- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Tovább kavar a nevekkel a Realme
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dolphine
addikt
válasz huliganboy #2055 üzenetére
Valamiért egy régi 8.1-es felhasználónevet használ, de, hogy ezt honnan vette, passzolom!
Ezzel sokat szenvedtünk anno vazzemiko fórumtárssal mármint az ékezetes felhasználónév miatt. Sokáig ezért nem működött nálam sem a Movieshark add-on.[ Szerkesztve ]
Nem egyenlőre, hanem egyelőre! Nem ez miatt, hanem emiatt, vagy ez által!
-
huliganboy
addikt
válasz Dolphine #2056 üzenetére
Windows felhasználónév is be zavarhat a kodinak? Ilyet se hallottam még..
a TV menü akkor nem szokott elő jönni ha az m3u fájl nem elérhető vagy a kodi számára nem értelmezhető.... illetve ha egyszer engedélyezted akkor vissza kell navigálni majd kivenni a pontot az engedélyezés elől majd vissza!
-
Dolphine
addikt
válasz huliganboy #2057 üzenetére
Elvileg azt írtam be, ami a privát levelezésben "forog", mámint m3u fájlt
-
huliganboy
addikt
Srácok kis és nagybetü számít!!!
-
dugesz77
őstag
Szépen fejlődik a lista. már 136 csatornát tölt be
Én is csak azt tudom mondani,hogy akinél nem jelenik meg a tv ikon az vagy nem jó .m3u fájlt tallózott be vagy nem jól írta be a webcímet. Javaslom aki beta netán alfa Kodit használ az tegyen egy próbát stabil verzióval is. Esetleg az engedéjezésnél kimaradt a ki/be kapcsolás. Én 3 különböző win10-es egy win7-es és Rpi2 használom ugyanezeket a beállításokat és nincs probléma egyiknél sem.
remex: ez el is lett felejtve, és igaz is.[ Szerkesztve ]
-
tsilver
aktív tag
válasz viperabácsi #2045 üzenetére
mi a baj a sorozatbaráttal? nálam megy rendesen.
[ Szerkesztve ]
AudioPC, FireStick 4K Max, Home Assistant, Vu uno/4K SE, Kobra 3D
-
Dolphine
addikt
válasz huliganboy #2057 üzenetére
Rossz volt a hivatkozás!
[ Szerkesztve ]
-
turulbird
tag
válasz viperabácsi #2045 üzenetére
Üdv!
Nekem az SB 1.19 az utolsó működő, vissza kell rakni. 1.20-21 el sem indul.
A kodi3 probléma nálam is meg van MS-nél, a keresésnél csak a filmlista jön be, az egyszerűnél meg csak teker...
A KodiDirect könyvtár attribbja telepítés után 700 nálam, 755-re állítottam, de nekem nem jelez hibát (illetve 5 perc tekerésig várok csak, ha lesz esetleg e-log, küldöm).
STB: Sti7105, 450@720Mhz, E2 PKT Hyperion 5.1, Kodidirect3.
[ Szerkesztve ]
-
dugesz77
őstag
Biztos jó így a lista? Szerintem nincs szükség erre a sok különböző felbontású csatornára. Most 4 van minden fő csatornából. Amíg az első normális megy ,lehetne csak egy nem HD felbontásút, hogy akinek gyengébb nete van annál se akadjon. Persze ha mást nem zavar,maradhat.
-
xtend
senior tag
válasz viperabácsi #2041 üzenetére
-
viperabácsi
addikt
-
turulbird
tag
válasz viperabácsi #2072 üzenetére
Nincs mit szívesen!
Ha E2-n frissítettem, az újabb nem indult; érdekes módon pc-n megy az újabb is...
Csak én ki szeretném zárni teljesen a pc-t...Az automatikus frissítés nekem nem működik E2-n (sajnos több menü sem), kézzel/távval frissítem a Kodi3/Others/MS repóból.
[ Szerkesztve ]
-
turulbird
tag
válasz viperabácsi #2074 üzenetére
Pc-n vagy stb-n?
Pc-n nem találom a beállításoknál, esetleg ki kell venni az MS tárolót a repók közül és a továbbiakban kézzel frissítgetni...
[ Szerkesztve ]
-
turulbird
tag
válasz viperabácsi #2076 üzenetére
Pc-n nálam működik az SB 1.21 is...
Valami más gond lesz.
Passz...
-
turulbird
tag
válasz Arolotifar #2079 üzenetére
Pc-n, linuxon: Frodon, Isengardon megy; E2-n csak az 1.19-ig működik.
E2-n YTF sem megy sajnos...
Szerintem az adatbázis címével, elérésével van gond, valami változott az újaknál, de ezt csak a fejlesztő tudja...
Az SB beállításoknál a megjelenítésnél nálam mindkettő nincs-re van állítva; esetleg más beállításnál lehet hiba...
[ Szerkesztve ]
-
aky01
tag
válasz viperabácsi #2078 üzenetére
Szia!
Tudnál küldeni egy kodi.log-ot?
Nálam minden eszközön (RPi2 Openelec, PC Win10 x64, Win7 x64) működik, ezért így nehezen tudom kideríteni a hiba okát.
Van sejtésem, hogy mi lehet, de egy log fájl nagy segítség lenne.Köszi
-
Keef_Lee
senior tag
válasz turulbird #2080 üzenetére
Na végre valaki, aki e2-vel is foglalkozik.
Kodidirectben átállítottam az attributumot én is, így már az MS setup menüpont is működik (érdekes, hogy van egy Beállítások nevű is, az nem működik). A keresésre a vegyes listát adja be (mozi és sorozat vegyesen), gördíthető, de a 15 ezer film között keresni nyilván ez sem megoldás. A keresés szimplára most sem csinál semmit sem, hanem egy idő után kiírja, hogy tmp/e.log-ban a hiba leírása, de az e.log üres. Valahogy ezt még meg kellene oldani, hogy címre keressen. Én azt látom, hogy a virtuális keyboardot nem akarja beadni, hogy abban lehessen megadni a keresést pl. a szimpla keresésénél. Most a setiup menűben adja egyedül be a virtuális keyboardot a mentés helyének beállításához. De ott meg nem tudni, hogy hogyan kellene megadni a mountolt pendrivot mentésre. Érdekes, hogy a tsmediaban a filmezz.eu addonban lehet keresni, lehet, hogy abban kellene a megoldást megtalálni. Viszont az meg nem játszik le egyetlen filmet sem.
Más: weblink addont is beleraktam , ez ugyan más szintaktikával, de vinné az m3u-t, ha weblink.txt-nek átnevezem. Tesztnek próbáltam 2 csatornát a Budapest Tv nem indul, egy másik igen, de nagyon szaggat.[ Szerkesztve ]
-
aky01
tag
válasz viperabácsi #2083 üzenetére
Rendszer -> Beállítások -> Rendszer -> Hibakeresés -> Naplózás engedélyezése bekapcs.
Ez után indítsd el kodi-t lépj be SorozatBarát-ba próbálj meg valamit megnyitni, hogy megjelenjen az adatbázis hibaüzenet, majd zárd be a kodi-t.
Ezt követően keresd meg a log-ot:
C:\Felhasználók\==Felhasználóneved==\AppData\Roaming\Kodi\kodi.logTedd fel pastebin-re a tartalmát, vagy PM-ben küldd el.
Köszi
-
turulbird
tag
válasz Keef_Lee #2084 üzenetére
Üdv!
Nálam is ezek a gondok vannak sajnos.
Tsmedia nem az igazi, legalábbis a magyar addonok nálam ha elindulnak is, de kifagynak.
M3u-t én az E2 Mplayerrel nézem egyelőre.
A Kodi3 jobbnak tűnik, csak rá kell jönni bizonyos beállításokra.
Jó lenne, ha a YTF is elindulna E2-n.
Próbálgatom... -
Keef_Lee
senior tag
válasz turulbird #2087 üzenetére
Szia! Ha rájössz valamire, akkor ne tartsd magadban!
Én olyan plugint is keresek E2-re, ami úgy játssza le az m3u-t, hogy csak ftp-n bármikor felülírom az m3u-t és már megy is. A weblink addonnak ezért örültem volna a kodiban, de nem mindent visz. Mi az az YTF?[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
válasz huliganboy #2091 üzenetére
Olyan gyakran változnak ezek az elérhetőségek, hogy nem akarom az éles csat.listát szerkeszteni állandóan.
Meg bizonyos tartalmak miatt jobb elkülönítetten kezelni. Erre a kodi direct tökéletes lenne. -
B175
csendes tag
Üdv!
Valaki tudna küldeni egy csatornalistát?Előre is köszönöm! -
Geripapa
aktív tag
Nálatok megy a műsorfüzet a pastabines műsorlistává?
Amúgy a poreszt én is kivenném...
[ Szerkesztve ]
Segítségkéréshez: NSA320+FFP; Raspberry Pi2 Openelec/Kodi ;
-
Arolotifar
őstag
Feljebb írta a topicgazda, hogy privátban lehet kérni. Itt nem kapod meg
Megkérném azon újoncokat, akik NULLA hozzászólással rendelkeznek, hogy NE kérjék tőlem a listát, mert nem fogom elküldeni.
Köszönöm[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Keef_Lee
senior tag
válasz huliganboy #2097 üzenetére
Azt tudom , most is van olyan külön, hogy iptv "bokor", de a dreamboxeditben szerkeszteni, újat felvenni, nem egyszerű az iptv-knél.
Sokkal egyszerűbb lenne számomra, ha write-al vagy valami ilyesmivel text-et szerkesztek, mint az m3u és Total Commanderrel, vagy Double Commanderrel rányomom ftp-n. -
remex
tag
válasz viperabácsi #2072 üzenetére
Szerintem a TMDB API key van hibásan beírva, mert nálam pl. tökéletesen működik, úgyhogy nézd meg 1.2.1 alatt a beállításokat... Az általad küldött felirat ekkor szokott megjelenni. Ezért pedig semmiképp nem a fejlesztő a hibás.
Ha pedig végképp nem oldódna meg a problémád, akkor esetleg tedd fel a Kodi 16-ot, abban egyesével is letilthatod az addonok frissítését.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest