-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Huroq
senior tag
Sziasztok!
Holnapi nap folyamán szeretném ezt a telefont megvenni.
Innen a minidealről megrendelhetem? Vagy esetleg erre egy másik webshopot ajánlotok?Köszi.
-
thefreeman
aktív tag
válasz maj-viktor #36348 üzenetére
-
szili.tamas1
senior tag
válasz drewcsalad #36306 üzenetére
Van olyan szakma hogy vamugyintezo. Nem fog a dhl a navval szarakodni, van a lisztferihegyen par ilyen alkalmazott es ok dontenek eletrol-halalrol. Egyebkent honnan szedted ezt?
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
maj-viktor
őstag
válasz szili.tamas1 #36357 üzenetére
Ja... konkrétan teljes munkaidőbe van "ez a szakma", nem olyan, hogy havonta 1x kimegy és akkor rámutat pár csomagra, hogy na ezt vámoljuk meg... Pfff, honnan vesztek ilyen baromságokat... de most komolyan!
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
bl4ze
veterán
válasz szili.tamas1 #36357 üzenetére
Jobb ha tudod, hogy nem minden fuvarozó végezhet teljes körű vámkezelést.
Van ahová NAV helyez ki embert nem mindenkinél van saját belső vámos.Ahol van akreditált vámolás saját biztosan : TNT
UPS-nek régebben nem volt, ott NAV-os volt amikor kellett. (vámvizsgálat, szemle, stb.)
DHL-t nem tudom.
.:. bl4ze .:.
-
parkr
őstag
válasz thefreeman #36355 üzenetére
egy ilyet találtam ez 7.5cm
-
aytukabozs
addikt
Egy dolog helyezi a többi webshop elé a dx.com-ot,
az hogy gariztatás esetén csak Angliáig kell küldeni a motyót.
Ha lenne eszük és ezt megfejelnék azzal hogy nem lennének olyan kib@#zottul drágák
akkor még ma is náluk vásárolnék mint régebben.Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
kmarci25
veterán
Így áll a csomagom... 17track szerint. (Oké ismerem a gugli fordítót, bár sokkal több értelme annak sincsen.)
Nem aggódom, csak vicces.
Destination Country - Hungary:Tracking Consuming:2980 Millisecond
Origin Country - China:Tracking Consuming:6911 Millisecond
2014-06-05 20:14, 东莞市邮政局函件集邮分局国际小包处理组, 收寄局收寄, 匈牙利, Collection, HU"There must be some way out of here" / Said the joker to the thief
-
atala
addikt
Sziasztok!
Tudtok ajánlani olyan eladót mondjuk az Ali-ró, vagy Ebay-ről (esetleg webshopot) aki garantáltan eredeti Sennheiser füleseket árul? Állítólag nagyon sok a hamisítvány. -
maj-viktor
őstag
Egyszer vagy ~5éve vettem vaterán agybadugós Sennheiser fülhallgatót... Mivel csak jót hallottam róla (pláne hogy még nem is olcsón árulta a tag (talán ilyen 5-6E Ft-ért vehettem, nem tudom - régen volt), így gondoltam eredeti, még a csomagolása is teljesen korrekt volt, meg minden... De hát... ilyen szar fülesem még sosem volt, még a 1$-ért vett fülesem is jobban szólt! Én ezután felhagytam a "Sennheiser" füles vadászással... Nekem ilyen "olcsóbb márkás" kategóriába a Panasonic füles vált be... Auchan-ba ~2E Ft-ért lehet kapni... bár kinek a pap, kinek a paplan...
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
nagyúr
válasz maj-viktor #36368 üzenetére
Sony, panasonic, philips, pioneer 3-4 ezer forintos árkategóriában már elég jó
-
kcsa
veterán
5-6ért garantáltan hamis volt szvsz. Volt egy (eredeti) mx300-am, anno 10k körül etalon volt, ráadásul tartós. Tavaly elhagytam valahol :/
Focus MK2/2.5 Haynes könyv eladó.
-
kobipeti
aktív tag
Segítséget szeretnék kérni, lehetséges az hogy a Comebuy német raktárából a rendelve, kell ÁFÁ-t fizetni?
ez lenne a kiszemelt, mert még így jó áron van, de mintha olvastam volna egy olyan dezinformációt, hogy német raktár ide vagy oda, kellett ÁFÁ-t fizetni. -
aytukabozs
addikt
válasz kobipeti #36371 üzenetére
a dezinformáció, az félretájékoztatás ez meg az a javából.
bárhol olvastad hülyeség.És onnan tudhatod biztosan, hogy vámúnió van,
ahogy a jogszabályok miatt fizetsz áfát az eu-n kívüli cuccokra,
úgy jogszabályok miatt NEM fizetsz az EU-n belüliekre.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
kobipeti
aktív tag
válasz aytukabozs #36374 üzenetére
Köszönöm, belevágok!
-
atala
addikt
Akkor marad az itthoni vétel. Én olcsó kategóriából még nem hallottam jót. Most is egy sennheiser van. Előtte egy 6e Ft-os panasonic volt, és sokkal gyengébb mint a mostani cx280-asom.
-
wood77
tag
Üdv!
Coolicool-ról érkezett telefonom Kínából Holland postával (PostNL)
31.-én megérkezett és vám elé állítva.
Azóta semmi. Sejtem, hogy fennakadt és vámot kell fizetni de miért áll?? Semmi értesítő.
Volt kb 20 tablet, teló rendelésem de sosem állt ennyit.
Lehet valahol érdeklődni egy bizonyos csomag után??
Mi a teendő a várakozáson kívül?
Köszi -
HisHis
csendes tag
Azért írok egy ellenpéldát is EU belüli feladás vámolásáról:
DX EU Direct oldaláról rendeltem és meg akarták vámolni. Hollandoknál adták fel, de egy ilyen tartalmú matrica is volt rajta :
"goods not fulfilling the conditions prescribed by articles 9 and 10 of the treaty establishing the european economic community"Szerintetek ezért akarták vámolni?
Egyébként a végén nem lett Áfáztatva, mivel az állítólagos átvilágítás ellenére nem telefonom érkezett, hanem csak egy asztali óra. Így értékhatár alatt voltam.
Nem is tudom miért nézték telefonnak
-
Joe63
tag
válasz ekrisztian #36350 üzenetére
Pont rád hivatkoztam egy másik topicban.
Írtam nekik én is egy szép emailt.
A scheiße volt a legenyhébb kifejezés benne.[ Szerkesztve ]
• Az élet attól szép, hogy bármi megtörténhet. És attól szar, hogy meg is történik.
-
törölt tag
Sziasztok.Mi a véleményetek erről?? [link]
-
Deck
titán
Dispatching Hu állapot micsoda? Elseje óta úgy van.
PS5
-
Upo
addikt
Ha a divat számít akkor jó lehet, hangra kb. oszd el az árát 2-vel, ott tanyázik, a Beats, Marley, stb divatmárkák mellett. Nézz be a FÜLhallgatós topikba, érdemes (már ha számít a hangminőség).
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
kocsisdavid5
aktív tag
Ha a Posta.hu azt írja, hogy célországba elküldve. Akkor megérkezett már Magyarországra?
-
Zeki
nagyúr
válasz kocsisdavid5 #36398 üzenetére
Akkor még pár nap/ hét lehet, mire megérkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest