Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • axioma

    Topikgazda

    Ah...
    Bocs, de kicsit sok felreinformaciot sikerult osszehoznotok. Az ltp topik azert kihalt mert senki nem kerdez, de ott is eszrevettem volna a kerdest, meg mas is aki koveti...
    24-ben lejaro 6 eves szerzodes -> megvan a 4 ev! tehat felmondassal felveheto a megtakaritas alltam fenntartassal (de igy nem veheto fel a kolcsone, ami most igencsak kedvezo), VAGY a sorozaton beluli masik futamido valasztasaval szerzodesmodositassal arra csokkenteni, es felvenni igy mint "lejartat" (ennek adminisztrativ modja elterhet ltp-tol fuggoen, meg a modositas dija es esetleges foldhivatali bejegyzes dija a kesedelem fuggvenyeben kideriteni, de ha lesz eleg koltes akkor erdemes lehet felvenni, de ezekhez mar pontos szamok kellenenek hogy erdemes-e (pl. Funda nem ker 2M kolcsonosszegig jelzalogot...)
    Reszkivet nincs! Ha fel akarod hasznalni akkor egyben kell az egeszet kikerni (es amire nem lesz szamla, annak az alltam reszet vissza kell adni, ami visszafele szamolva ennek a resznek a kb. 23%-a). A felhasznalas utan ertelemszeruen nincs betetgyujtes es igy nincs alltam se.
    Az evfordulo teljesen tok mind1! Az addig megszolgalt alltamot utaljak (igaz, lehet benne ne'mi keses, de elszamolasi hatarido elott megjon).
    Mindenkepp meg kell adni a lakascelt, es egy tullapot.
    HA csak a megtakaritas kell: felmondas beerkezesetol gyujtheto a szamla, a penz megkapasa plusz 90 napig. Azaz szumma (velhetoen) 5 honap.
    HA a kolcsonnel is szamolsz, akkor viszont a modositas utan (esetleg parhuzamosan ahol lehet) kell kerni a kiutalast es az meg honap vegehez igazodik. A kiutalas (velhetoen 2) honapja plusz a penz megkapasa +90 nap van itt is, de szamolni kell jopar het atfutasi idovel mielott ez megkezdodik.
    Igen, olyan hogy nalad a penz ES koltod az igy is, ugy is 3 honap (mar persze csak a felujitasi celnal, de az volt a felsorolt), elore kolteni csak sajat penzbol lehet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák