- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMCPeti
újonc
Sziasztok androidon keresem a kodi beállítások mentési helyet a fórumba valaki mar megírta de sajnos nem találom
-
csori23
aktív tag
válasz unravel #2849 üzenetére
Köszönöm. A port.hu - rá is van valami megoldás? Nekem speciel nagyon hiányzik, mert most már csak angolul tölti le a film leírását a Tmdb. Valamit olvastam róla, hogy állítólag valami jogvédett lett benne, és ezért lett letiltva.
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
Borisz76
veterán
válasz csori23 #2853 üzenetére
Nálam a "HD Filmek" mappa van úgy beállítva , hogy a TMDB-ről szedi az infót....
1-2 kivételtől eltekintve mind magyar nyelvű.Video / Fájlok / Kívánt mappán jobb klikk - Forrás szerkesztése - / OK / Beállítások / Preferált nyelv : HU
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
Jakuu
őstag
válasz huliganboy #2851 üzenetére
Nem lehet, hogy mar beallitottad alapertelmezettnek a lejatszot?
-
Blabcsi
senior tag
Üdv.
Kodi-n ( Open Elec op.rendszer ) lehet valahogy nézni a Horizon go élő csatornáit?https://hu.pinterest.com/Blabcsi0911/ :) https://www.facebook.com/pg/Blabcsi.gravir/photos/?ref=page_internal
-
Borisz76
veterán
válasz csori23 #2855 üzenetére
Én ha új filmet dobok a mappába akkor előtte megnyitom a Tmdb oldalát és meglesem, hogy az aktuális filmnek van e magyar címe.
Ha van akkor Copy-paste művelettel átírom a film címét ilyen formában :
Filmcíme (2016).mkv - Zárójelben a film készítésének dátuma.
Minden filmem így van mentve.Minden film külön mappában.
Ahol nincs magyar cím ott az eredetit használom és a KODI is csak azt találja meg.
Amúgy én is csak 3-4 hónapja használom a KODI-t.
Előtte itt a fórumot olvasgattam és akkor valaki belinkelte a :Kodi (XBMC) Kezdőknek 1. rész - Filmek leírást.
Ez alapján indultam el én is.
[ Szerkesztve ]
Synology NAS DSM6 - Összefoglaló : https://logout.hu/bejegyzes/borisz76/synology_nas_osszefoglalo.html
-
csori23
aktív tag
válasz Borisz76 #2858 üzenetére
Áhh, nekem nincs erre ennyi időm, hogy manuálisan copy /paste módon javítgassam . A port.hu ezt megoldotta helyettem. Én az a felhasználó vagyok, aki ha leül filmezni, max fusson le egy frissítés ellenőrzés, és már csak élvezkedni keljen. Egy mediacenternek sztem ez lenne a feladata.
A bevezető kezdőknek részén már túl vagyok kB 2eve. Eddig minden rendben is volt.[ Szerkesztve ]
https://logout.hu/tema/re_qiku_360_n4s_a_biztonsagban_rejlo_energia/friss.html
-
totyi67
csendes újonc
üdv egy kis segítség kellene, A telepítésnél mikor elérek a windows config wizards- hoz nem engedi letölteni ezt írja ki: import not found! A 8.1 van fent a gépen nem tudom nem ez a hiba. régen a win 7-nél ment simán.Mi lehet a megoldás?
-
Borisz76
veterán
válasz unravel #2860 üzenetére
Azért mert otthon 120Mbit-es optikai netem van...azt nézek online amit nem szégyenlek...
de itt kint németben ADSL-s net érhető el ( a jelenlegi lakhelyemen ) és nagyon lassú tud lenni.
Az innen beszerzett IPTV-t is csak napközben tudom nézni.
Estére már szinte minden csatorna akadozva jön.
Csúcsidőben sokan lógnak a neten.A NAS éjszakánként - amíg dolgozom - letölti a filmet és ha van időm megnézem.
Aztán válogatok...ami nagyon gyenge produkció az még a lomtárból is kisöprömHuliganboy-nál a pont.
FHD-s TV-hez FHD-s tartalom dukál...az meg 10-20-30 GB filmenként.
A másik "érvem" a mentés mellett, hogy itt kint azért vannak magyar barátok , ismerősök.
Na ők szoktak havonta 1x eljönni - hónuk alatt a hordozható 3 TB-os HDD-vel - és amíg beszélgetünk és iszogatunk addig átszalad 1-2 TB-nyi új mozi és dokumentumfilm....[ Szerkesztve ]
-
hiena68
csendes tag
válasz huliganboy #2851 üzenetére
Hali.
Privát ment.
Az alkohol az ember ellensége. Aki megfutamodik az ellenségtől az gyáva.
-
twingos
tag
-
unravel
őstag
-
-
Arolotifar
őstag
válasz huliganboy #2871 üzenetére
Valaki "jófej" viszi másfelé a listát?
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
huliganboy
addikt
válasz Arolotifar #2872 üzenetére
Igen!!
-
Arolotifar
őstag
válasz huliganboy #2873 üzenetére
Gondolom, valaki haragszik ránk és most röhög a markába... Remélem, a torkán akad...
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
pakpak
csendes tag
ez aztán a jó fej! akkor várjuk a jelzésed és köszönjük, hogy szóltál!
-
pakpak
csendes tag
válasz huliganboy #2877 üzenetére
én úgy vagyok vele, ha már elkezdtem és benne vagyok, akkor segítek frissíteni, csak kora reggel és délután tudok frissíteni, napközben ritkábban tudok ránézni.
-
törölt tag
Komolyan aki máshová kiteszi, miért teszi? ... inkább nem írom le mit gondolok
[ Szerkesztve ]
-
krizsi77
csendes újonc
..., hogy szakadna meg a kapa nyaka!
-
Nono0000
tag
Lehet, hogy én vagyok korlátolt, de ha kiadja a linkeket, amit gondolom ő is néz, akkor ez miért jó neki, ha egy link bedöglik emiatt. Nem értem. Mások meg vért izzadnak, hogy megbízható stabil linkeket beszerezzenek. Remélem csuklik rendesen. Egyébiránt jól megfogyatkozott a lista, akkor ezek szerint e miatt.
Csak akkor kérdezz, ha tudom is rá a választ!
-
Borisz76
veterán
válasz Nono0000 #2882 üzenetére
Ezt sajnos én is megerősíthetem.
kb 1 hete kaptam meg a friss listát.
Akkor mentek szépen a csatornák...Tegnap és ma is ránéztem de sok el sem indul....
csak "Dolgozom..." felirat teker a jobb alsó sarokban.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egy felelőtlen idiótának sikerült tönkretennie mások munkáját és szórakozását .
-
justice84
aktív tag
Lehet úgy kellene megoldani mint a régi linket,hogy ne lehessen kiolvasni az egyes csatornák elérését.
Lehet hogy innen tette ki valaki a linkeket, de szerintem sanszosabb hogy ugyan azon "forrásokból" (oldalakról) dolgozunk, és úgy jutott ki.De az csak tipp -
megarambo
tag
válasz Nono0000 #2882 üzenetére
Nono-val értek egyet. Én is úgy gondolom, hogy senkinek sem érdeke, hogy kiadja a linket, mert akkor sokkar gyorsabban meghal az egész.
De hogy néhány dolgot tisztába tegyek: a linkek egyrésze az elmúlt időszakban egy
oldalról került ki, ahol most ingyenes teszt van egyértelműen a piacot mérik fel, gondolom tesztelik a szerverüket, plusz a biztonságot. Került be link a"kókusz-szigeteki" cs és más IPTV-s oldalakról, ahová már eleve más helyekről jött. Egyértelmű, hogy nálunk Mo-on ez egy szűz terület volt eddig , más országokhoz képest, annak is biztonsági oka van, hogy a"szultántól", nem megy a napokbantv go -
dugesz77
őstag
válasz justice84 #2886 üzenetére
Pedig elvileg csak az tudja szerkeszteni akinek van login-ja a pastebines linkhez. Biztos,hogy bele lett túrva és nem csak a halott csatornákat szanálta valaki? Ezen a hétvégén gondolkodtam rajta én is,hogy kiszedem már a nem működő csatornákat( persze én előbb megkérdeztem volna lehet-e).
-
krizsi77
csendes újonc
Megjelent a Kodi végleges,16.0 verziója.
-
dh66e
veterán
Srácok!
Én jó pár éve iptv-zek pár fórumot megjártam már mindig ez van. Egyszerűen nem lehet kikerülni.Azok a streamek eleve külső oldalról származnak amihez olyan(ok) is hozzáfér(nek) aki itt még csak meg sem fordult.Bizony ő megosztja a saját fórumán ahol több (tíz)ezren is használják őket.A szerver meg szépen bedugul mint a pénteki csúcs a városban.
Ilyenkor nem szűnik meg a szolgáltatás csak éppen ip-t változtatnak a szolgáltatók.Ez ellen nem lehet tenni csak saját szerverrel és saját szolgáltatással ,de az meg felejtős ebben a formában.Ez van, sajnos ezt tudomásul kell venni. -
zoltan6
őstag
örültem egy két kiegészítőnek,meg hogy nem kell letorrenteznem a barátok közt-et,de sajnos nem működik rendesen,rá tudnátok nézni? az rtlmost-alkalmazásban be sem jön egyáltalán, a barátok közt alkalmazásban pedig a 2016-02-18,és a 2016-02-19-ben ugyanaz a 7789-es rész van sajnos a pénteki 19.-i. pont a csütörtök-péntekiről maradtam le.
-
nagyúr
Sziasztok! Nemrég kezdtem kodizni (RPi2/Openelec), írtam egy saját film scrapert-t, de egy ponton elakadtam, és gugli barátom se segít... Keresek vkit, aki csinált már ilyet és/vagy kiismeri magát a kodi lelkivilágában és tudna nekem segíteni (és megkeres privátban, hogy ne offoljam szét ezt a topikot)! Köszi előre is!
-
ZsZso
Közösségépítő
A régi regisztráció sem garancia semmire sajna, több példát is tudnék mondani, de anélkül, hogy értenek a dologhoz: én se zárnám ki, hogy aki máshol osztogatja a linkeket az ugyanabból a forrásból teszi (más fórumok?!), mint akik ez a listát menedzselik.
Az lenne a jó, ha ebbe a fájlban valahogy kódoltan lehetne felvenni a linkeket, amiket max a Kodi (vagy egy addon -já tudna csak visszafejteni), így a konkrét címek nem igazan lennének olvashatóak. Sajna nagyon laikus vagyok a témában, úgyhogy nézetek el nekem ha hülyeséget mondtam, de többször is tapasztaltam, hogy néha a kevés tudás formabontó, akar jó ötleteket is szülhet .
armegoszto.hu - akciók egymás közt :::..::.. https://www.facebook.com/armegoszto ::..::
-
viperabácsi
addikt
AAMOCSKOSÁLLAT !!
Az a dúrva , hogy NEM tiszteli a mögötte lévő munkát. Meg lett magyarázva az elején , hogy a LISTA NEM PUBLIKUS
Esetleg nem lehet valahogy kiszűrni , hogy ki az ? Másik helyre tenni a listát és csak régi regeseknek kiadni?[ Szerkesztve ]
Az Űr veszélyes hely , főleg , ha a két füled között van !
-
Keef_Lee
senior tag
Szerintem sem feltétlenül innen vitték, hanem egy közös forrásból hozták ide is a linkeket. Azért is gondolom, mert volt, amit korábban láttam a
fórumán, mint itt. A régi reg miért lenne megoldás? Nem attól függ, hogy valaki milyen, hogy mióta van itt.sat.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest