Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • rbalint88

    addikt

    válasz eM'82 #3021 üzenetére

    Mindket markanal elegge kotott arakkal dolgoznak, az arlista szerinti akcios arbol mar nem lesz nagy varazslat, talan 1-200ezret meg tudsz alkudni, de kb ott a vege. Nekunk Hyundainal a maxi flottakedvezmenyunk van, az 16%, de az nem a kedvezmenyes arbol jon le, hanem a listaarbol.
    Mindenre nehezkes a szallitas, en a helyedben keszletesre vadasznek. i30-at decemberben rendeltuk, aprilisra igertek, juniusban jott… es ez meg egesz jo, mas markaknal hallottam masfel eves(!!!) szallitasi idot is.
    Korrozioval tudtommal nincsenek bajok, a garit at kell olvasni mire mennyi van, mert nem mindenre van az 5/7 ev. Alapvetoen megbizhatoak, ami biztosan problemas tud lenni, az a DCT valto, de uj autonal igazabol azzal se kell foglalkozni, el kell adni gari vege elott fel evvel es akkor biztos nincs fejfajas. Nalunk eddig a Hyundaioknal minden valtoproblema garanciaban lett javitva, massal meg tudtommal nem volt baj.
    En a fentiek kozul a Proceedet vennem. Szerintem zseni a forma, a legeuropaibb a belter es jo tagas is. Kona eleg pici belul, plusz a SUV felar miatt kicsit atveres szvsz.

Új hozzászólás Aktív témák