- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
válasz volandy #38150 üzenetére
Nálunk nem használt vakarózásra, de a kaki állagán segített.
Nem elég annyi, hogy bárányos. Ne legyen benne csirke zsír se. Aztán még ott vannsk a gabonák és egyéb szénhidrát források, amik allergizálhatnak.
Nálunk most a dió allergia szezonja van. Megeszi, aztán másnapra begyulladnak a fülei, vakarózik.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Alusky
aktív tag
Az ABC-Zoo megváltoztatta a hűségpont rendszerét és elvesztek a régi pontok. Gratulálok. Nem véletlenül nem szoktam az ilyenekkel foglalkozni meg tartottam mindig is baromságnak IRL is, ha hűséget akarnak akkor adják annyival olcsóbban a terméket. Csak 18000 pontom volt kb., két hónapja felnéztem még minden oké volt, most akartam volna jutalomfalatokra levásárolni és semmi, más az oldal, az új rendszer meg 0 pontot ír és kezdő felhasználót. 1.1 milliót vásároltam náluk.
Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
Micsurin
nagyúr
Na lehet megvan a visszatérő étvágytalanság oka.
Túl vagyunk az első hét gyógyszer kúrán mindkét blökivel, hétfőn jön a következő. Elvittük a kicsit mert random nem tudta visszatartani a kakit, pedig már stabilan szobatiszta volt 9-10 hónaposan.
Giardia gyorsteszt azonnal pozitívra ugrott. Öregen csináltattunk, egyszer negatív egyszer pozitív. Doki szerint az öreg hordozó de nem érzékeny rá ezért nem durran be a bele, de az étvágytalanság oka lazán lehet ez főleg mert pár havonta az enyhe hasmenés is ehhez szokott csatlakozni.
Mindkettő megkapja a kúrát és meglátjuk, érzésre a kicsi a nagytól szedhette már össze.The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Orlin
addikt
Sziasztok!
Ízületek támogatására ki milyen tápot próbált?
Happy Dog Supreme Sensible Neuseeland-et néztem.
Most Wolf of Wilderness "Explore The Endless Terrain" - Mobility tápot kap, valamint LUPO Gelenk 30 pellet-et.
Köszi.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
vendingo
veterán
-
vendingo
veterán
A 35 kilós kutya napi 1 szemet kap 2 hónapon keresztül. 1 tabletta/20kg az ajánlás, de nekünk csak a kölyök támogatása a cél, így elég neki ez meg ami a tápban van.
Az öreg (13kg) izületbajos kutyám 2 hétig kap dupla dózist, majd napi fél szem.
Közben szoktak olajakat is kapni, lazac illetve csukamáj.
Csukamáj támogatja az izületvédők beépülését és önmagában is van izület támogató hatása.[ Szerkesztve ]
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Orlin
addikt
válasz vendingo #38163 üzenetére
Nekünk 20 kg körül van a menhelyről hozott kutyánk akinek vannak ízület problémái.
(Doki is ajánlotta ezt a tablettát.)
A leírás alapján én is dupla dózissal kezdtem,majd csökkentjük.
"Az alkalmazás első 5 hetében (ún. feltöltési időszak) dupla dózis, azaz 2 tabletta/20 ttkg adása javasolt."
Lazac olajat is kap.
A kúrák között hagytok szünetet?
Köszi.LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Alusky
aktív tag
Megjelent az első kullancs így 4 hónap után, úgyhogy most elhasználom a cseppeket amiket akkor vettem.
Voltak a szárasságnak előnyei is.Ezt a fórumot használni épp olyan, mint Facebookozni.
-
dokee78
félisten
Sziasztok.
Tegnap óta az 1 éves kis Tacsinknak a két füle meg van vastagodva.
Nem fájlalja nem érzékeny neki nem is vakarja.
Valaki találkozott már ilyennel?
Otthon kezelhető vagy mindenképpen orvos kell neki?Már most kisebb neki.
Ilyen puha,pici nyomásra sem fáj neki. -
Alusky
aktív tag
válasz dokee78 #38169 üzenetére
Fel van vizesedve, allergia, rovarcsípés, toklász miatt stb. bármi okozhatja. Van, hogy az egész feje olyan lesz, mint egy sharpeinek. Van mikor a kutya lába dagad fel. Érdemes orvosnak megmutatni. 1 évesen elég valószínűtlen, hogy szív vagy keringési gond lenne, általában nem kell ilyen súlyosakra gondolni.
-
KisTücsök
addikt
Aki egyszer eteti a kutyát naponta, az inkább reggel vagy este teszi?
-
Dan-szan
senior tag
Sziasztok!
Mostanában többször gondoltam, hogy tápot kellene váltani, kérdeztem a boltban ott is azt mondták időnként nem árt másfajta tápra átállni.
Jelenleg Brit Care nyulas és lazacos tápot kap a hölgy. Szereti, és a lánc vége is jó állagú .Orijen, N&D tápokat néztem eddig , bár árban nem olcsóak.
Mit ajánlatok, merre nézelődjek még? Ha lehet minél kevesebb mű cuccot , ízfokozót, gabonát stb tartalmazzon.
Gyümölcs, és zöldségfélék viszont bőven jöhet.[ Szerkesztve ]
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Zsocy155
őstag
Sziasztok!
Ismerősnek van 2 nőstény kutyusa. 1 francia bulldog és egy pincsi. Kb. 1 hónapja a bulldog (másfél éves) keményen támadja, bántja a pincsit (13 éves). Kb. 16 hónapja vannak együtt, eddig semmilyen probléma nem volt.
Van esetleg valamilyen ötletetek, hogy mitől alakulhatott ez ki?
Előre is köszönöm szépen a segítséget! -
PuffyDog
tag
Ti rendeltetek mostanában Zooplusról?
Október 5.-i rendelésem még mindig nem jött meg. Nevetséges. Az elmúlt 5 napban a Samedaynél egy centit nem mozdult.=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
PuffyDog
tag
válasz Richard! #38181 üzenetére
8 e-mailt kaptak és múlt hét szerda óta minden nap fel lettek hívva. Értelmes válasz nincs. Próbálják elérni a Sameday-t, akiknek szintén írtam, hívni kár is őket, már 8:01kor foglalt mindenki is.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
-
PuffyDog
tag
Köszönöm szépen mindenkinek. Úgy tűnik akkor csak az én csomagom keverték el.
=>> Ha sokáig nem írok ne haragudj, biztos oka van! K&H vagy Gránit Bank számlát nyitsz? Mindkettőnél 50 000 Ft bónusz jár! Írj még ma, és segítek! <<=
-
jézusom
addikt
válasz PuffyDog #38179 üzenetére
Nekem más webshoppal volt gondom. Elég gyakori hogy nem raktároznak semmit, vagy ami nincs azt is rendelhetővé teszik, aztán várhat a vásárló heteket.
Ilyen a mentalitásuk, nem csak kutyakajánál. Legutóbb kontaktlencsére vártam sokat. Az a szerencséjük, hogy alin nem találtam. -
-
whitezo88
nagyúr
válasz PuffyDog #38179 üzenetére
pont tegnapra jött (volna) meg egy rendelés, elég hamar. Kár hogy rugalmatlan tróger társaság, és megoldás helyett, hogy hozzák később, vagy újra, egy próba után visszaküldték a ZP-nek. Őket felhívva sikerült zöldágra vergődni.
Szégyen hogy egy ilyen cég piacon lehet. Emagnál ugyanezt csinálják. Emailre nem válaszolnak, telefont nem veszik fel. Tegnap fél óra után megundtam a zenélést.
-
PuffyDog
tag
-
Alusky
aktív tag
válasz Zsocy155 #38188 üzenetére
Nem számít, pontosabban keveset. Ez egy urban legend, hogy ivarosan ölik egymást, ivartalanul meg nem. Eddig nem ölték egymást hosszú ideje. Valami megváltozott ami eddig nem így volt, azt kellene kideríteni.
A másfél éves kor az valóban egy küszöb a fejlődésben ahol megváltozhat a kutya, de már korábban is lettek volna jelei, ha emiatt van.
Kutyatréner tud segíteni, lehetőleg ne olyan akinek a legelső beszólása, hogy legyenek megműtve, mert az olyan tréner az annyit is ér. Ágyúval verébre megoldások sosem szoktak jók lenni, ha eltalálja a verebet akkor büszkén lehet mondani sikerült az igaz, de legtöbbször nem találja el, mert az ágyú ilyen.[ Szerkesztve ]
-
Alusky
aktív tag
válasz Dan-szan #38193 üzenetére
A minőséginek mondott és túlárazott tápok között sok van, az egyik ilyen jól ismert a Royal Canin. Vannak specifikus tápjaik amit mások is alig gyártanak abban lehetnek jók, de amúgy általánosan nem.
Facebookos tápok nagyrésze is ilyen, általában egy szinttel feljebb vannak árazva, mint a tényleges beltartalmuk. Jobbak szoktak lenni az áruházasoknál, csak ugye felülárazva.
A Taste of the Wild az ami még ismert ilyen téren, alapvetően egy jó táp, csak a gyártó szeret nagyon titkolózni az összetevőkkel és emiatt mindig árnyék vetül rá. Ezekről olvashattál itt.Az Orijen helyett Acanát néznék inkább, ugyanaz a gyártója és jó (kiváló) minőségű csak mérsékeltebb az ára annál. Van közötte gabonás is azok valamivel még olcsóbbak. A Brit Care 45-50% hústartalmú tápcsalád, az Acana 50 és 70%-os tápokat csinál, nagyjából ennek megfelelően skálázódik az ára is (a hús a legdrágább összetevő ez alapjaiban meghatározza az árat). Az Orijen túl nagyot lép árban egy kicsivel több húsért cserébe, azoknak mondanám akiknek semmilyen szinten nem számít az ára.
N&D-ből én csak a sütőtököset etettem, azok is 50%-os tápok, picivel drágább csak a Britnél, picivel jobb nála, ez is nagyjából arányosan skálázódik árban, illetve vannak drágább tápjaik is amik a drágább Acanával versenyeznek.
Szóval Acanát, N&D-t nyugodtan veheted, ha valamelyik szimpatikus lesz, Orijent is csak azok mind drágák, talán nincs is 40k alatt zsák náluk.
Ha van Fressnapf a környéken kipróbálhatod a Real Nature tápokat is, a drágábbak abból a Brit Care szintjén vannak, azzal kb. megegyezik, igaz arról nem előrelépés.
Esetleg még Carnilove is szóba jöhet, ezt mondjuk a Brit csinálja szintén.
Ezek az ismertebb tápok amit kb. mindenhol megkapni.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest