- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
-
Mobilarena
KODI MAGYAR KIEGÉSZÍTŐK!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janesz55
újonc
Üdv.mindenkinek. Nagyon újonc vagyok a kodi-val. Azt hiszem sokat fogok érdeklődni.ha nem bánjátok. Az első kérdésem az lenne ,hogy mi lehet a probléma , nem tudom telepíteni a Lib Torrent-t. Segítséget előre köszönöm.
-
Arolotifar
őstag
válasz janesz55 #3603 üzenetére
Üdv a topicban Megkérlek, hogy először olvasd el a topic tartalmát vagy használd a keresőt Ha mégis van kérdésed, akkor úgy tedd fel, hogy tudjuk milyen vasról, milyen oprendszerről, hányas Kodiról van szó. Ugyanis sok mindent már többször is leírtak a kollégák Az újra és újra feltett kérdéseket törölni fogja a moderátor.
[ Szerkesztve ]
"Jobb, ha azért gyűlölnek, ami vagy, mintha azért szeretnének, ami nem."
-
Mike88
senior tag
válasz roenick #3602 üzenetére
Android ugyebár itt off, de...
Más lejátszóval van 5.1 HDMI-n? Csak a Kodival nincs?
Rég küzdöttem kínai androidos boxokkal, de emlékeim szerint anno egy-két boxnál érintetlen Kodival nem működött az 5.1 HDMI-n csak ilyen-olyan módosított Kodi-val. Pl. T-R42-n eleve a gyári firmware nem tette ezt lehetővé, csak egy custom firmware ill. egy ahhoz készített módosított Kodi.
Szal érdemes esetleg körbenézned freaktab-on, lehet van topic-ja is a boxnak, s hátha ott találsz valami megoldást.Most nézem (ránéztem, mert a hardver alapján volt egy ilyen sejtésem), van unofficial Openelec erre a boxra, az neked nem lenne jó? Szerintem sokkal szerencsésebb. SD kártyáról bootolható, megtartható az android ezáltal. Szóóóval, ott legalább lesz kadenciahelyes lejátszás, s erős a gyanúm, hogy 5.1 is lesz HDMI-n!
[link][ Szerkesztve ]
-
robi1979
aktív tag
válasz huliganboy #3598 üzenetére
Auto frissÍtésen volt, de nem akarta frissÍteni majd a baloldali kis fülecskénél rákerestem. Így már nekem is 1.7.9. viszont a bithumenes-t és az ncore-t nem akarja frissÍteni.
EGYÉBKÉNT NEM LEHET SZÁMTALANSZOR ELMONDANI: NAGY KÖSZÖNET A MUNKÁTOKÉRT SRÁCOK! CSAK ÍGY TOVÁBB ÉS KÖSZÖNÖM!!!!
[ Szerkesztve ]
-
hhatika
tag
válasz huliganboy #3598 üzenetére
én nem találom ezt az autofrissítést... elárulnátok pontosan hol is keressem? mi az a bal oldali eldugott...?
[ Szerkesztve ]
-
janesz55
újonc
válasz Arolotifar #3604 üzenetére
Bocs ,hogy ilyen tájékozatlan vagyok,de ezután inkább visszaolvasok,hogy ne kérdezzek hülyeségeket. Egyébként Kodi 17.0 -et szerkesztek Win.7-es PC-n. Ezt a LibrTorrent-t is itt olvastam a fórumon .Gondoltam kipróbálom,de sajnos a telepítés nem sikerült ezért próbáltam rákérdezni.
-
pakpak
csendes tag
válasz huliganboy #3612 üzenetére
Nekem ilyen nincs, legalábbis felhozza az ablakot, de itt nem tudok beállítani, csak ennyi van: nézet, sorrend, szűrő.. 16.1
-
Dmulex
újonc
Üdv.ha elmondanátok,hogy miért kell görcsölni a szabadon fogható url-ekkel örünék.pl a bulgárok tök jól osztják video appbban.
Ettől függetlenül ajálnom az aappot superrepobol a veetle-t probáljátok nézzétek -
Pho3nix
csendes tag
Üdv ismét!
Próbáltam a topicban leírt apt-get módon (nem a KODI alá, hanem oprendszer) felrakni a libtorrentet, de nem ment, mert szerinte nem támogatott az "apt-get", mert a fájlrendszer csak olvasásra van.
Elolvastam az OpenELEC FAQ-t, ahol ezt meg is erősítette.Ismét segítséget kérek, abban, hogy tudom felrakni a MS repobol a libtorrentet?
Konfig:
RPi 3
OpenELEC (6.0.3)
KODI (15.2)
MS 1.7.9
Logitech MS100''Ahelyett hogy elátkoznád a sötétséget, inkább gyújts meg egy gyertyát.''
-
modzoltan
csendes tag
A számból vetted ki a szót!
-
dh66e
veterán
válasz Arolotifar #3618 üzenetére
Na igen amikor egy "aktív" tag beszól... A "bulgárok"-tól meg falnak megyek.....
[ Szerkesztve ]
-
kri1900
újonc
Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám, hogy nem találom a Movie shark ot a kiegészítőknél. Régebben letoltottem zipbe és telepítés után tudtam használni. Most sajnos a zipet se tudom letolteni sehonnan. Légyszíves segítsetek. Előre is köszönöm. -
hhatika
tag
lehet, hogy láma a kérdésem, de ha pl. a
filmet eredeti német nyelven szeretném megnézni, akkor lehetséges ez az ms-sel? avagy keresnem kell német "ms"-t? gondolom feliratot pedig a feliratos addonok már biztosítanak hozzáfák ju göhte ...ez egy elméleti kérdés...
-
-
kalker
csendes tag
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Megkérném az új tagokat, hogy kérdéseikkel kapcsolatban elsőként a téma összefoglalót nézzék át, illetve figyeljék és olvassák el a nekik címzett válaszokat is, ne bombázzák értelmetlen ismétlődő kérdésekkel a topikot!
-
mc60
csendes újonc
Szeretnék segítséget kérni.
Eddig működött a jó öreg frodos moviesharkom.
Valaki tudna segíteni megbütykölni hogy a múlltkori változtatások után újra menjen?
Itt található: http://movieshark.weebly.com/archiacutevum.html
Sajnos nekem a műhöldvevőmre nem megy frissebb verzió.
Segítségeteket nagyon köszönöm. -
kobold4545
újonc
Sziasztok!
Egy Optibox EVO Xfinity boxon néztem eddig a Movie-Sharkot melynek verziója 1.4.8 sajnos ezen még xbmc
frodo fut,várható erre is valami frissítés hogy újra nézhető legyen vele a Movie-Shark.
link a boxról : https://www.youtube.com/watch?v=puLtVzHa0uY
Előre is köszönöm a választ !
-
mc60
csendes újonc
válasz kobold4545 #3630 üzenetére
Én is pont ezért írtam az előző hsz-t.
Talán megoldható! -
gabywap
tag
válasz kobold4545 #3630 üzenetére
Sziasztok! Nekem is van 2db EVO xfinity androidos xbmc-s kütyü, hát szivesen várjuk a fejleményeket movieshark_frodo.zip mit kell akár módositani akár. üdv.
K1+ S2 T2 - Ustym PRO 4k - Amiko Viper 4k - Zgemma H7S-H9Stwin - U2C Denys H.265
-
mc60
csendes újonc
válasz huliganboy #3632 üzenetére
Sajnos én csak mezei felhasználó vagyok.
Ötletet, tanácsot nem tudok adni, de ha próbálgatni tesztelni kell akkor abban szívesen segítek. -
urgoz
aktív tag
válasz huliganboy #3632 üzenetére
Én már rengeteget kisérleteztem ezzel a box-szal. Kipróbáltam minden fellelhető firmware-t, beleértve a legújabb eOn UI-sat is... Hivatalosan mindegyik 12.2-es Frodoval jön
Annyit sikerült elérnem, hogy egy mókolt 14.2-es Kodi ráment, amivel alacsonyabb bitrátájú sd tartalmak többé-kevésbé nézhetőek voltak (magyar kiegészítőkkel többnyire ezek érhetők el). Sajnos hardveres gyorsítás ezzel a verzióval nincs, viszont fut vele minden kiegészítő. Ha otthon leszek (vasárnap), belinkelem.[ Szerkesztve ]
-
Keef_Lee
senior tag
Szia!
Más téma. Egy korábbi hozzászólásodban a lila streamek -ről írtál. Kipróbáltam én is a -ról. Szépen megy, bár este volt amelyik megdöccent egy kicsit, gondolom nézik sokan. Próbáltam belőle kiszedni az url-t. Nem nehéz, de csak órákig megy, mert tokent váltott. Marad így url linkkel használva....kodilive -
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #3639 üzenetére
Esetleg megerne egy miset az alabbi hekkeles:
Megkeresni a system alatt a python alkonyvtarat.
Winfoson itt van:
c:\Program Files (x86)\Kodi\system\python\
Az itt talalhato tartalmat egy az egyben felülcsapni egy kodi 15.2 vagy akar 16.0-s installbol szarmazo python tartalommal.
Persze lehet kodi reinstall lesz a vege, erre keszulni kell...
Udv,
-
Bandus99
őstag
win alatt (is) futtatok kodit.
kerdesem az lenne, hogy tudnam elerni, hogy a gepen logo 2 monitor kozul ne az elsodleges monitorra tegye ki magat, ahol a start menu is van, hanem a kiterjesztett asztalra, a masodik monitorra?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
vazzemiko
tag
válasz huliganboy #3643 üzenetére
usb-s safe modos teljes firmware ujratelepites lehetoseg van?
Ha igen, akkor ez a legrosszabb, ami tortenhet
Ha nincs, akkor nem biztos erdemes rizikozni... -
Bandus99
őstag
válasz vazzemiko #3642 üzenetére
Koszonom, idokozben megtalaltam a megoldast:
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
huliganboy
addikt
#3647 Pho3nix
Töröltem! - Kérlek használd a kiegészítők rövid nevét!
Libtorrentet megtalálod az MS repoban, többünknek is működik ezzel!!
-
Bandus99
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
MODERÁTOR
(rögzített hozzászólás)
StreamShark kérdésedet ide tedd fel, miután ezt és ezt elolvastad!
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- 7320 2-in-1 27% 13" FHD+ IPS érintő i7-1180G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LG 27QP88D-P Dual Ergo Monitor Szett!2x27"/IPS/2560x1440/HDR/Type-C/Dual Ergo Kar/
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest