-
Mobilarena
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
Ha EU-n kívülről rendelsz, mindig kalkuláld bele az ÁFA-t, esetleges vámot, kezelési költséget! Nem számít, hogy mi van a csomagra írva (gift vagy alacsonyabb összeg), el sem olvassák. Röntgen és a fizetési bizonylat (paypal, bankszámla kivonat) alapján történik az ÁFA fizetés.
Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni.
Sima posta esetén (kínai, belga, svéd, holland stb.) 60 nap is lehet a kézbesítési idő (jellemzően 25-40 nap, de ritka esetben előfordulhat ennél rövidebb idő is). Aggódni 45 nap után érdemes, akkor lehet mozgolódni, érdeklődni.
Boltok, fizetés, szállítás, nyomkövetés, vámolás, reklamáció témakörökkel kapcsolatban található információ az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz Xforce11 #35899 üzenetére
Hú ez mekkora kamu. A spereadtrumra nincs 4-es android, ez átrajzolt 2.3 (vagy 2.2). Szerintem az 512 ram is kamu, 256-osok szoktak lenni. IPS screen, gorilla glass II ? Ne röhögtessenek már... Meg n-es wifi meg 4.0-s bluetooth... Végülis a legtöbb ember nem tudja hogy mit támogat valójában az SC6820.
Az ár ebből a szempontból tényleg vicces, ennyi pénzt nem adnék ki ekkora f.s szopórollerre, akinek kicsit gyenge a szív- és érrendszere (népbetegség), annak az életébe is kerülhet mikor felidegesíti magát vele. Elégtételt adhat a falhoz vagy a földhöz csapni, de erre a célra valami olcsóbb tárgyat vennék, olyan max. 30-50 Ft árkategóriában...
Én a helyükben még 3G-t is belehazudtam volna, így most van talán 1 sor ami igaz...
Minél tovább nézegetem annál több csemege jön elő. 16 millió színű kijelzőHD amazing photos... Az 1 megapixel!
[ Szerkesztve ]
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
aytukabozs
addikt
Meg az LG logo rajta, na az pl ha igaz akkor a tízezerért kaphat az ember egy NAV nyilatkozatot hogy "ezennel lemondok a telefonomról és szeretném ha megsemmisítenék vagy Szabó Gazsi Navos tízedes kisfia játsszon a továbbiakban vele otthon"
(#35900) Zsombo84
Nekem is 28 jött kettő, malmozzunk akkor együtt
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
janaman01
addikt
végülis...nálunk az egyik szék lába alá pont jó lenne hogy ne billegjen
nem teljesen ide tartozik, de valaki nem tudja honnan rendelhetnék a kijelző alatt végigfutó öntapadós kis háát amolyan szivacsos szigetelőt?, ugyanis ezt a 3M es kétoldalú ragasztót megrendeltem , szét is szedtem (lenovo@820), összeraktam, de valahogy kevésnek bizonyult, mert megint bejutott a por a digitizer és az érintő közé, és fehér felületen elég idegesitő az a pár porszem....
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Upo
addikt
válasz janaman01 #35904 üzenetére
Az nem a ragasztásnál megy be, hanem meglepő módon pl. gombok mellet meg az usb és füles nyíláson. A por ilyen, idővel minden helyre bejut. IP6* minősítésű védett a por ellen, még az IP5*-ba is bemehet egy kevés. A telefon belső kialakításától is függ hogy a kijelzőhöz bejut-e a por, vannak olyan típusok amik hajlamosak porosodni, pl. a Talk 5H-ra is írták. Szerintem nem nagyon tudsz ellene tenni (max. tervezel egy jobb házat hozzá és 3d nyomtatóval kinyomtatod, de az már egy szép meló )
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
Vasinger!
nagyúr
Egy olyan kérdésem van, hogyha egy 50 dolláros terméket szeretnék venni, akkor arra biztos rájön a 27% vám, vagy ez esetleges? Mi a tapasztalat?
Érdemes rászámolni azt a 27%-ot, tehát 63,5-tel számoljak, mint végleges ár?
Shippingre ezt írja az Ebay: 19.99 (approx. 4,439.26 HUF) USPS First Class Mail Intl / First Class Package Intl Service
Ez gondolom nem tartalmazza még a vámot, igaz?
-
Huroq
senior tag
Küldött nemrégiben a Banggood két microUSB töltőt, figyelmetlenségből. Az éjszaka folyamán nagy pukkanással eldurrant, ezzel érdekes pillanatokat okozva. Szerencsére a rádugott mobilnak nem lett semmi baja.
-
maj-viktor
őstag
válasz b0bcat #35910 üzenetére
A USPS még minidig az "amerikai posta", amit nálunk a Magyar Post vesz át!
(így itt van +1500 Ft)
És a UPS a futárszolgálat... (itt nincs)Amúgy a válasz: Mindenképpen számolj vele... aztán esetleg nem lesz! (de mostanában, az esetek 80%-ban van, szóval számolj vele!)
[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
szili.tamas1
senior tag
válasz maj-viktor #35915 üzenetére
Mar hogy a viharba ne lenne ups. Napi szinten hoznak cuccokat a cegnek.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
maj-viktor
őstag
válasz szili.tamas1 #35916 üzenetére
Jajjj... az 1500 Ft nincs, nem maga a cég!
Igen, a UPS Magyarországon is szolgáltat...
(ismerősöm ott futár... párszor már "lenyúltuk" a szolgálati kocsiját privát fuvarozáshoz! )Jáááj, ennyire félreérthetően írtam, hogy 2-en is "besz*ptátok"?
(pedig ha egybe olvasod a 2mondatot, érthető, hogy ott zárójeleztem, hogy van 1500 Ft a másodiknál meg arra gondoltam, hogy ott nincs vámkelezés, mint a postánal, azaz ott 0Ft)[ Szerkesztve ]
JunkieeeBoy.blog.hu - FaceBook.com/MadeInCsajna & FaceBook.com/DronHUN
-
Huroq
senior tag
válasz maj-viktor #35918 üzenetére
Ja. "Elnéztük"
-
szili.tamas1
senior tag
-
Huroq
senior tag
-
_q
addikt
Sziasztok!
Alibabáról tudna valaki információt/tájékoztatót adni? Olyasmire gondolok itt, hogy vám, megbízhatóság stb. Ebay-hez képest az árak jobbak, de másban is jobb/ugyan olyan vagy rosszabb?
-
b0bcat
addikt
Én még sosem vásároltam ott, úgyhogy nem lennék hiteles forrás. Többen vannak itt, akik rendszeresen vásárolnak ott, míg mások kerülik. Én magam is inkább az ismert boltokat preferálom.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
beneboy
tag
Ismét segítséget kérnék:
DHL-el rendeltem egy Jiaju G4S mobilt. A Dhl vámkezeléshez bekérte a következőket:
-devizautalási-, vagy megrendelés visszaigazolás, PayPal igazolást
-számla szerinti, tételes, pontos magyar árumegnevezés
-címzett bejelentett lakcíme
-a termék származási országa, mivel a számla nem tartalmazza azt
-az áru értékén felül a fuvardíjat fizette e, ha igen, mennyit?Mindent szerintem helyesen megadtam. Ma (azaz vasárnap) írtak, hogy nevezzem meg az árut PONTOSAN!
Számla szeritn: MTK6592 JIAYU G4S (Octa Core 1280*720 1G/4GB 3000Mah Battery) - Color : Black
Általam fordított pontos magyar megnevezés amit korábban beküldtem:MTK6592 JIAYU G4S mobiltelefon (nyolcmagos 1280-720 kijelzővel 1G/4G Ram/Rom 3000 mAh akkumulátorral) FeketeSajnos most sem tudom másképp fordítani! Viszont a kici kínai a következőképp nevezte meg a csomagon: REPAIREDPDA(G4S) ára 50$ ami nyilván kamu
Most javítsam a magyar megnevezést javított PDA G4S-re?
Vagy adjam meg esetleg így, és kerítsek hozzá egy mesét, a DHL-es hölgynek (Katica):
Jiayu G4S mobiltelefon (márka: Jiayu, típus: G4S)
A címben szereplő többi adat, a telefon specifikációja (MTK 6592 ez a processor pontos megnevezése. Octa Core ez jelöli, hogy az előbbi processzor 8 magos, 1280*720 szám jelöli a képernyő felbontását, 1G/4GB jelöli a Ram, illetve Rom nagyságát, 3000Mah battery jelöli az akkumulátor kapacitását)Ja, és még diszkontnyilatkozatot is kell tennem, amiért a Tmallbox 5% kedvezményt adott, mert hogy mire?
Ezt most így töltöttem ki: Nagy kedvezmény 2014.... …(Big discount for 2014 )[ Szerkesztve ]
-
Laza...
addikt
-
kocsisdavid5
aktív tag
Ha a SingPost oldalán ezt írják: "Despatched to overseas (Country code: HU)"
Körülbelül mikor érkezik meg? -
Laza...
addikt
-
beg
veterán
válasz kocsisdavid5 #35931 üzenetére
Az országba pár nap. Mire kézhez kapod, több hét.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
beg
veterán
válasz kocsisdavid5 #35934 üzenetére
Sem NAV-os sem postás sem jós nem vagyok. Erre nem tudok válaszolni.
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
_q
addikt
válasz El_Diablo #35940 üzenetére
Közbe rájöttem, hogy a keresőjét minden egyes új keresnél újra kell definiálni, különben nem csak adott termékre hanem kiegészítőkre is rákeres, ez tévesztett meg. Egyébként 0 feedbackes gyanúsan olcsó termékkel van tele. Továbbá az árak eléggé el vannak szerintem szállva, persze értem hogy egyik cégeknek van nagy tételbe, de alibabán is lehet 1db-ot venni adott termékből, tehát elég nagy a kettő oldal közötti különbség. Sajnálom, de a meglepetés elmarad.
A semmi nincs alatt azt értettem, hogy ebay-hez képest jóval alul marad árakat, választékot tekintve.
De látom a kötekedés megy, viszont akkor azt is bemásolhatnád mikor úgy kezdtem "aliexpresszről van valami tájékoztató jellegű információ amit meg tudnál osztani". De azért köszönöm, hogy időt szakítottatok mind a ketten a kommentelésre és hogy elolvastátok ami írtam.[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Tudom elhamarkodott volt amit írtam és elnézést ha ezzel bárkit félre vezettem, de erre egyből jöttek a gúnyos és kevésbé segítőkész kommentek és inkább csak a fogást kerestétek azon amit írtam ahelyett, hogy tapasztalatokat osztottatok volna meg, mint ahogy az is benne volt kérdés formájában az első hozzászólásomban.
[ Szerkesztve ]
-
_q
addikt
Persze elhiszem, a te részedről még annyira nem is "bosszantó", de El_Diablo kollega ahogy válaszolt már inkább, ahelyett hogy a tapasztalatát osztaná meg, ha már a hozzászólása alapján úgy látszik ő oda vissza képben van. Nekem még nem volt tapasztalatom eddig az oldallal csak a minap olvastam egy cikket, miszerint az alibaba elég nagy és növekvő szerepet tölt be az e-kereskedelem terén, így azóta tudok "többet", de korántsem eleget, mint ahogy az a hozzászólásomból kiderült.
Egyébként megjegyezném az is vicces ha már itt tartunk, hogy tipikus magyar szokás a segítség helyett a másik kifigurázása és a részletekben rejlő hibák felnagyítására történő összpontosítás ahelyett, hogy a lényegi részre összpontosítanánk. Na mindegy részemről nincs harag
[ Szerkesztve ]
-
MaD4
csendes tag
Csak össze jött 7én rendeltem 1 telot (tinydeal-ről) és rá egy hétre édesapám is...^^ az enyém megjött 4napja(2,5hét postán ülés) apám meg előtte 2nappal^^ (nem vámolták). Korrekteknek tünik eddig a telokkal semmi gond az amit írtak + a "készlet erejéig ajándék " memo kártya is meg van^^ első rendeléshez képest "mázlim" volt ugy néz ki
-
El_Diablo
tag
Ne haragudj, de éppen lusta voltam elővenni a kristálygömbömet és megnézni benne, hogy számodra melyik a "semmi" kategória. Ha azzal kezdted volna, hogy Xbox vagy PS kell mindjárt világosabb képet alkothatott volna az ember. Az árak nem megfelelősége viszont igaz. Sajnos semmit sem adnak ingyen. Én eddig amit vettem az mind az itthoni árak töredékéért kaptam meg...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Vám- vagy adócsalással kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a topicban (és a fórum egész területén)!
- Bemutató eBay-es kütyük kis pénzért
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest