Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S1M0N

    senior tag

    Üdv!

    Két napja újra (ez volt a második alkalom) elolvastam Louis Sachar: Bradley, az osztály réme című könyvét, amit kb. 10 évvel ezelőtt kaptam ajándékba, és most is ugyan úgy könnyeket csalt a szemembe, mint anno.
    Ez főleg azért van, mert át tudom érezni Bradley kirekesztettségét, mert sajnos ilyen-olyan okokból nekem is volt benne részem iskolás éveim alatt... :(

    Olyan 4-5 óra alatt olvastam ki, szóval nem túl hosszú, viszont számomra egy igazi érzelmi hullámvasút ez a könyv.
    Sajnos a saját példányom valahol a padláson van (mindenképpen meg akarom keresni), bár munkahelyre úgy sem vinném el, így "beszereztem" telefonra, én azon szoktam olvasni, de általában a polcon is ott vannak/lesznek azok a könyvek, amik érdekelnek.

    Bradley Chalker a legidősebb az ötödik osztályban. És a legerősebb. Ez még nem lenne baj, de kötekedik, verekszik – a lányokat sem kíméli – s persze a tanulásban sem jeleskedik. Helye a leghátsó sorban olyan, mint egy sziget: előtte, mellette nem ül senki. Tanárai szerint „komoly viselkedési zavarokkal küzd”, s mi tagadás, ők sem rajonganak érte. Érkezik azonban egy nevelőtanár, aki megkedveli. Azt állítja, Bradleyről, hogy érzékeny, jószívű gyerek, aki meg tud változni, ha van elég mersze hozzá.

    -----

    Ha már szóba jöttek a különféle könyvolvasók, én örülnék neki, ha a papíralapú példányhoz adnának letöltési/hozzáférhetési kódot, amivel digitális példányt is kaphatnánk, nem pedig kétszer kellene kifizetni 1-1 könyv árát... Plusz 500-1000Ft-ot szerintem megérne.

Új hozzászólás Aktív témák