Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • nyesteb

    tag

    válasz Manduia #35944 üzenetére

    Amikor kizártuk, akkor egy kb 1,5 évig nem volt gond a kutyával, de jöttek a macskák és a szomszéd azóta engedetlen velünk, pontosabban csak az anyuka, a többiek nagyjából elfogadják a kérésünket.
    Próbáltunk másik kutyát hozni mellé, hátha vele jobban ellesz és nem a macskákat nézi, de nem maradt meg mellette semelyik sem. Az idősebb odamart Roxynak, a kölyköket pedig ő nem tudta elviselni 2 hétnél tovább. Remegett és csattogtatta a fogsorát. Így maradt egyedül, pedig a telek mérete elviselne egy társat még mellé.
    A benti dolog nekünk is sokszor megfordult a fejünkben, de amíg bejártam dolgozni, nem tudtuk volna kivitelezni. Sok kutyatréner is azt mondta, hogy ha benti kutya, akkor napközben is bent kell lennie, de ő ennél sokkal mozgásigényesebb, nem bírta volna bent. Éjszaka sem marad meg a fenekén, 2-3 óránként jár körbe a telken, hátha valami változott. Szokott, mert erdő szélén élünk, vannak sünik (már sok süket lehet közülük, amikor 3 cm-ről ugatja a kutyám), őzek, stb, őket lehet ugatni.
    Ha beengedem, akkor is 10-15 perc múlva mehetnékje lesz és ki kell engedni.

Új hozzászólás Aktív témák