Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Sallylla

    csendes tag

    Olvasom, hogy nagy a gáz a postán. Korábban nálam is előfordult, hogy hosszú napokig, vagy akár hetekig várakozott “Bejövő küldemény belföldi továbbküldése” státuszban a csomagom, ami bosszantónak bosszantó, de ma már fel sem veszem.

    Nem így a mostani küldeményem esetében, amit egy hétvége alatt sikerült a kicserélőből a megyeszékhelyi lakhelyem logisztikai üzemébe küldeni, ami teljesen korrekt, ám az örömöm korai volt, lévén már hétfő hajnal óta (09.16-tól) itt dekkol “Feldolgozás/szállítás alatt” státuszban.

    Erre azóta kétszer is ráfrissítettek, egyszer még hétfőn, egyszer pedig ma kedden hajnalban, azaz már három “Feldolgozás/szállítás alatt” sor szerepel közvetlenül egymás alatt a nyomkövetésben, három különböző időponttal, illetve dátummal, anélkül, hogy átadták volna kézbesítésre, vagy akár bármit is módosult volna a csomag állapota.

    FeldolgozásFeldolgozás/szállítás alatt
    2019.09.16. | 03:45Kecskeméti Logisztikai ÜzemFeldolgozásFeldolgozás/szállítás alatt
    2019.09.16. | 04:39Kecskeméti Logisztikai ÜzemFeldolgozásFeldolgozás/szállítás alatt
    2019.09.17. | 04:43Kecskeméti Logisztikai Üzem

    Ez mi? Lassan többet áll a helyi postai feldolgozóban, mint Budapesten a kicserélőben.

    Bárhogy is gondolkodom, nem fér a fejembe, hogy ha már helyben vagyunk, miért ülnek rajta napokig? Ennyire nincs kézbesítő?

    Már azon vagyok, hogy begyek érte személyesen, ha kell, de mivel nem adták át kézbesítére, sem pedig kézbesítő postának, ezért gondolom felesleges kört futnék, elvégre logisztikai üzemből nem nagyon szoktak magánszemélynek kiadni csomagot, vagy tévedek?

    Egyáltalán járt már valaki így, hogy a céltelepülésen, ergo kvázi a “végállomáson” állt látszólag indokolatlanul napokig a csomag, mindezt hétköznap, csúcsidőn kívül?

    Ha a vámon és/vagy a pesti elosztóban lenne nem aggódnék, ilyet viszont még sosem tapasztaltam korábban, pedig rendelgetek már egy ideje. :(

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák