Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SSlyTR

    aktív tag

    válasz beg #24122 üzenetére

    szóval, ha külön rendelek egy teló, hozzá tokot és még egy kijelzővédő fóliát, akkor már nagy beszállító vagyok? :DD

    Ott dél-amerikában vala eléggé rosszul megy. Egy ájfón annyi brazilban hogy megéri kifizetni utána az usa áfát, a szállítást és a vámot is, mert még mindig jelentősebben olcsóbb mint náluk.

    Igen lehet azzal jönni, hogy a hazai kereskedelemnek betesz a kínai cucc, meg szegény kereskedők. Erről az a véleményem, hogy a kereskedők tesznek keresztbe saját maguknak. Néztem jópár terméket, mely nálunk a hivatalos forgalmazónál, már jóval drágább mint a gyártó weboldalán. (40 helyett 50ezer forint) És a forgalmazó árait még tovább emeli a kereskedő. Volt olyan is, hogy egy 230 ezer forintos dolgot külföldről postával együtt megkaptam 410 euróért. Ekkor merjen sírni a kereskedő. Gondolom a 400 eurón is volt haszna a kinti boltnak, akkor mennyi lehet az itteninek a 230 ezer forinton... undorító. Volt olyan, hogy mondtam engedjen el 10%ot és akkor ott veszem meg a notit, bele is ment. Szerintem mondhattam volna 20-at is, abban is még nagy üzlete lett volna.

    Az pedig teljes mértékben igaz, hogy nem azzal kellene foglalkoznunk, hogy 2 kontinenssel odébb de szar valakiknek. Hanem inkább azzal, hogy ezen a kontinensen nekünk a legrosszabb. Az egy komoly traumám, hogy 2-3 évente nem tudok egy 10 milliós kocsit venni, pedig ez nagyon sok európai országban ilyen munkakörben simán menne.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák