsabb a noverem fenyenel."
-
sasa311
veterán
Az az új login screen
RIOTnál csak perverz állatok dolgoznak
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
aNorganiK_
tag
válasz neato3loco #21534 üzenetére
A Skarnerére kíváncsi leszek..
--- too weird to live too rare to die ---
-
chosa921
tag
Jár azért valami riot részéről ha felhúzok magamnak 10db lvl10-es accot saját email cimeimmel stb....? vagy legális?
[ Szerkesztve ]
Üdv.:Peti
-
chosa921
tag
-
chosa921
tag
válasz adamkaa777 #21545 üzenetére
és ha ugy csinálom hogy havert megkérem hogy az én referal linkemmel regeljen be és az accot én húzom fel?
Üdv.:Peti
-
chosa921
tag
-
sagem
addikt
válasz adamkaa777 #21548 üzenetére
Ezt honnét veszed?
Majdnem mindenkiRengetegen saját maguk regelik/húzzák a refeket és eddig én még nem hallottam hogy gond lett volna[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest